И след новогодишното късметче, идва мойто сладко бебче! - 322

• 35 117
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте.
Силве аз докато пиех противозачатъчни Ц.винаги беше слаб, оскъден.Нормално е.
Аз все още не съм видяла +++тест за О.днес ми е 15ден. Crazyпак ще закъснява явно.
Вале дано сте успели Peace
Етоили ти как си?Имаш ли не разположения?Всичко ще е наред с прегледа.
На всички коремчета прегръдки.
На гонещите Я.Успех. Hug
На не чакащите Ц.пожелавав 2черти.

# 646
Тая тема, правилно ли ми се струва, че ще се окаже персоналната двучертичкова на Етоалчето  Grinning Нямам търпение за прегледа  Heart Eyes
Хриси, какво се мотка тая О, дано тея дни има ++ !  fingerscrossed

Силве, и при мен така беше 1вия месец, на 2рия всичко вече беше както трябва. Надявам се да са успели да се нормализират нещата, щом са ти ги изписали само за 1 цикъл, явно лекаря е преценил, че ще е достатъчно.
Совичка, нищо не разбирам от tsh и подобни, но се надявам просто да не е бил подходящ момента и следващия път да са хубави стойностите !

Успех на всички и дано имаме много февруарски  EFP  Flutter

# 647
Благодаря ви ,момичета!
За съжаление февруари няма да е месец за бебеправене... Ще продължа противозачатъчните,докато минат 3 седмици от приема на АБ,за да мога да пусна пак изследванията. След това ще видим какво лечение ще се назначава и така... сдухано ми е ...  Cry

# 648
Комалчее,имаше още един +  освен моя,но май беше без снимка  Grinning
Ти как си,кога ще са готови резултатите от теста  Praynig Hug Hug Hug
Хрисче,дано скоро да го видиш този ++,при мен беше на 17-ти ден + Hug
Силве,сигурна съм,че този месец ще е ваш  Hug
Совичка,бързо да минава времето и напълно да се изчистите  Hug
Благодаря ви на всички,че питате за мен  Heart Eyes Аз съм добре,нищо по-различно,само ми се хапват много портокали Mr. Green Но не знам дали има общо,аз и преди много си ги обичах  Simple Smile
И продължавам да пъпчасвам   ooooh!
 Малко притеснено за вторник,но вярвам,че щом стигнахме дотук всичко ще е наред  Grinning
Много  Hug Hug Hug за всички

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 18:32 от Étoile*

# 649
Благодаря ви ,момичета!
За съжаление февруари няма да е месец за бебеправене... Ще продължа противозачатъчните,докато минат 3 седмици от приема на АБ,за да мога да пусна пак изследванията. След това ще видим какво лечение ще се назначава и така... сдухано ми е ...  Cry
Не се сдухвай,по -добре да са ви хубави изследванията и като забременееш да си спокойна ,че всичко ще е наред😘

# 650
Силве, аз съм пила много години противозачатъчни, цикълът ми беше винаги по-скоро с кафява кръв и доста оскъден.  Peace
Совичке, дано да е нещо инцидентно, сигурна съм, че ще го оправите  bouquet

Последна редакция: чт, 26 яну 2017, 19:23 от Gentle Storm

# 651
Момичета, здравейте!
Изгубих ви някъде из темите.
Да ви се оплача, след 2 месеца стимулации с клостилбегит нямах доминантен фоликул  Sad
Опитвам се да не губя надежда, но е трудно от близо 2 години се мъчим.
Реших да чуя и второ мнение и в понеделник съм в Щерев на преглед, че да видим!
Дано по-малко се задържаме тук Praynig

