Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 828
  • 959
  •   1
Отговори
# 465
Жаки  Shocked, това с мебелите и уредите ли? Идея нямам, правила съм това базвъзмездно у дома  Mr. Green, 2 пъти при това.

Ей натам ще ориентирам щерката и без това и е присърце и и се отдава, ама много скъпо бе, само в Нов български има такава специалност  Confused

# 466
Здравейте!
Белинда, честита да си! Пожелавам ти най- хубавия подарък тази година да получиш с няколко месеца закъснение!
Искам да кажа, че днес взех рецепта за имунотерапията на дъщеря ми.
Искам да кажа, че тази вечер съм си у дома и по този повод пека скумрия и си суша чаршафите в кухнята.  Sick
Децата утре са на училище. Излизах оня ден да купя ботуши за сина, а той днес дойде в пицарията по високи маратонки. Сестра му забравила да му предаде какво да си обуе, ММ въобще и не забелязал с какво е обут, а малкия си е голям заплес, за да му разчитам.
Май за сина на Силвия си спомням, че под леглото му било пълно с използвани презервативи.

Допълвам се, че всичко съм изчела и съм в час, но нямам време да пиша на дълго вечер, но тази ще направя изключение и ще попиша, пък който иска да не ме чете!

# 467
Имаме ли вътрешен дизайнер тук? Някой да ми каже дали цена за проект за дизай и реализация на апартамент от 800лв на кавадратен метър е добра? Абсолютно нищо не разбирам от тези неща и не съм наясно с цените в отрасъла. Става дума за обзавеждане до осветителни тела и пердета, всичко. Врати, уреди, мивки и т.н.

Аз мисля, че е много. Но и аз не съм много навътре, то че обзавеждането е скъпо, скъпо е, ама... ако е много дизайнерско изпълнение, може и да е ок обаче.
Аз е досега писах мейли, оправях каса на блока, говорих служебно по телефона. Е така, докато мъжът ми е на СПА, да ми е макс гадно, да се чуди човек как пък ми се стекоха така нещата, уф... Grin Утре лудницата продължава, аз се опитвам още да съм дзен, защото ми се клати оная заветна почвчица. Янтра ида при вас на ски! Аз пък така и не отидох на ски-учител, на усещане го карам трети сезон вече, вярно не съм добър скиор, ама за кефа бива. Отделно ските ми не са за мен, ама квоот такова - малко по-къси, по-небързи и по-непрофесионални, биха ми дошли добре Joy Ма аз съм упорита - купила съм си ги, ще си ги карам! Всеки сезон си викам айде ще си наема ски-учител и е така си остава, сега пак така си мисля...

# 468
вземи си учител  този път Simple Smile
за 2 часа дори, да те види как караш и да ти каже къде грешиш ако грешиш де

# 469
  • Пловдив
Янтра ида при вас на ски! Аз пък така и не отидох на ски-учител, на усещане го карам трети сезон вече, вярно не съм добър скиор, ама за кефа бива. Отделно ските ми не са за мен, ама квоот такова - малко по-къси, по-небързи и по-непрофесионални, биха ми дошли добре Joy Ма аз съм упорита - купила съм си ги, ще си ги карам! Всеки сезон си викам айде ще си наема ски-учител и е така си остава, сега пак така си мисля...
Идвай, три деца научих и теб ще науча Simple Smile Сериозно - ако ще идваш кажи, да ти намерим къде да спиш.

# 470
Пред очите си в момента имам няколко завършили инженери, които с ръка на сърцето си признават че нищо не разбират и не биха могли да го работят.

Жаки, това са безумни цени според мен.
Какво толкова ще прави този дизайнер? Все едно ще го строи това жилище, няма да го обзавежда.

# 471
  • Пловдив
Пред очите си в момента имам няколко завършили инженери, които с ръка на сърцето си признават че нищо не разбират и не биха могли да го работят.
Аз. Дори и не си помислям да го работя. Но мъжът е много кадърен. Всякакви инженери има.

# 472
Бе и на мен ми се видя много, ама като нямам база за сравнение и не съм запозната си замълчах. Викам ще питам първо у мамата:)))
Десет бона струвала една баня, б@фмааму...Тя златна ли ще е...А и са две всъщност. Някакви вградени батерии, душове, тоалетни с "невидими" казанчета. Показа уникални неща жената.
Ще искаме и други оферти, исках само да знам как вървят цените по принцип за такива услуги.

# 473
Жаки, ти и за 20хил можеш да си направиш баня, зависи какво искаш и с колко пари разполагаш или искаш да "затвориш".
Ако ще правиш жилище което нямаш намерение да продаваш...е оправдано.
Но в случай че планираш да го ползваш за кратко...и после да продадеш, не се хвърляй чак в такива разходи.

# 474
  • Euskal Herria
Жаки, това само проекта ли е, или включва и обзавеждането?

# 475
Жаки, това цената на обзавеждането + самото жилище ли е  Mr. Green

Аз ще те обзаведа бе моме. Нашите проекти са безплатни - плащаш само мебелите  Laughing
Знаех си, че съм се минАла, без пари работим ний в провинцията  Laughing

# 476
Бе и на мен ми се видя много, ама като нямам база за сравнение и не съм запозната си замълчах. Викам ще питам първо у мамата:)))
Десет бона струвала една баня, б@фмааму...Тя златна ли ще е...А и са две всъщност. Някакви вградени батерии, душове, тоалетни с "невидими" казанчета. Показа уникални неща жената.
Ще искаме и други оферти, исках само да знам как вървят цените по принцип за такива услуги.
Тази цена трябва да е с всичко, Жаки. И аз имам една дизайнерка, Д""""я, която ни вика, като изпълнител на нейни проекти, за ВИП клиенти. За италиански мазилки и разни екстри. Знам, че взема скъпо, но тя си има магазини и фирми, с които работи. Тя плаща материали и труд, с тия пари. Ти влизаш на готово, само чехлички си носиш.

# 477
Всичко бе, абсолютно. Сега е на замазка, срещу споменатата сума го издават във вид за нанасяне, мебели, уреди, освет. тела, бани, врати, пердета, мазилки, настилки.
Румка, ама какви проекти прави вашата фирма цялостни ли, като тези или само мебели?

# 478
Жаки, ще пиша лични, че много не ми се пише във форума  Wink

# 479
  • Бургас
Жаки, една майка от отчетната на Цвети се занимава с това. Extrime desighn се казва ателието и. Ако искаш разгледай им работата. Има ги във ФБ. Един съученик мисля същи се занимава с това Karapano project. Ако искаш виж и тях.

Общи условия

Активация на акаунт