И след новогодишното късметче, идва мойто сладко бебче! - 322

• 35 138
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Момичета - кокичета!

Така се радвам, че намираме общ език тук и с толкова топлина и разбиране си споделяме Simple Smile

Надявам се дори скоро всяка да сбъдне мечтите си да продължим да си пишем и да споделяме опит Simple Smile

Всъщност именно бременилките са слънцата на темата, когато ние страдаме, че и този път не е станало. Именно те ни вдъхват надежда Simple Smile

# 616
Добро утро, прекрасни!
Деялия, на мен също тук си ми е най-приятно, аз също в отчетната не се чувствам кой знае колко комфортно, но може би ще свикнем Simple Smile) Дея Нова питаше за темата, която Синеочка искаше да поднови - мисля, че не е подновена или поне не съм разбрала Simple Smile
Совичка, стискаме палчета за хубави резултати от изследванията на ТМ както и на твоите. Дано още Февруари се върнеш в редиците на бебеправещите и после към отчетни!
Дея Нова, стискам палчета и за твоите изследвания! Сигурна съм, че ще са в норма!
Силве, жалко за зацапването! Дано да е последния Ц за годината!
Бременилчета,  Hug Hug!
На всички, на които им предстои да гонят яйцето тези дни - много палчета Heart Eyes!
На НЕчакащите - също!

# 617
Добро утро на всички   Simple Smile
Дано това мълчание е затишие пред буря от  EFP
Деялиа,Вики,щом тук ви е юутно,стойте си при нас.Лично на мен ми е много приятно да ви  чета и съпреживявам емоциите ви,действате ми някак успокоително и окуражаващо.
На мен това чакане за О ми се вижда толкова дълго и безкрайно този месец,а като знам,че обратното броене до М ще бъде още по-мъчително.....ноооо надявам се чакането да си заслужава.
Прекрасен и усмихнат ден момичета Hug

# 618
В повечето отчетни теми е страшна история  Laughing
От 3 г.с. се започват обсъждания на имена, колички, одеалца, дрешки, доктори, раждания и какво ли не  Crazy
Направо не е за ходене там  Laughing

# 619
Момичета при мен Ц е нещо нормално тъй като миналия месец бях на противозачатъчни ,от февруари започваме с опитите пак ,ще отида на преглед и ако се наложи ще повторя курса с Ясмин .

# 620
  • Varna
Добър ден Hug
Совичке,стискам ти  палчета всичко да е наред и да имате зелена светлина Hug
Силве палчета и за теб, дано не де налага да повтаряш и да започвате с бебеправенето Hug
Бременнелки Hug
Палчета за всички гонещи и нечакащи Hug

# 621
Здравейте  и от мен, момичета Simple Smile

Много  Hug на всички, благодаря за палчетата и хубавите пожелания.
Изпращам лелката тези дни и започваме с първичните консултации и изследвания с ММ.  Може би ще имам нужда от вашите съвети от време на време, макар че ви пожелавам до другия месец една по една да се прехвърлите към отчетна!

# 622
Здравейте и от мен  Hug
Совичка,дано всичко е наред и скоро да си направите най-големия подарък  Hug
Дея,бързо ще мине времето и още февруари ще стане и вашето чудо  Hug
Съмърче, дано и при вас всичко е наред,питай за всичко  Hug  Hug
Аз засега мисля да не се включвам в отчетна,то и не знам кога ще съм -края на септември,началото на октомври ли  newsm78 Във вторник съм на преглед,моля за едни стиснати палчета  Hug
Аз на свой ред силно ви стискам на всички  Hug bouquet Hug

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 18:14 от Étoile*

# 623
Разбира се Етоилче ,няма да спрем да ти стискаме палци! Ти правила ли си други тестове? Как се чувстваш?

# 624
Привет,

Отдавна не бях влизала и за добре надявам се, вече почти никоя не от вас не ми е позната Simple Smile На всички ви желая скорошни сбъднати двучертичкови!!!

Днес обаче пиша на Етойле с голяма честитка!! Браво, момиче, за търпението и постоянството, толкова време! Пази се и ти желая лека щаслива бременност.

Момичета, не губете надежда и търпение.
Прегръщам ви Simple Smile

# 625
Благодаря ти много ,Ели   Hug Hug Hug Ти как си,как върви при теб  Heart Eyes Hug
Силве,правих общо три теста  Mr. Green Последният с хубава черта  Simple Smile И реших направо да ходя на лекар   Simple Smile Иначе се чувствам добре,само леки болки в гърдите  Simple Smile
Стискам ужасно силно палчета на всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 18:07 от Étoile*

# 626
Етойле, аз и ние сме ок Wink вече на последната права преди финала Simple Smile
Нямам търпение да минат последните седмици, а после като погледнеш назад направо не е истина колко бързо минава една бременност Simple Smile

Толкова прекрасни емоции и вълшебно очакване Simple Smile... ще разказваш и ти Wink

Лека нощ  Hug

# 627
Много ви благодаря,  момичета!  Hug
Лягам да спинкам,че утре интересен ден се очертава.. Mr. Green

Етоалче,стискаме палчета във вторник! Ще се запознаеш с малката точица. Ще е много вълнуващо!  Heart Eyes

Ели,леко бременеене до финал и пухкав здрав бебок да гушнеш!  Hug

# 628
Хей момичета, пожелавам ви весел, зареждащ и енергичен ден Simple Smile

# 629
Здравейте, имам въпрос към момичетата пили противозачатъчни: какъв ви беше Ц ,нормален или по-оскъден? На мен си ми продължава кафяво ,може би кръв имах само за половин ден.

Общи условия

Активация на акаунт