И след новогодишното късметче, идва мойто сладко бебче! - 322

• 34 856
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Ураааа моето предложение за тема е спечелило - благодаря ви, момичета! Измислих това заглавие с много емоция и надежда!!! Тази вечер ми е много сантиментално. С ММ гледахме поредицата от "Елхичките" и се скъсах да плача. Дойде ми и поне разбрах, че няма да е сега. Но усещам, че ще бъде скоро Simple Smile

Пожелавам ви новата темичка да носи радост и да ни накара да вярваме в чудеса Simple Smile

Пожелавам ви от сърце скоро да се радваме заедно на нашите прекрасни бебчета Simple Smile

# 16
МИни,Скорпи,жалко съжалявам дано следващите месеци са вашите.
Деалиа,честито тупа лупа.Така силно да бие,браво. Praynig Praynig Praynig
Надежда ,дано не ти идва и имате най хубавата изненада в края на седмицата.
Анита,успех дано хванете яйцето.

# 17
Запииис ☝Комалче много е нежна темичката 🤗Дано да ни е късметлийска на всички въпреки че аз едва ли ще се включа в надпреварата 😔

# 18
Деялия честито тупа лупа.
Комала страхотна темичка. Дано се напълни с многоооо положителни тестчета.
А аз от другия месец ще се надявам да започнем наново с опитите и да мога и аз да се похваля.  А дотогава ще стискам палци на всички които гонят Я

# 19
Деялия, ехаа честито ти туп туп! Олив и на теб, честито туп туп! Grinning
Комалче, супер темичка отново, да се напълни с много щастливи новини!
Надежда, дано пък изненадаш ТМ!
Криста, айде скоро да я започвате тогава!
И по руските сметки и на инките все мъжко излиза newsm78 , вече ме човърка, само да му видим пулса и да идва време за пол. Любопитно ми е, какво е измайсторил ММ Mr. Green За сега го изработи да е неговата зодия, ако си го е и направил мъжко(както той предпочита), ще му се карам Laughing до преди година казвах само да не е мъжко и да не е дева, добре че вече не ми пука особено.

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 23:35 от *Шоколадче*

# 20
Записчее в новата тема,нека да има много +++  Hug
Комалче,страхотна е,както винаги  Heart Eyes
Оливче,Дея,честито тупа-лупа  Heart Eyes
Скорпи,Мини,дано това да е последният ц  bouquet
Силни палчета за всички  bouquet

# 21
  • София
Комалче, прекрасна тема, от все сърце ти благодаря и сега остава само да я напълним с прекрасни новини и емоции!
Дея, браво, мила! С каква прекрасна новина започваме новата тема, още на 1ва страница! Честито сърчице, след двете ти БХ бях сигурна, че ще си възнаградена и съм сигурна, че накрая ще си имаш страхотно пухче в ръцете и всичко останало ще е забравено!  Hug
Мини, съжалявам за Ц, но съм сигурна, че всичко ще се нареди и скоро и ти ще имаш пълно коремче от това хубавото!
Извинявам се ако изпускам някого, прочетох ви на един дъх и така се развълнувах!  bouquet

# 22
  • София
Цопвам се и аз в новата темичка. Дано ни донесе много положителни тестчета! Честити сърчица Дея и Оливче  Heart Eyes все такива хубави новини да ни споделяте!
И аз съм на отчет с добри новини! Според генетиците на Надежда не се налага да се прави амниоцентеза! Камък ни падна - така се бяхме спекли. Сега ще дишане спокойно и няма вече да я мислим тази хромозома  Mr. Green

# 23
Прекрасна тема както винаги! Дано донесе късмет на много от вас  Hug

# 24
Здравейте, момичета.  Hug

Комалче,благодаря ти за хубавата темичка. Както винаги  - прекрасна.
Да се напълни с много двучертичкови тестчета  Hug  EFP

ton4etyyy , стискам палчета и чакам две чертички в сряда.  Peace Hug

Valentina Dragancheva-Encheva, стискам палчета да ни зарадваш!!!  Hug Hug

puffeto, Олив, deyalia, много се радвам за хубавите новини!  Hug

Крю, събирам от прашеца, че не се знае до кога ще има . Бебка идва скороооо  ylinfant newsm79

Чери, страхотни новини! Вече може да си отдъхнеш! Наслаждавай се на бременността!  Hug Heart Eyes

И аз като Криста, другия месец се надявам да започнем опитите. Днес приключих единия месец с противозачатъчни, остана още 1 . Нямам търпениееее  Praynig Hug Praynig

# 25
Добро утро, прекрасни!
Честити сърчица на Деялия и Олив!
Браво и на Чери за хубавите новини още веднъж!

# 26
  • София
Добро утро и от мен, момичета!

Още веднъж честити сърчица на Дея и на Олив, надявам се сега да сте по-спокойни и така до термин, с пухкаво бебче в ръце!
Тази темичка продължава с хубавите новини! Чери, много се радвам за консултацията вчера, да ти е спокойно и на теб и от тук нататък само хубави новини!  Hug

# 27
Добро утро, момичета Simple Smile
Прекрасна тема, много е топла някак  Praynig Heart Eyes

Честито тупа-лупа на Деялия! Да тупка все така  bouquet Hug

Мини, съжелявам за лелката. Дано скоро стигнете до сбъдване на мечтата!

Заглавието ми харесва много, от баницата на Коледа на мен ми се падна бебче, а от Новогодишната баница на ММ се падна, та дано да се случи  Praynig

Мисля, че за Шуър чек и утре ще е рано честно казано. Утре ще ми е 29 ден, и ще е преди закъснение.  newsm78

# 28
Добро утро,
Чери прекрасна новина,сега се наслаждавайте на растящото коремче без притеснения,вярвям че всичко ще е наред.и ще гушкате сладко бебче на финал Hug Hug Hug
Тонче,ти препишкай един Шуър пък то ще  покаже дали е рано или не. Peace Peace PeaceСтискам палци
Чакам Валето да каже дали е повторила теста.И аз днес се събудих с леки ПМС newsm78,пък ми е рано за Ц.
Коремчетата да си стоят на топличко че днес отново е снежно,а който е на работа да му е лека и да внимава че е много снежно на вън.

# 29
Добро утро, момичета Simple Smile
Прекрасна тема, много е топла някак  Praynig Heart Eyes

Честито тупа-лупа на Деялия! Да тупка все така  bouquet Hug

Мини, съжелявам за лелката. Дано скоро стигнете до сбъдване на мечтата!

Заглавието ми харесва много, от баницата на Коледа на мен ми се падна бебче, а от Новогодишната баница на ММ се падна, та дано да се случи  Praynig

Мисля, че за Шуър чек и утре ще е рано честно казано. Утре ще ми е 29 ден, и ще е преди закъснение.  newsm78
И на мен ми се падна бебче, както и на ММ, затова измислих такова заглавие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт