И след новогодишното късметче, идва мойто сладко бебче! - 322

• 34 857
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Mомичета,моля за съвет!
Днес е дългоочакваният ми преглед при АГ,аз цъфнах....  #Cussing out
Какво да правя ??? Проблем ли е ,ако отида ? Ще ми каже ли нещо ? Все пак ще е платен прегледа и ако няма смисъл???

# 31
Добро утро  Heart Eyes Hug
Чери,много се радвам за хубавите новини  Hug  Heart Eyes
Тонче,когато прецениш,ние стискаме силно палците и дано е ++ Hug
Хрисче ,дано да е на хубаво  Praynig
Таня,според мен му звънни и той ще каже  Simple Smile
Бремелинки,стойте си на топло,че е голяяям студ  Outta Joint
Палчета за всички  bouquet

# 32
Добро утро и от мен в новата прекрасна тема   Simple Smile

Нека само хубави новини от нашите бременелки да има в  нея и много ++++++

Аз да се оплача, че не ми се падна бебче от късметчетата, но силно се надявам скоро да се получи и при мен и при всички вас, които се борите  Praynig

Хубав ден!  bouquet

ПС: Таня, ако става въпрос за тези първоначални прегледи в Надежда, четох, че е достатъчно да занесеш всички изследвания и заедно да начертаете план за действие. На първия преглед не е задължително да те прегледат. Ако не е тези, извинявай за спама.

# 33
Не е в Надежда ,но ще ходя с цел второ мнение ,защото пак на частно ми казаха след М ,да ходя на лапароскопия ,а искам още някой да потвърди все пак.  Rolling Eyes А взех ,че цъфнах. Sick  
Ще и звънна към 11 ,но се надявам да не е проблем  Praynig
пп с кървене съм ходила като се замисля и нямаше никакъв проблем,но това беше след мисед. newsm78

# 34
Танче, според мен се обади, те ще ти кажат дали да идеш така или ще презапишат часа ти.

# 35
Таня, най-добре се чуй с док. Дановсе пак те приеме. Аз също съм ходила на прегледи в цикъл и първия път ми беше адски неловко, даже се допитвах и тук до момичетата, а се оказа, че за док е важно да провери и лигавицата как е по време на кървене.
Тонче, стискаме палци да ни зарадваш с едни хубави две чертички, когато решиш!
Валентинка ни държи в напрежение - няма ли да ни изненада с тест?!
Хриска, дано и твоите пмс симптоми да са на хубаво и скоро да се разбере!
Аз да се отчета след сутрешния преглед в Света Анна - бебчо вече е 4,6 см, риташе с крачета и ръчички. Само че имам гъбички е показал секрета, но според док не е проблем. Ще ги лекуваме след 15-та седмица. Завишено ми е и желязото, иначе всичко друго е както трябва.
Стискам палчета на всички гонещи О тези дни, на всички НЕчакащи, никакво идване!
На бременилките - приятна почивка, на който почива! Другите - обличайте се, че е голям студ!

# 36
  • София
Хайдее, още прекрасни новини! Много ми харесва как върви тази тема!

Вики, страшно много се радвам за бебчо! Така хубаво ми стана! Съжалявам, пропуснала съм, че си на преглед днес, иначе вече щях три пъти да те питам как е минало Simple Smile Simple Smile Браво на вас с мъничето! Това са толкова хубави моменти, така се вълнувам за теб!
Относно гъбичките - знам,ч е при много бременни жени се появяват, възможно е да е от промяната на флората там, и че нещата стават по-чувствителни, но знам и че не са голям проблем и че се лекуват и по време на бременност, така че според мен не е нищо стряскащо. Само си стойте на топло с чайче, гушкайте се под завивките и да ни държиш в течение, че се вълнуваме наистина.

Бременилчета, казвали сме ви го и преди, но много ни радвате и аз лично съм много щастлива, че си стоите тук и ни радвате с всичките бебешки емоции. Давате ни надежда и стимул да не се предаваме!  Hug

# 37
  • София
Здравейте момичета!
Много сте изписали  .Сега ви прочетох , че си легнах снощи в 20:00 часа. Много спя напоследък.
Деялиа ,честито сърчице .
Чери много хубава новина.
Вики   Hug
Благодаря на Комала за страхотната тема.
После ще пиша , че готвя .  Hug