# 652
Pinki, след стимулация с клостил не пукахте ли фоликулите с прегнил, например? Къде си ходила до сега на прегледи, че сменяш с Щерев? Стискаме палци за прегледа и дано се върнеш обнадеждена от него, спокойна и скоро с хубави новини!
Силве, аз също години напред съм пила ОК и както казват повечето момичета, първия месец си имам кафяво течение целия месец едва ли не. И след което оскъден Ц, но на мен винаги ми е бил така, затова не мога да преценя дали от хапчетата се е повлиавал.
Совичке, не се сдухвай! Ей сега ще се изтъркалят идните 3 седмици. Сигурна съм, че чакането ви ще бъде възнаградено скоро.
Етоалче, много се вълнувам за прегледа ти във вторник! Сигурна съм, че всичко ще бъде наред до финала! И аз налитах на портокалите в началото, а с пъпките става още по-зле положението😂
Хриска, дано днес утре видиш две чертички на О теста и да успеете да хванете яйцето!
Вале, стискам палци да сте хванали вие вече О!
Успех и на всички гонещи О тези дни! Както и на НЕчакащите!
Бременилчета,  Hug!
Лека и спокойна нощ! bouquet

# 653
Victoria__ не сме пукали фоликули понеже първия път на 15 ден имах фоликул 16,3мм и доктора ми каза ,че тоя месец няма да имам овулация и ме накара да пия дуфастон. Втория месец (сегашния ми цикъл) също не сме пукали, понеже според него съм нямала доминантен и отново ми изписа дуфастон. Но реших, че тая няма да я бъде и не съм го пила. Така или иначе на 30 съм на преглед  и тогава ще мислим какво да правим. За всеки случай си правя и тестове за овулация, все ми излизаше бледа втора черта, но пък днес на 21 ден ми излезе малко по-наситена. Ето го и самия тест http://prikachi.com/images.php?images/248/9028248t.jpg дали пък не може по-късно да е този месец. Rolling Eyes
Голяма каша ми е в главата, дано поне в Щерев имам късмет.

# 654
Пинки,за мен теста ти е положителен .Бих действала.

# 655
И за мен теста ти е +, Пинки! Успех!

# 656
  • От Луната
Пинки, направи още два теста за О, за да си сигурна кой ден точно е бил +.
Надявам се имаш цветна снимка на тръбите, иначе е на късмет. Дано в Щерев се раздвижат и направят нужното. Може клостил да не е твоя медикамент, има много други варианти. Занеси и тестовете за О.

Етоле, стиснати палци за прегледа Simple Smile

Късмет на нечакащите Wink

# 657
Добро утро и от мен момичета  Hug

Пинки, абсолютно положителен е този тест, успех!

Вики , Комалче, и другите ни бременелки много много целувки  Heart Eyes Как сте? Личи ли ви вече  Heart Eyes

Етолче, всичко ще бъде наред на прегледа, сигурна съм  Hug

Силве, това с противозачатъчните е напълно нормално - и аз съм пила 5 години , тогава нямах болки когато ми идва и ми беше точно такова кафеникаво , може би един ден червено и на третия ден край.

Аз съм на 18-ти ден днес и все още си чакам О, инак се появи типичната ЦС, така че се надявам да е тези дни  Praynig

# 658
Pinki, обещаващ изглежда Ову теста, действайте днес/утре! На мен най-наситените са ми били такива и ги считах за ++  yes
Сова, милата ми тя, знам колко го чака този февруари, но по-добре да стиснеш зъби и да изнамериш още малко търпение, защото най-важното е всичко да е перфектно за бебчо  Hug
Аа, Етоалче, аз въобще не я броя нея, появи се, каза и изчезна, не се прави тъй   Naughty Mr. Green
Гоустче, явно всеки момент ще я бъде тая О, здраво да поработите тея дни  fingerscrossed

Аз да взема да помрънкам лиии  Rolling Eyes
Скрит текст:
пуснах си за всеки случай антитела за Варицела, че мислех в понеделник да пусна хлапето на градина, и изненада - нямам имунитет  #Crazy Шомра Sad Майка ми беше сигурна, че съм я карала, ама как да вярвам на жена с три деца  Laughing И тъй, никакви деца не искам да ме доближават в следващия месец, най-лошото е, че и малката ще издивее тотално, но просто няма как...

Успех на всички очакващи О и НЕочакващи М  Hug Hug

# 659
Пинки и според мен теста е към положителен в следващите няколко дни действайте и дано имате успех 🍀
Редактирам : Комалчеее пазете се , добре че си пуснала тест ☝
Гоуст стискам палци скоро да е О , и да я хванете 🎉

Общи условия

Активация на акаунт