И след новогодишното късметче, идва мойто сладко бебче! - 322

• 35 114
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, момичета Simple Smile Чета, но не пиша, че нямам време Simple Smile

Запазих си час за док, на 23 февруари, тогава ще съм 2-3 след Ц, ще ми вземе Цито и Микробиология и ще й кажа, че искам да направим фоликуметрия през месеца, да кажа и тя какво мисли. Реших, че сега ако отида (за вчера) на 15 ден от Ц, я ми каже дали има О, я не.. Нито ще е подходящо време за Цито, нито за изследвания ако иска, няма смисъл.

Иначе, Пинки, както са ти казали момичетата, може клостил да не е твоят препарат. Правили ли са ти цветна снимка, преди стимулация? При кой си в Щерев и аз съм там Simple Smile Тестът ми изглежда 100% положителен, прави още 1-2 дни.

Нещо ми беше изчезнала цервикалната слуз няколко месеца.. Вчера имах бая обилна.. Днес усещам някакви прибоцквания и придърпвания.. Ту вляво, ту вдясно  newsm78 Обичаме си се, каквото стане  Heart Eyes

Сове, не се отчайвай Simple Smile Ще се случи, по-добре така, да сте здрави, да сте подготвени и психически и физически, най-вече.

Палчета за Етоалчето и Комала. Другите, които гонят О и чакат да видят тези дни двете черти, късмет.

# 661
  • Бургас
Кои антитела пусна IGg или Igm? Thinking

# 662
Кои антитела пусна IGg или Igm? Thinking
IgG пуснах. IgM знам, че е за активна инфекция, а с IgG се разбира дали имам изграден имунитет  Thinking

Тонче, чуден план, ама то може и да не се стигне до него, ммм  Flutter

# 663
  • София
Здравейте момичета. Тези дни при мен беше лудница и ви изпуснах от поглед. Сега наваксах с четенето  Grinning
Етоалче стискам палци за прегледа във вторник - нямам търпение!  fingerscrossed
Комалче добре си направила, че си пуснала изследвания. Аз за жалост не съм карала нито една от шарките като малка  Confused 
Гоустче стискам палци това да е вашия месец и да хванете яйцето  fertilization
Пинки предполагам сте се захванали за работа  luvbed  fingerscrossed
За отчетните теми и аз да кажа, че тук ми е някак по-комфортно. В темата, в която се записах вече на 2 пъти има доста сериозен сблъсък на характери и ми действа малко натоварващо...
Иначе с тези прегледи веднъж месечно се побърквам - вижда ми се ужасно дълъг период и едва издържам. Напоследък се опитвам да не го мисля толкова, а и за щастие ми се събраха доста ангажименти изведнъж та не остава и много време. Надявам се всичко да е наред и живот и здраве на 3ти ще ви ръся със син или розов прашец - надявам се този път да се разкрие  Grinning
Стиснала съм яко палчета за всички и чакам с нетърпение следващата вълна от положителни тестове!
 Hug Hug Hug ви всички!!!

# 664
  • София
Здравейте, момичета! Радвам се да чуя, че сте добре и че вървите по план с гоненето на яйцата, изследванията и всичко останало. Стискам палци на всички, гонещи, нечакащи и на всичките ни бременилчета, които се вълнувате покрай вашите прегледи - ние се вълнуваме с вас. Етоалче, стискам всички палци за прегледа ти и ще чакам да пишеш и да кажеш как стоят нещата! А аз съм абсолютно сигурна, че всичко ще е наред!  Hug

Да се оплача, вчера си счупих телефона и изглежда, че поправката ще ми излезе колкото да си купя нов... Пиша от телефона на ММ, и сигурно тези дни ще пиша по-рядко, но ще ви чета без да спирам. Прегръщам ви всичките и не сте ми излезли от мислите!  bouquet

# 665
Здравейте и от мен, момичета Simple Smile

Не съм толкова активна в писането, но за сметка на това палците са винаги стиснати като чета темичката.
Пинки, и на мен ми изглежда като точния момент,  възползвайте се максимално Simple Smile
Гоустче, и аз съм в очакване тези дни, хайде дано да го хванем яйчицето този месец
Тонче, и на мен ми изчезна цервикалната слуз през последните два месеца, но пък придърпванията се усилиха, незнам дали има връзка?
Етоалче,  ти как се чувстваш? Освен болката в гърдите, имаш ли други признаци?
Cherry, моите бременни приятелки около мен бяха по същия начин, ходиха дори
 на допълнителни прегледи, поне два три пъти преди редовния, защото нетърпението надделяваше. Но беше така докато видяха пола на бебчето, после се поуспокоиха нещата Simple Smile

