И аз днес ги изпрах с вода и саапун, че сутринта от една фитнес площадка подметките станаха чисто черни
)
Моето момче не се спира. В момента ме подлудява като се качва на дивана и спалнята прав и започва да тича от единия към другия край. Аз изтръпвам от ужас, а той успява да се качи за секунди, докато аз съм решила да измия някоя чиния, да кажем. В момента холът ни е разместен - фотьойлите са обърнати към стената, за да не може да се качва на тях, масата е дръпната плътно пред дивана и пролуките съм запълнила с неговото столче и други неща. Адски неуютно е да стоиш в този безпорядък по цял ден, но само така съм спокойна, че няма да се качи и затича прав, и съответно цапардоса по нос на пода от тази доста "добра" височина. С разходките с количката също стана по-трудно, защото много по-малко иска да се вози, все иска да слиза и да играе. В резултат на което моя милост качи 3-4 кила за няколко седмици. Бях свикнала да се разхождаме по 3 часа всеки ден. Сега само на близката площадка висим. Бяхме 3 седмици на гости на бабите и дядовците, където доста го поглезиха с разнасяне на ръце и внимание, и в момента не мога да отида до тоалетна без да изпадне в истерия - сълзи, сополи... Каква ти тоалетна, аз прането не мога да простра, хем ме вижда през прозореца. Постоянно иска и да го взимам на ръце. Две в едно, браво за зъбите! При нас сега избиват едва 7-ми и 8-ми. Много взе да ми връща манджите напоследък, отдавам го на това. В петък сме на преглед и ще видим колко е пораснал. Иначе той сам се качва на кантара вкъщи да се тегли
и варира между 11,200 и 11,700. (Явно според това колко е ял, пил и акал:)).