И след новогодишното късметче, идва мойто сладко бебче! - 322

• 35 098
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте  Hug bouquet
Отдавна не съм ви писала, но нещо нямам много новини.. На 1-ви съм на преглед в Надежда за втори път, нещо първия път много на бързо мина прегледа, да видим сега... пак ще ми се падне около О. Нещо не мога да разбера как резултатите и на двамата са ОК, а нищо не се получава. Този път ще искам по-подробно да ми обясни и да решаваме какво ще правим.

Пожелавам успех на всички и през Февруари всички да имаме супер новини.

# 676
Deedee , надявам се  всичко да ви е наред и на двамата и да е само въпрос на време и точен мерник 😂
Аз съжалявам че пак спамя но имам въпрос тъй като заради хапчетата последния цикъл беше по -кратък , на кой ден да започна с ову тестовете ?

# 677
  • Varna
Силве моя е на 29-32дни и ги почвам на 10ден

# 678
Аз използвам тази табличка...
Продължителност --------------------- Начален ден на тестването

21 дни ----------------------------------------- ден 5
22 дни ----------------------------------------- ден 6
23 дни ----------------------------------------- ден 7
24 дни ----------------------------------------- ден 8
25 дни ----------------------------------------- ден 9
26 дни ----------------------------------------- ден 10
27 дни ----------------------------------------- ден 11
28 дни ----------------------------------------- ден 12
29 дни ----------------------------------------- ден 13
30 дни ----------------------------------------- ден 14
31 дни ----------------------------------------- ден 15
32 дни ----------------------------------------- ден 16
33 дни ----------------------------------------- ден 17
34 дни ----------------------------------------- ден 18
35 дни ----------------------------------------- ден 19
36 дни ----------------------------------------- ден 20
37 дни ----------------------------------------- ден 21
38 дни ----------------------------------------- ден 22
39 дни ----------------------------------------- ден 23
40 дни ----------------------------------------- ден 24

# 679
  • Varna
Тази  таблица аз не я гледам, защото обикновенно в  деня който пише да почна теста ми е вече + Peace

# 680
  • София
Buzanche ако твоя мъж е носител на цитомегаловирус то със сигурност и ти си. Аз също съм носител - пусках изследвания след К., защото той е опасен ако се активизира по време на бременността. По-голямата част от хората са носители до колкото разбрах от моите лекари. И при него се гледа дали има антитела в организма, тоест си носител и дали в момента се е активизирал.
Стормче права си за фейсбук групата. Аз следя и на двете места, но все по-рядко се включвам май.
Етоалче хапвай си по малко но по-честичко за да избягваш това подуване и натежаване. Хубаво е че си имаш апетит - дано така да е и занапред.

# 681
Тази  таблица аз не я гледам, защото обикновенно в  деня който пише да почна теста ми е вече + Peace
Работата е там, че не знам колко дни ще ми е този Ц ,днес ми е чист ден ако не продължи започвам да се тествам най-добре ☝

# 682
  • София
Cherryto, аз до колкото разбирам е по-опасно ако не съм се заразила до сега, тоест първичната инфекция. Ако при спад на имунната система, докато си бременна се заразиш за първи път. Тоест щом имаш антитела, си прекарала инфекцията и при евентуална бременност и активизиране е по-малко вероятно за някакъв проблем при бебето.
Мъжа ми се разболя когато малкия беше на 9 месеца. Аз и той нямахме никакви симптоми и ни казаха, че няма нужда да се изследваме.  Sad
Силвия, най-добре почни от първият чист ден. Успех! bouquet

# 683
  • София
Точно така е Buzanche. Аз много се бях шашнала с този вирус, но д-р Цветков ме успокои. Изследвай се, но ако имаш антитела едно притеснение ти отпада. Като шарките е общо взето. 

# 684
  • Сан Франциско
Здравейте, момичета. Минавам да ви позамеря с домашни наакани памперси по случай изписването на Хриси - от оня ден сме си най-после вкъщи след повече от месец и половина в болницата. Чак не ми се вярва колко е наддало нашето момиченце за 5-те си седмици - ако си спомняте, като се роди нямаше кило и половина, а сега е 2.5 кг. и е порастнала с 5.08 см. Много ни е хубаво у дома и е по-лесно, отколкото си представях.

Късмет на чакащите и нечакащите и ви пожелавам на всички скоро да ви споходи радост и любов като нашата.

