И след новогодишното късметче, идва мойто сладко бебче! - 322

• 35 131
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
СИлвия, честно казано, хем ми е нормален към лек цикъла, когато  пих хапчета го определях като лек. И повече се оттичаше, отколкото да пълни превръзки дни наред. Но чуй и други мнения.

# 631
Много оскъден Simple Smile Нормално е.

# 632
Ясно,защото по принцип в това беше проблема с цикъла че както казва Шоколодчето се изтича повече дни и си помислих ,че нищо не е станало с лечението ,но явно ще разбера другия месец Simple Smile

# 633
Здравейте , момичета.  Hug

Малко съм разочарована... Отидохме с ММ за СГ и добре , че стана на въпрос , че сме приемали антибиотик... оказа се, че няма смисъл сега да се изследваме (аз за НК-клети, АФА и АКА , той - СГ и SDI тест) , тъй като няма да даде реални резултати и ще стане.... мазало... Добре че го споменах , че иначе щеше да има грешни диагнози , лечения и не ми се мисли... Поне 3 седмици след последния прием трябва да се направят.
Аз преди това пуснах ТСХ,МАТ , ТАТ , ФТ3 , ФТ4 , Токсоплазмоза.. надявам се поне те да не се повлияват от АБ и да имам правилни резултати. Следобяд ще ходя да пускам Тромбофилия (звънях в Геника и ми казаха, че тъй като са генетични изследвания, няма да се повлияят). Това е положението...
Вече се чудя дали изобщо след месец да правим СГ...  Confused Дали изобщо има смисъл, след като имам 1 А...  ooooh!

Силве, почти цял месец имах кафяво зацапване , но само първия месец на прием. Сега втория е като по учебник  Peace

Редакция: Излезнаха ми резултите от сутринта... всичко друго е в норма, освен ТСХ - 6,07 при реф.ст 0,27-4,2...
И сега какво ?!??? Много съм притеснена...  има ли вариант да са грешни резултати, заради приема на АБ ??

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 12:45 от Сова Закрилница

# 634
  • Бургас
Да, лекарствата се отразяват на щитовидната

# 635
Здравейте, момичета Simple Smile

Совичке не се притеснявай за ТСХ-то. Трябва да има доста високи стойности - над 10, за да ти повлияе на овулацията. Притеснително е след като забременееш, защото тогава става трудно да се регулира. Бързо ще го нормализирате  Hug Иначе хормона се влияе от състоянието на щитовидната жлеза, нейната структура, наличие на възли или кисти. Не мисля, че АБ е повлиял много...но най-добре да повториш изследванията и да отидеш на егохраф. Стискам палци всичко да е нормално с всички изследвания  bouquet

Хубав ден на всички!

# 636
Силве, на мен също ми беше по оскъден цикъла при приема на противозачатъчни. Беше продхлжителен обаче - нямах чист ден между двата цикъла - цял месец ми зацапва кафяво, но доки каза, че е нормално.

# 637
Силве, на мен също ми беше по оскъден цикъла при приема на противозачатъчни. Беше продхлжителен обаче - нямах чист ден между двата цикъла - цял месец ми зацапва кафяво, но доки каза, че е нормално.
Лошото е че вие сте ги пили повече време а на мен ми казаха само един месец.Ако ще е така и при мен няма да може да се възползваме и този месец за опити ...

# 638
Еее, спокойно, не е нужно и при теб да е така. Аз никога не съм имала междуцикълно зацапване - нито в началото, нито след спирането на хапчетата. Стискам палци за чист и любовен месец Peace Peace

# 639
Здравейте  Hug
Ели,отново много ти благодаря и леко раждане като настъпи моментът   Hug Hug bouquet
Силве,нормално е да е по-оскъден от хапчетата,ти сега не започваш нова опаковка,нали така?И ще може да се възползвате от месеца  Hug
Совичка, дано бързо да се изчистите след Аб ,аз също мисля,че високото Тсх може да е повлияно от него  Hug
Хрисче, Вале ,Деедее и всички гонещи о силно ви стискам палци  Hug Praynig

# 640
Все още ми е3-ти ден дано да спре когато трябва 😂Благодаря за отговорите и чакам следващия ++🍀

# 641
При мен с едни хапчета ми е било по 7 дни,с други 4.Има време,ще спре нормално и ще оползотворите месеца  Praynig Hug

# 642
  • Varna
Благодаря ти Етоалча, при мен ову подрани с два дни този път, дано сме успели Simple Smile.
Ти как си,Етоалче bouquet

# 643
Силве и аз ги пих само 1 месец, заради малка кистичка. После само дето ми се увеличаваше пистепенно като дни ( в месеца с ОК беше 24 дни, следващия 26, после 28 и така, а попринцип ми е 30 дни), иначе после всичко беше по старому си.

# 644
Вале,дано сте успели стискам ви палци 🍀
Надежда за щастие ,чудя се с един месец ще има ли резултат ,дали ще се нормализират нещата ,дано

Общи условия

Активация на акаунт