Искам да кажа ... (104)_09.01-15.01

• 59 810
  • 959
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Жаки, "включва всичко" е разтегливо понятие. за един всичко е уреди Веко, за друг Миле. а в банята само джакузито може да струва 10 х.лв. Grinning

# 481
Виж ти, избираш между АЕГ, Бош и Сименс за уреди. Миялна включват, сушилня не. Няма да има джакузи в баните, няма място:) Пък и не ползваме особено, в предната къща, само го миех.

Лина, ше разгледам, благодаря ти Hug

# 482
  • Пловдив
Аз не мога да се изкажа. Дизайнера у нас съм аз.

# 483
За мен е много, така като смятам почти колкото дадохме за апартамента би  излязло обзавеждането.
Ако ги имах обаче, бих ги дала, винаги си личи пипнатото от дизайнер. Може би в другия живот  Mr. Green Стига да съгласува всичко, някои стилове са абсолютен кич за мен, па ако ще да са тотален хипер мега моден хит не ги ща у дома си.

# 484
Като знам че за 2 стаички за апартамента на дъщеря ми заминаха 20хил лв /банята не сме правили още/, може би е нормална тази цена, и кв.м. са много предполагам.

# 485
  • някъде ... тук ...
Не бих казала директно много е/нормално е/малко е.
Както техниката, така и санитарния фаянс, и обзавеждането, и всичко останало имат цени в доста разтеглив диапазон.
Жаки, виж и други оферти, за да имаш база за сравнение  Peace
И у дома аз бях дизайнерът, но бюджетът беше твърд и ограничен.

# 486
  • Sofia
Не е много според мен  newsm78, щом включва всичко, съобразено с желанията на клиента. Аз също бих ползвала подобна услуга и я ползвах, но преди 12 години и повече. Толкова да ми е досадно обикалянето по мебелни магазини, че няма накъде  Embarassed.
Един приятел сега си поръчва някакви изгъзени мивки,тоалетни...красиви са, обаче поддръжката и ремонтът им  ooooh!.

# 487
  • Пловдив
Аз да ви разправям. Снощи моя благоверен си пуска новия сериал "Табу". Аз поглеждам, виждам Том Харди и викам "А, тоз няма да го гледам, малка му е пишката". Благоверният с изумление и ееееей такива очи Shocked #Crazy Shocked #Crazy ме поглежда и вика "Ти пък от къде знаеш?" и аз "От бг-мамма, разбира се".

# 488
За мен е много, така като смятам почти колкото дадохме за апартамента би  излязло обзавеждането.
Ако ги имах обаче, бих ги дала, винаги си личи пипнатото от дизайнер. Може би в другия живот  Mr. Green Стига да съгласува всичко, някои стилове са абсолютен кич за мен, па ако ще да са тотален хипер мега моден хит не ги ща у дома си.
Имат и доста тъпи идеи. Да преместиш вратата на тоалетна на метър от трапезарната маса #Crazy, щото да отвориш стената, от хол към спалните, за да наместиш един тъп гардероб #Crazy Преди да сложите паркета, да ти измерят влажността на пода, иначе се надува, така изхвърлихме сто кв. скъп.

# 489
  • тук-там
За проекти и обзавеждане си говорите....
Аз бих поръчала проект, издържан цветово, фунционалност и по разпределение... За мебели и джуфки не бих се доверила.  Peace
Не е като да не сме го правили... Собственият принос е мноооого важен. Чувстваш се като у дома си! Laughing

# 490
  • София
Янтра, по съвсем същата логика му кажи, че ти се гледа филм с Фасбендер Laughing

# 491
Янтра, ти пък с толкова мъже покрай теб ако не си специалист  Mr. Green

За обзавеждането- в големите градове е песен, не бих го мислила, но в нашия няма нищо. Наумила съм си нещо от нета, отиваме до Варна примерно, обикаляме цял ден, каталясваме, изнервяме се, и едно единствено нещо да не намерим...отива по дяволите целия план  #2gunfire Цветово, стилово всичко трябва да се промени. Много е трудно така.
Ето аз една стена я мисля сигурно година вече, но трябва да измисля нея, за да направим другите, да сменим щорите и т.н.  Crazy

# 492
  • Пловдив
Янтра, по съвсем същата логика му кажи, че ти се гледа филм с Фасбендер Laughing
Не се съмнявай в мен.  Laughing Laughing Обясних кой е основния му конкурент и защо Laughing Laughing Laughing Той по принцип няма високо мнение за моя форум, но е претръпнал.

# 493
Жаки, повече бих инвестирала в майсторите, които ще довършват, отколкото в дизайнер. Колко къщи ще обзавеждате в този живот, че да се лишиш от възможността да си в "джаза"? Давай смело. Ние, от бг- мама обичаме да обсъждаме Том Хардовци, но и бидета, первази, механизми......брави, дограми, бойлери, аспиратори, килими, мазилки....

# 494
  • Пловдив
А според мен не търсиш дизайнер на правилното мяст. В подфорум дом има поне три дизайнерски теми, едната е на Дивиана, тази на дизайнерите аматьори и изобщо там е мястото.

Общи условия

Активация на акаунт