Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 819
  • 959
  •   1
Отговори
# 675
Айде да почваме петъчната тема...давам наклон!!!!  Crazy

Може ли да се запиша с един резил?

Подхвърлена реплика тук в темата събуди интереса ми към размера на достойнството на Том Харди. Услужлива съфорумка ми метна снимки на лични, и като се започна едно ровене из интернет... Ровя, гледам, ровя, гледам, с напълно изследователска цел, разбира се. Това в работата. И решавам да си изпратя една от снимките, да си я гледам на домашния компютър или на телефона. И да не отварям пощи, флашки и т.н., а да използвам вече отворено приложение - изпращам я по месинджъра на приятелка, с идеята после да ѝ обясня за какво става въпрос. Откъде да знам, че тя ще я отвори веднага, на голям екран, при условие че работи с много хора в помещение, и - по нейните думи - десетки погледи са били приковани към екрана ѝ ooooh!  Пак по нейни думи, конфузът е бил много голям  Mr. Green

# 676
О, любимото ни бяло  коте  Heart Eyes : Стейси  Hug
Петъчно ще мисля тема , но за утре, вечерта няма да мога.
Че гледам само за студ и обличане теми, та и на рускинята и било студено в съседната тема Laughing.
Ще се затопля прогнозират, я и аз ще помогна Wink Grinning

# 677
Руми, няма бе, то на 10 км височина в небето си е доста студено:) Имам опит аз:)
Даун, нищо не му обяснявай, няма какво. Двама възрастни, колеги разговарят на питие, нормално.
И не му показвай, че се чувстваш неудобно, верно ще си помисли, че има за какво.

Захирче, към къде ти е наклона:)) Дай го по- обстойно:)

Говорите ли свободно за секс с големите си децат да речем с 14-15-16 годишните? Аз да, даже много се шегуваме с Вържин Мери, както сама си вика, по разни по така теми. Нямам никакви притеснения да отговарям на всякакви въпроси.

Хахаха, Бърдс, представих си сценката, било е ъъъъ конфузно- комично:)))

# 678
Али, пак ли бе мило? Дано ти мине бързо  Hug
Дебнем се като котараци с детето  Mr. Green. Нали знаете колко е гадна мисълта, че родителите ви все пак са живи Simple Smile. Милото, ще го преживее. Не знам как бих му сервирала връзка, ако се случи  Grinning.

Месото няма как да се развали, защото е студено в багажното, а и те летят само 24 часа (да, знам, "само" е тъпо, но, за да се добереш до тук, понякога отнема повече).

# 679
  • Пловдив
Подхвърлена реплика тук в темата събуди интереса ми към размера на достойнството на Том Харди. Услужлива съфорумка ми метна снимки на лични, и като се започна едно ровене из интернет... Ровя, гледам, ровя, гледам, с напълно изследователска цел, разбира се. Това в работата. И решавам да си изпратя една от снимките, да си я гледам на домашния компютър или на телефона. И да не отварям пощи, флашки и т.н., а да използвам вече отворено приложение - изпращам я по месинджъра на приятелка, с идеята после да ѝ обясня за какво става въпрос. Откъде да знам, че тя ще я отвори веднага, на голям екран, при условие че работи с много хора в помещение, и - по нейните думи - десетки погледи са били приковани към екрана ѝ ooooh!  Пак по нейни думи, конфузът е бил много голям  Mr. Green
Аз съм виновна Laughing Laughing Laughing Laughing Аз изпратих снимките Simple Smile)) Снимката на кой беше - на Хардито или на Фаса?

# 680
Аз съм виновна Laughing Laughing Laughing Laughing Аз изпратих снимките Simple Smile)) Снимката на кой беше - на Хардито или на Фаса?

На Харди, голЯЯЯЯЯЯЯма снимка, с ъъъъ....., вирнат жезъл.

# 681
Последно малък ли му е или голям, искам и аз снимката, Янтра! Дискриминация!:))

# 682
Уф, само пишки са ви в главите ooooh!. Накарахте ме да гугълвам  Grinning.

# 683
  • Пловдив
Добре, сега ще публикувам тук два линка, дайте ми 5 мин да ги намеря.

# 684
  • Euskal Herria
Аахахаха, айде, съвсем на петъчно сме вече  Joy Joy Joy
Бърдс, не се коси. Приятелката ти е виновна - що веднага отваря, м?  Wink

# 685
Интересът ми е изцяло нАучен  Crossing Arms Проследявам зависимостта между размера на достойнството и артистичните заложби на мъже над 30. Нищо лично  Crossing Arms

# 686

На Харди, голЯЯЯЯЯЯЯма снимка, с ъъъъ....., вирнат жезъл.
По-скоро вирнато пиронче  Joy

# 687
Малък, доколкото знам от звездно-компроматната, за броените пъти които съм отваряла тази тема..
А според мен и моите приятелки най - гадно е тънък  Sick

# 688
  • Euskal Herria
Хм... начи малък и дебел е по-добре?  Joy Joy Joy

# 689
  • Пловдив
Хардито - http://www.omgblog.com/2009/07/omg_hes_naked_tom_hardy.php/#axzz4VZqd496t

Фаса - стария ми линк не работи, още ще ровя. Облечен, ама отбележете дадености - https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/1a/8d/22/1a8d225c4faed … 9305e2032d773.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-E2LZGb-RZVs/VRG3cEa2zcI/AAAAAAACpZQ/tj … johns%2Bbulge.png

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 21:22 от Янтра

Общи условия

Активация на акаунт