Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 740
  • 959
  •   1
Отговори
# 720
  • Ямбол
Хайде, Белинда, не се ли наспа. Чакам днешния сън с нетърпение. Само дано не са гащите на Шанта.

# 721
Даунче, с Жаки не, но точно след две години, като тръгне на училище и е с нас само половината време, след като я върнем ше дойдем. Не сме били и ще ни е интересно. Ама те при теб са такива разстояния, че не знам какво ще можем да разгледаме. Ти си в Пърт нали? А Сидни е бая далеч от теб? Като дойде времето ще те моля за помощ за програма. Да оплакне и кака окото в некои руси, високи австралийци, стига с тези дребозъци азиатски:))

Жаки е много развълнувана, стана в 7-30 да търси Мечо Фреди, да не го била забравила и да му липсвала, докато я няма:) Тъпче всичко в нейната раничка, която стана по тежка от моята. Отделно има малка чантичка с гримовте и, не можела да не е красива в самолета:) Новият и тренд е да си маже веждите със сини сенки Crazy абсолютен индианец:) Но откакто възлюбеният и каза, че е смешна и прилича на клоун е доста по- обрана в макиажа:) Вика съвсем малко гланц ще си сложа, че Наско не харесва гримирани жени:)))))

# 722
Че какъв ви е проблемът с Жаки?

Големи са разстоянията, но аз сега спретнах прилично пътуване и не е особено скъпо. За 20 дни със самолетните билети и спането ми е около 2000, което си е ОК, имайки предвид, че спим на хубави места и летим с що-годе читави компании.

Като се наканите ще ви спретна програмка, но и ще ви изтормозя малко да ви мъкна по буша Simple Smile. Кажи му на мъжът ти, че само ще го карам да храни аксолотла и да пренася мълч, но ако е облечен в женските дънки  Mr. Green

# 723
Хахахахах, добре бе, ще ти се отплатим за добрината, със следният  ансанбъл- той с дънките, аз с бодито и капама ще ти направя, що да не донеса малко кисело зеле до Австралия, ще го вакумирам и нема мръдне:))) После има да ме сънуваш  Joy
Ти ходи ли на Бали? Валя ли?

# 724
Ха ха, с капамата мога да се конкурирам, защото съм сигурна, че в твоята кенгурско не си слагала  Mr. Green. Кисело звлв македонците правят, та няма липси Simple Smile.

Не съм още, на 21 февруари заминавам за Бали, баш през дъждовния период, но поне е в края на циклоните.

С твоето боди много съм се хилила, но аз имам нещо, подарено от приятелка, което е много тясно и на дупки, та ще се впиша в пейзажа Simple Smile, само да сваля 5 кила. Но наистина е срамота да сте толкова близко и да не се наканите да дойдете. 

# 725
Добро утро!

Жаки, Белинда  Hug И аз пия Ердомед с АБ-то и Кетотифен. Проблемът е, че почти не кашлям, та чакам да почна и да отхрачвам. Ще си сваря една голяма тенджера чай, грабвам книгата и се трупясвам.

При нас е 5 градуса и всичко тече. Дано не смръзне после, че ще стане страшна пързалка. Поне ще направи място за новия сняг, дето го прогнозират Simple Smile

# 726
Добро утро!
Ние много сериозно обмисляме да дойдем с проучвателна цел към Сидни или Бризбън.

# 727
Лято, нали ти писах на лична. Ще проуча и повече, ако искате.

# 728
Добро утро!
Денят ми започва с главоболие Rolling Eyes надявам се да завърши весело с появяването на Шанталчето Heart Eyes

# 729
Лято, нали ти писах на лична. Ще проуча и повече, ако искате.
Писа ми, прочетох го с удоволствие Hug. В много черна серия съм. Малките тролове не спират да реват вече почти 2 месеца, главата ми е гръмнала и вечер заспивам с малката фурия, не ми остава никакво време да седна и да ти отговоря. Имам го предвид. Извинявай! bouquet

# 730
Няма проблем. Когато ти просветне малко. Просто да знаеш, че не е толкова различно и могат да се напаснат нещата  Hug. Кефи се на снежна Прага, така ми се ходи там, ама догодина Simple Smile.

# 731
  • София
Знам, че ще има разочаровани, но тази нощ - нищо! Или поне не помня. Спах като заклана Simple Smile

Даун, аз обещавам като дойдем там къмто вашия вилает, да направим един тигел до у вас. Малкият само за Австралия ми говори - какви уникални животни имало там и бля-бля. Ама още не мога да прежаля няколко хиляди евра за билети Crazy

# 732
Белинда, ще му уредим близка среща с чудовищата Simple Smile. По домашному предлагам само кучка и аксолотл, а и пилци безчет, но знам разни местенца, в които могат да се гнявят всякакви гадове Simple Smile.

# 733
  • Ямбол
Еееее, жалко. Трябваше да направим залагания преди да се е събудила Белинда.

# 734
И аз на 20г имах мерак за Австралия...после установих, че не бих могла да издържа на тамошния климат и слънце и 2дни.

Тук прехвърча сняг, а така се надявах повече да не вали.

Общи условия

Активация на акаунт