# 685
Здравейте, момичета. Минавам да ви позамеря с домашни наакани памперси по случай изписването на Хриси - от оня ден сме си най-после вкъщи след повече от месец и половина в болницата. Чак не ми се вярва колко е наддало нашето момиченце за 5-те си седмици - ако си спомняте, като се роди нямаше кило и половина, а сега е 2.5 кг. и е порастнала с 5.08 см. Много ни е хубаво у дома и е по-лесно, отколкото си представях.

Късмет на чакащите и нечакащите и ви пожелавам на всички скоро да ви споходи радост и любов като нашата.
Браво ,нека продължи да се развива така добре ! Сега като сте си вкъщи сигурно ще се развива по-бързо🤗

# 686
Етерея, радвам се, че вече сте вкъщи заедно с малката принцеска! Да наддава все така бързо, да се слушате взаимно и да е едно спокойно бебче!
Силве, започвай тестовете! Ще чакаме + О тест, дано след него и + Б!
Дееде, при кой си в Надежда? И ние бяхме с ММ с отлични изследвания и все пак не ставаше и той дори попита док: " Е, добре де, щом казвате, че всичко е наред - защо не забременява?"  Laughing Мен чак ми стана неудобно тогава Joy  Ще стане много скоро, още повече че си се хванала да търсиш причините и начини да се случи. Дано още тази О чудото стане!
Гоустче, Хриси, много силно стискам палчета да хванете О този месец!  baby_neutral
Етаолче, хапвай си спокойно! Прекрасно е, че не ти се гади и дано така да продължи! Още само 3 дни до срещата с док! Вълнуваме се повече от теб Joy Относно темата, за която говорихме скоро - още не е подновена или поне аз не съм разбрала. Ако е - моля, споделете я и с нас.
Пинки, дано все пак си имала късна О и да сте успели да я нацелите!
Бузанче, ще тръпнем заедно с теб в очакване на две чертички! Не се вглеждай в себе си, не търси симптоми, а си чакай кротко! Дано има изненада!
Тонче, дано това да в вашия месец след любовната екскурзия в Италия Heart Eyes и да не се наложи да пускате изследвания края на Февруари.
Стискам много палчета на всички гонещи О, както и на НЕчакащите!
Бременилчета,  Hug!

# 687
Пинки, дано все пак си имала късна О и да сте успели да я нацелите!
Днес теста ми за овулация е отрицателен... Ще продължим днес и утре и дано по някакъв начин на прегледа в понеделник се види дали съм имала или не.

# 688
  • София
Добър вечер момичета!
Тази вечер пиша малко късно ,но сега се прибрах,  хапнах и седнах да ви прочета. Много сте писали и не запомних всичко.
Пинки , късмет и от мен.
Силве успех с тестовете и ги започвай по отрано.
Бузанче , чакаме с теб  ++ тест .  Hug
Анита,  мисля че ти си първа от списъчето успех.
Съмърче  Hug
Късмет на всички гонещи и нечакащи. Много ви прегръщам всички.
Хриска и Гоустче , стискам палци да хванете О и после положителен тест.
Тонче  Hug
Етоалче , да си хапваш и дано нямаш неразположения чакам с безкрайно нетърпение прегледа ти и да ни разкажеш!
Бремелинките, дано сте добре да знаете че ви прегръщам.
Етерея, много сте пораснали, радвам се че сте си вкъщи да я целунеш от нас.   Heart Eyes
Съжалявам ако изпускам някой.
Дългичко стана , но набързо да ви напиша , че бях на преглед. Порасна ли сме  с малчо. Аз с цели 2 кг.     Joy    И съм вече с коремче, но килцата са на д- то . АГ- то ми не видя пола. Даже ми направи забележка за моята седмица как очаквам да види пол.Тя за малко да не ме и погледне защото скоро съм била на скрининг ,но видя че ми стана неприятно . Вече се оглеждам за друга лекарка .
Лека вечер и до утре!

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 22:32 от puffeto

# 689
  • От Луната
Пинки ще се види! Стискам палцу!
Етериа, браво на вас! Много се радвам на добрите новини.
Етоле, гръмна ми харда и пиша от тел. Иначе щях да направя тема ... Ако на някой му се занимава да пусне една, а после ще решим какво да има в първия пост.

Общи условия

Активация на акаунт