Майски мами 2016-Тема 3

• 58 192
  • 496
  •   1
Отговори
# 150
  • На остров
Ако не е преди сън яденето отива на пода да си играе.
Сноу как сте иначе свикнахте ли?
Взех сега от началението на reima няколко неща чудни са. Вероятно при вас са още по популярни !

# 151
  • София
Две в едно, екстра сме, благодаря   Peace Аз поради многото ми пътувания изобщо не страдам от културен шок Simple Smile
Ами честно казано не съм ги чувала, но ще ги видя със сигурност  Simple Smile. Благодаря за инфото  Peace
Аз си взех каквото трябваше от H&M , така че ще видим. Може и да са популярни ама явно съм пропуснала. Горкия ММ май би се радвал да не съм чувала за никое намаление хахах

# 152
Йордан играе или на пода, или в кошарата/ако имам работа/. Вече не смея да го оставя на леглото, освен ако не съм плътно до него. Иначе си играе с абсолютно всичко - играчки, кабели, дистанционни Simple Smile

Още сме в период.. водих го на лекар дори, защото съм много притеснена. Уж е от зъби. За мен е малко учудващо, защото първите му избиха много лесно. Вече трета седмица не спи, както трябва  Sad имахме няколко безсънни нощи. Както си спи, започва да плаче. Вчера го приспах в 19ч и до 22ч се събуди 4 пъти плачейки.... въпреки панадола. През деня спи за максимум час-два, а преди през два часа по два часа. Дано скоро да му мине, че ми се къса сърцето, да го гледам така. Вие имали ли сте подобни проблеми със зъбките?

Момичета, вие дадохте ли кисело мляко или кефир? Ако да, какви? И някой знае ли бисквитки или бишкоти, които не съдържат захар и мляко?  newsm78

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 15:20 от крастави4ка

# 153
Аз не давам да си играят с кабели, не искам да ги възприемат като играчка.
Краставичка, мисля че бисквитите на Холе са без захар.
При нас спането по 2 часа е изключение, обикновено спят 3 пъти по половин-един час. Имаше един отвратителен период, в който не можех да приспя младежа, в момента в който го сложа в леглото реве, но отмина слава богу.

# 154
  • На остров
Заа нас е нормално да спи 2 пъти по 45 м до час.
И ние не разрешсваме да играе с кабели и дистанционни.

# 155
Привет, да се отчета след днешната консултация.

Девойката ни е 8800 гр и 72 см, а младежът 8800 гр и 73 см  Heart Eyes В началото на седмицата им правиха манту и имаха лош спомен, та днес пореваха в кабинета. Добре че се оказа че имат имунитет и не ги боцкаха отново.

Педиатърката ни начерта една схема на хранене, свят ми се зави  ooooh! Кифли, мусаки, и изобщо почти всичко от нашата храна (не че аз ям кифла...).

# 156
  • На остров
Амини чудни мерки ! коя ваксина беше манту?

# 157
И ние днес се връщаме от консултация - 7700 грама и 72 сантиметра. Фина дама си е и това е!  Crazy Амини, точно за БЦЖ-то щях да питам днес, но момата такъв рев дръпна, че се шашнах и забравих. ooooh! Вие имате ли белег, при нас няма нищо и се чудя. Как забравих да я питам...

# 158
И ние нямаме белег. Беше ми казала, че до 10 месец може да се появи. Другия път ще питам.
Много са ви фини дечицата, да са ви живи и здрави. Моето калпазанче е 9,400Х 75см. Simple Smile

# 159
Две в едно, БЦЖ. Точно както са казали по-горе се проверява има ли белег на рамото и ако няма се прави проба Манту. Вече и ако мантуто е отрицателно се ваксинират повторно.
Чудни мерки имат и вашите дечица  Hug

# 160
Прекрасни мерки имат дечицата ви.
 Аз вече дадох кисело мляко.
Амини, ще може ли да споделиш тази схема за хранене

# 161
Карина, общо взето като на възрастен.
На закуска попара, бисквити или кифла попарена и размачкана. Предобедна закуска крем нишесте, крем карамел и подобни. Обяд месно или зеленчуково пюре. Следобедна закуска - плод. Вечеря като нашата, но пасирана. Млякото максимум 60 мл.за заспиване и успокоение.

# 162
Карина, какво кисело мляко даваш?

Много хубави мерки имат дечицата ви  Hug Ху, висок мъж си имаш  Simple Smile

Амини, не знам как да коментирам това, което ви е казала личната Shocked не знам.. поне за мен не е нормално от сега да започваме да им даваме такив тип храни.

# 163
То и аз само примигвах насреща  Mr. Green

# 164
  • На остров
Who нашите дечица вървят с много сходни мерки  Simple Smile

Малко ми се вида 60 мл мляко на тази възраст, ако оставим настрана всичко друго.
Моето дете предпочита печени зеленчуци пред варени.

Общи условия

Активация на акаунт