# 38
Вики,браво,нека расте малчо,ще излекувате гъбите няма страшно щом е казал доки.
Пуфи ти още при вашите ли си?Мина ли карантината от шарката.М/у другото на мен лакар ми е казвал че най -опасния период за накачване от шарка е контакта с болен до 24ч от неговото опъпчване,после и да искаш не можеш да се накачиш.Преди година и половина малката я кара,нарочно една приятелка води нейното дете да се накачи и нищо не стана. Grinning
Таня27,най- добре звъни и питай дали може ако си с кървене.аз след А ходих няколко пъти  с кафяво цапане на преглед и ме гледаха с вагинален ехо.Но пак зависи за какво е прегледа.
Ох не знам моите ПМС за хубаво или лошо е ама нещо съм се обнадеждила нз защо.Мисля че пропуснахме един важен момент в Овуто.Имам още 10 дни до Цикълът си. Crossing Arms

# 39
Тъййй, обрисвам всички теми днес, с най-хубавият пълнеж, за накрая  Heart Eyes
deyalia, аз друго не съм и очаквала  Hug Голяма е радост прегледа със сърчицето, първият важен  Heart Eyes
Чери, много се радвам, че няма да се налага амнио!!! Браво  Hug БХС-то готово ли е?
Вики, няма страшно за гъбичките! Киселинноста се променя, имунитета поспада и малките гадинки само това чакат. Ще ги излекувате като му дойде времето. При бременността с дъщеря ми, през месец бях с гъби, изчезваха и после пак  Crazy Даже няколко дни преди да родя пак ги трепахме скорострелно  #2gunfire
Таня, дано не е проблем да отидеш на преглед.
Тонче, Вале, Надежда, много силни палци стискам  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Мини, съжалявам за лелището.. Последно за тази година да е!
Хрисииии, дано, дано да се случва нещо много хубаво с тоя пмс по никое време  newsm53 С Етоалчето ви следя изкъсо !
Криста, Сова, малко остана момичета  Hug
Скорпии  Sad  Hug Как така напролет? Никъде няма да ходиш!

Сега се сетих, на мен от баницата ми се падна "джакпот"  Laughing Да видим  Joy  newsm47

# 40
Ще ходя  Heart Eyes Жалко ,че няма договор с касата тази жена ,а не е репродуктивен. И дай Боже ,като забременея ще трябва да си плащам ,ако искам да се следя при нея.  Money
пп ще споделя като се върна от преглед Wink

# 41
Момичета, бях се разбрала с док да му се обадя, когато ми дойде, за да каже този път какъв е плана. Сега ми звъннах и той каза утре (както ми е ден 2) да отида, за да види тия непукнатите два фолита има ли ги, защото от това зависи как процедираме. Тоест ще ходя както съм неразположена...нямам думи. СЕга като ходих до WC тръгнаха едни с извинение парчета ...направо ужас и кошмар, дали е от лигавицата?

# 42
Мини, по-нагоре точно писах и аз, че съч ходила с кървене на преглед. Но за док е важно да види как са нещата. Така че слагаш розовите очила и вдигаш краката на стола. Неприятно е, но те са свикнали. Мислиш си за крайната цел и минава за 1 минутка🙈😂
Танче, успех с прегледа! Пиши после да кажеш как е минало!

# 43
  • София
Танче, Мини, и аз знам, че не е проблем да ви прегледат и по време на кървене, колкото и силно да е, още повече, че така могат да получат много полезна информация, която няма как да придобият през другото време от месеца. Те са свикнали, а вие сте нагоре с краката все пак, няма какво да стане мазало, те си почистват след това апаратурата, но кървенето не им пречи да виждат нищо. Особено щом и те са предупредени, че такова е положението, няма с какво да ги изненадате.

Мини, тези парченца са точно от лигавицата. Аз винаги ги имам първите ден-два, тогава и най-много ме боли корема, защото реално коремът прави спазми за да изхвърли тази тъкан навън, пък и тя като се отлепя не е и приятно. Един душ преди лекаря, отивате на преглед и не се стряскайте, те си имат апарати и процедури за всяка една ситуация.

Стискам палци да минат добре прегледите и на двете, а и на всички, които ще ходят скоро, и да се похвалите с добри новини после.  bouquet

# 44
  • София
Момичета чакам с нетърпение първите ++ тестчета за хубавата ни нова тема.
Още веднъж да кажа много се радвам ,че всички прегледи са минали добре.
Вики и аз очаквам да имам промяна и че ще лекувам нещо сякаш откакто слагам утрогестана ми е по странно усещането.
Скорпи и Мини съжалявам за Ц.
Танче и според мен трябва да звъннеш док да си каже да отидеш ли.
Хриска още съм при наще личната каза поне две седмици никакъв контакт с приятеля ми. Иначе самото дете не е било около мен . Майка ми умира от щастие ,че съм при тях. Само ме пита не трябва ли по дълго време да съм под карантина. Толкова ми угаждат ,че се разглезих.
Много прегръдки от мен.

Общи условия

Активация на акаунт