# 666
Понеже стана дума за търпение между прегледи - на мен чакането ми се струва цяла вечност, а реално за момента ходя през 10тина дни. Док. каза че след 12-та седмица ако всичко е наред ще се виждаме на 3 седмици, което вече не знам как ще понеса, сигурно ще си търся втори  ooooh!
Момичета, стискам палци на всички гонещи, хайде дано преди края на темичката още някой ни зарадва с двучертичково тестче!  bouquet

# 667
hriskag25, Victoria__, ♥Синеока♥, Силвия Атанасова_552024, ton4etyyy, Cherryto, благодаря ви за отговорите bouquet
♥Синеока♥ имам направена цветна снимка. И аз така си мисля, че клостилбегита не е моя препарат. Но този тест снощи е след като правихме стимулация с него и след като доктора каза, че няма доминантен фоликул и няма да има овулация този месец.
Силвия Атанасова_552024 действаме, пък божа работа...
ton4etyyy имам направена цветна снимка, иначе в Щерев ще бъда при Магунска. Не съм ходила друг път и се надявам тя да е моя човек. Моя приятелка е много доволна.
Cherryto ооо да, да. Както се казва не сме се спирали Laughing Чакаме прашеца Peace

# 668
Пинки, стискаме ти палци, скоро ще имаш бебче! Горе главата  действайте сега усилено! Сменяш доктора и всичко ще се подреди Simple Smile

# 669
Пинки, стискам палци и аз!  Hug
Чери, на мен като че ли ми е по-приятно във фейсбук групата, там е по-мирно и тихо всичко и няма дрязги  Confused Може би просто е по-лесно да се правят скандали, когато не заставаш със собственото си име и снимка  Mr. Green На мен поне във фейсбук ми е неудобно да противореча  hahaha
Оо, виждам, че моето предложение за заглавие на следващата тема в момента е фаворит  Flutter Ако го изберете, дано всички ви да зарази моят син прашец  bouquet

# 670
Пинки, стискаме ти палци, скоро ще имаш бебче! Горе главата  действайте сега усилено! Сменяш доктора и всичко ще се подреди Simple Smile

Благодаря bouquet и аз стискам палци на теб и на всички момичета тук скоро време да видим заветните  EFP
А на всички, които са ги видели една лека бременност и пухкави бебета накрая... Praynig Peace

Пинки, стискам палци и аз!  Hug

Благодаря bouquet

# 671
  • София
Здравейте и от мен. Аз съм 6 дни след О, този месец имам много голяма надежда.  Praynig
*PINKI*, дано в Щерев се получат нещата. Пък най-добре ако се получат още този месец. Wink
commala, аз също обмислям да си пусна изследване за варицела, за токсоплазмоза и за цитомегаловирус, че пък мъжа ми е носител. Моята майка твърди, че съм карала шарка, но не помни коя точно.  Crazy
Успех на всички.  bouquet

# 672
Buzanche стискааам палцииии да се похвалиш с добри новини Peace
Ами не възлагам големи надежди, понеже на 14 ден лекаря не намери доминантен фоликул, даже според него изобщо няма никакъв. Каза, че и този месец няма да имам овулация. Накара ме да пия дуфастон, но на мен ми писна от това чудо и ще си чакам да ми дойде по нормалния начин. А тестовете за овулация си ги правя на своя глава Laughing

# 673
Здравейте  Hug
Бузанче,стискам ти силно палчета, вярвам,че сте успели  Hug
Пинки,за мен също е +,действайте  Hug
Дея  Hug Heart Eyes
Тонче,аз също си бях направила план,ако ми дойде да пускам пак изследванията и да решаваме какво ще правим,пък виж какво стана  Crazy Така че и при теб не се знае  Praynig Hug
Гоустче,Хрисче и всички гонещи о  Hug Praynig
Комалче,по-добре така,че си разбрала,сега ще си правите компания на топло  Hug Hug
Чери,стискам палчета за твоя преглед   Hug
Съмърче  Praynig Стискам и за теб  Hug
Иначе ходя доста често до тоалетна и ми се хапват разни работи  Grinning Но като ям пък ме заболява корема,тежко ми става .Ще кажа на док, да видим какво щв препоръча
Нали имаше някаква обща тема от ИБ,ще пишем ли там?(Мале,не мога да повярвам,че вече и аз мога да пиша с вас)  Blush
Стискам ужасно силно палчета на всички  bouquet

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 12:52 от Étoile*

# 674
  • Varna
Здравейте Hug
Совичке, сигурна съм че като получите зелена светлина-бързо ще се получат  нещата Hug
Силве, много силни палчета да не се налага да повтаряш и още февуари да си бебеправите Hug
Пинки, тестчето е +, дано хванете момента Hug
Хриси и Гоустче за вас много силно стискам палчета да хванете яйцето Hug
Тонче, палчета да хванете яйцето и да не се налага да се стига до плана, който си намислила Hug
Бузанче, дано при вас е станало Hug
Бременнлки силно Hug за всички

Общи условия

Активация на акаунт