препочайте ми тапицер в София

• 53 723
  • 236
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, може ли и на мен телефон на Митко. Дали претапицира офис столове?

# 211
Здравейте,
Телефонът му е +359 88 501 2960, Борис се казва.
Взе ми 250 лв. за труд, като дамаската сама я купих, тя ми излезе 150 лв. Чухме се предварително, изпарих снимки и ми каза колко метра да купя. Диванът е тройка, плюс две табуретки метър на метър.

# 212
Да се похваля и аз с претапициран диван (подобен на Adrenalina2003). Абсолютно като нов е.

За тези на които тепърва им предстои това упражнение, мога да препоръчам тапицера в Княжево - +359888872781, който няколко пъти е спряган тук.
Човекът дойде на място за оферта - мисля, че 30 лв. беше посещението. Носеше мостри за дамаската. След потвърждение от наша страна поетапно взе едната част на дивана, претапицира я, при връщането й взе и другата част - общо време за работа - 2 седмици (по седмица на отделните части).
Цената включваше дамаска, претапициране на дивана и възглавниците, смяна на панти на раклата към него и преработка на лежанката, за да може да се ползва пространството под нея като ракла. Особено съм доволна, че вече всичко ми е на калъфи и ще мога да пускам в пералнята при необходимост.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 17:37 от mst

# 213
Здравейте,

Може ли и на мен телефона на Митко?

# 214
Да се похваля и аз с претапициран диван (подобен на Adrenalina2003). Абсолютно като нов е.

За тези на които тепърва им предстои това упражнение, мога да препоръчам тапицера в Княжево - +359888872781, който няколко пъти е спряган тук.
Човекът дойде на място за оферта - мисля, че 30 лв. беше посещението. Носеше мостри за дамаската. След потвърждение от наша страна поетапно взе едната част на дивана, претапицира я, при връщането й взе и другата част - общо време за работа - 2 седмици (по седмица на отделните части).
Цената включваше дамаска, претапициране на дивана и възглавниците, смяна на панти на раклата към него и преработка на лежанката, за да може да се ползва пространството под нея като ракла. Особено съм доволна, че вече всичко ми е на калъфи и ще мога да пускам в пералнята при необходимост.

Здравейте, може ли да споделите ориентировачна цена?

# 215
Цената за описаните дейности е 1500 лв.

# 216
Познавам перфектен майстор/мебелист. Казва се Митко....
Работи перфектно, прави както нови, така и по проект мебели. Възстановява и тапицира мебели.  На мен ми е правил по поръчка. Тапицирал ми е няколко неща- златни му ръце  Peace
АРТ/Цехчето/ е в близост до БАН.   
От кръговото на Дървеница и 1-ва пряка, и веднага първа в дясно е входа.   На портала търсите МИТКО.

Ако някой се интересува на личен ще дам тел. 

Здравейте! Може ли телефон на този Митко? Предварително благодаря!

Имам телефона. Наистина работи перфектно.

Здравейте,

Ще може ли да ми изпратите телефона на Митко от БАН.
Каква му е фамилията, знаете ли?

Благодаря!

Телефона на Митко от БАН се пази повече от кодовете за ядрените оръжия. Ние тук сме хайка бандити, която иска да му открадне магическите конци и да му вземе занаята.

# 217
Здравейте,

Бихте ли ми изпратили на лични телефона на тапицера Митко (АРТ/Цехчето/ е в близост до БАН)

Благодаря предварително

# 218
  • софия
Забранила сте лични съобщения.
Митко Трайков не е в "АРТ/Цехчето/ е в близост до БАН".

# 219
Здравейте,

Бихте ли ми изпратили на лични телефона на тапицера Митко (АРТ/Цехчето/ е в близост до БАН)

Благодаря предварително

Разреши си получаването на лични и ще ти го пратя.

# 220
Забранила сте лични съобщения.
Митко Трайков не е в "АРТ/Цехчето/ е в близост до БАН".

Изтрих всички съобщения.
Моля опитайте пак.
Благодаря

# 221
  • софия
Получаването на съобщения е забранено, не е пълна кутията. Това са настройки на профила.

# 222
Получаването на съобщения е забранено, не е пълна кутията. Това са настройки на профила.

Много извинявайте....
Уффф оправих се, намерих къде е и разреших получаването на лични.

# 223
  • София
Здравейте,
Още 1 глас + за Борис. Много съм доволна. Взех координатите му оттук. Както писа ddnce предварително му бях пратила снимка на дивана, като претапицирах само подлакътници със зашити възглавнички към тях. Човекът ми каза колко дамаска да купя, даже ми препоръча магазин с много голям избор. Днес сутринта дойде и свали старата дамаска, а следобеда се върна с ушитите подлакътници и сглоби целия диван. За труд ми взе 240 лв, като допълнително поправи и счупен механизъм за снаждане на двете части на дивана. Телефонът му е същия, който е даден по-долу. Има страница във Фейсбук - Тапицерски услуги (Христов), където има качени разни претапицирани от него дивани и канапета. Сега видях, че е качил снимки и на нашия (един сив, надран от котка). Разбрах, че прави и кенгурута и бебешки ранички. Ако някой иска повече инфо да пише.

# 224
Бихте ли написали телефона на този Борис? Не успях да се ориентирам добре във ФБ страницата му.

Общи условия

Активация на акаунт