Смешки от форума 26

• 115 362
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
 Joy  Joy  Joy
никога не бих се сетила

# 496
  • Euskal Herria
И испанците буквално го четат. Внимавайте как ще си поискате от тях уиски JB  Wink.

# 497
  • Пловдив
Цитат
DALI E VUZMOSHO HORA S LOSHA ENERGIQ DATE KARAT DA PRAVISH NESHTA KOITO NE ISKASH.

Като например да публикуваш подобна тема, написана на латиница, в раздел "Правила".

# 498
  • София
Цитат
DALI E VUZMOSHO HORA S LOSHA ENERGIQ DATE KARAT DA PRAVISH NESHTA KOITO NE ISKASH.

Като например да публикуваш подобна тема, написана на латиница, в раздел "Правила".
Joy Joy Joy
Сега енергията на модераторите, ще накара темата да изчезне, въпреки волята й

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 22:25 от Wind .

# 499
Цитат

Joy Joy Joy
Сега енергия на модераторите, ще накарат темата да изчезне, въпреки волята й
Това,модераторите...мнооого лоша енергия имат  Joy Joy Joy Много се смях хахаха

# 500
  • Вече в моята си приказка...
Цитат
...мацката беше прекалено бременна (8ми месец) ...
Горката "мацка" - защо си е причинила това прекаляване с бременността? А и на корема се отразява!? Тцъ, тцъ... Simple Smile

# 501
  • където ми харесва
Цитат
...мацката беше прекалено бременна (8ми месец) ...
Горката "мацка" - защо си е причинила това прекаляване с бременността? А и на корема се отразява!? Тцъ, тцъ... Simple Smile
Laughing Хипербола, за да се разбере състоянието й Wink

# 502
  • Вече в моята си приказка...
Позна се! Извинявай, но си представих бременността като преяждане и ми стана смешно!

# 503
  • София
Цитат
Здравейте момичета.
И ние резервирахме в Дюни в ХВ. За първа година ползваме троператор и съм доста притеснена дали всичко е наред.
Ко? Нье  Naughty

# 504
  • където ми харесва
Позна се! Извинявай, но си представих бременността като преяждане и ми стана смешно!
Peace Няма проблем, знам как звучи, знам че е смешно и не се сърдя, че съм цитирана тук.
И наистина, извадено от контекста на разказа ми, звучи абсурдно Wink Hug

# 505
Цитат
А иначе, когато родих в парка имаше някакъв дето пресрещаше майки и им дърпаше количките, заплашвал с нож, ако не дадат пари. 

Shocked Да му се не видят и запетаите...

# 506
Ааа, не си и помисляйте за раждане в парка! Naughty
Дебнат просяци. Rolling Eyes Joy

# 507
Цитат
А иначе, когато родих в парка имаше някакъв дето пресрещаше майки и им дърпаше количките, заплашвал с нож, ако не дадат пари. 

Shocked Да му се не видят и запетаите...
Joy  Joy  Joy
Това като:
Обичам да готвя родителите си и домашния любимец.
Не бъди психопат, използвай запетайки.

# 508
Това, последното, искрено ме разсмя Laughing

И аз се дразня от липсата на запетайки като в този случай - понякога ми се налага да чета по 2-3 пъти някакъв пост, за да разбера кое за кой и за какво се отнася Sunglasses

# 509
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Цитат
И това го има, но може би просто наистина не харесвам западняците (в това число включвам всички розовеещи нации на запад от нас, независимо дали са американци или европейци). Не знам защо токова много българи приемат, че сме подобни (и като че ли това е официалната позиция на политиците) - не виждам прилика - приличаме на испанците, португалците, донякъде на гърците, мъничко и на италианците, но с розовите нямаме много общо - нито културно, нито емоционално, нито в начина на мислене. (извинявам се, ако коментарът прозвуча малко расистки, просто изразявам мнение)
Pink it's my new obsession... Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт