И след новогодишното късметче, идва мойто сладко бебче! - 322

• 34 868
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро  Hug
Силве,аз понеже бях с нередовен ц и започвах тестовете на 11-ти ден  Hug
Деедее,ще стане скоро и при вас,сигурна съм,просто бебче си чака точния момент  Hug
Бузанче ,стискам силно палчета Praynig Hug
Гоустче, Вале,Хрисче  Praynig Hug
Пуфе,според майка ми като се качва на д-то е на момиче  Crazy Hug
Викии  Heart Eyes Hug
Чери,Комалче,Стормче  Heart Eyes Heart Eyes
Момичета,само да ви се оплача.Тъкмо вчера ви се похвалих,че нищо ми няма.Вчера след вечеря ми стана едно гадно...ама си мислих,въобразавам си.И сутринта в 4:30 като ококорих очи и ми се гади  Sick Бях чела,че е сутрешно гадене,но чак пък толкова рано   Joy Не можах да заспя до 6ч,после се унесох,сега като станах пак ми е малко зле и не ми се яде.Обикновени бисквити ли да си взема?Ивинявайте,че пиша подробно тук,но сте ми най-близки  и не съм се записала в отчетни  Hug
 Hug Hug  Hug за всички

# 691
  • Бургас
Чай джинджифил с лимон, най добре изстуден добре.  Вомитусхил ако много ти се гадни и солети, обикновено помага.
Аз винаги така спях в първите 3 месец, до 4 и половина и ставах свежа като краставичка.  Laughing Laughing Не ми се е гадило никога, но пък по късно от 5 часа, не можех да спя.

Детето е болно, аз снощи не съм спала  Cry Cry Предстои ми преглед идната седмица и след това манипулацията.....ама сега се тревожа за детенцето, че е с много висока темп.

Стискам палци на гонещите яйчицето този месец и идният ,аз само ще ви следя и ще стискам палци, поне още месец  Praynig Praynig Hug

# 692
Етаолче,  на мен обикновените бисквити и солети ми помагаха доста, както и айрян. Уж и моето гадене си беше отишло, а цяла нощ не съм спала даже ставах и да повръщам Sad
А това за трупането на кг на дупето май е вярно, предположението за моя бебок е момче и имам само щръкнал корем, мн съм смешна, защото са ми слаби краката и само една пупа напред  Crazy
Екзактли, да се оправя бързо детенце! baby_neutral
Стискаме палчета за твоите процедури, да минават бързо и те и те чакаме да се отчетеш след това с хубави новини!
Няма ли още някое тестче за финал на темата ни?
Хубава събота на всички!

# 693
Добро утро, благодаря ви за подкрепата Hug знам, че всички сте минали или минавате през това полжение и подкрепата ви е много важна. Страхотно сте  bouquet
Относно при коя ходя в Надежда - Кайрякова. Четох добри отзиви, дано този път прегледа протече по-различно.
Пожелавам ви страхотна събота и успех на всички.

# 694
 Екзактли,бързо да се оправя детенце и при вас всички процедури да минат добре и да се похвалиш много скоро  Heart Eyes Hug
Деедее,ще видиш,всичко ще се нареди,аз се бях отчаяла и наистина като не го очаквах,стана  Hug Hug
Вики,благодаря за съветите,ще се заредя със солети и бисквити  Mr. Green Hug  Heart Eyes
Приятни почивни дни от мен  bouquet

# 695
Да се включа и аз с нещо смешно по темата "когато най- малко очаквах". Шанса да забременея спонтанно е нищожен, но продължаваме да опитваме и всеки месец си повтарям, че нищо не е станало и няма  как, за да ме сполети и мен "когато изобщо не очаквах" Mr. Green А вътрешно всеки месец си мисля, че е станало. Луда жена Mr. Green

# 696
Да се включа и аз с нещо смешно по темата "когато най- малко очаквах". Шанса да забременея спонтанно е нищожен, но продължаваме да опитваме и всеки месец си повтарям, че нищо не е станало и няма  как, за да ме сполети и мен "когато изобщо не очаквах" Mr. Green А вътрешно всеки месец си мисля, че е станало. Луда жена Mr. Green
И аз така  Grinning

# 697
Здравейте  Hug
Не бях се включвала скоро  Embarassed нито с четене, нито с коментари  Rolling Eyes
Преди малко изчетох няколко странички и какво да видя  #Crazy ЕТОЙЛЕЕЕЕЕЕЕ   newsm44 честито! Много се радвамммммм , бравоооооо  Hug
Виждам и сини гащи за мама Вики  smile3525 stork-boy Дано не ти се налагат повече такива вливания СВЕКЪРВИЧКЕ  smile3508.......... и ИЗВИНЯВАЙ, че ти отговорих така .....или по- точно Не ти отговорих  Weary Толкова бях депресирана от това нашето зацикляне,че не ми беше до никой и нищо. ...изчиствах известията от форума, поглеждах личните и затварях всичко. Тази липса на информация, просто ме побърква. А ти такива загрижени съобщения ми писа,  Hug сега се чувствам неудобно  Blush
Благодарско и на ДеяНова и на Силвето, че се сещат за мен  newsm51
Късмет на Нечакащите и на Любовчийките  Peace
ЕКЗАКЛИ  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Дано всичко е наред  Praynig
Днес ми е 17 ден от приема на АБ и имах запазен час за взимане на проба за Уреаплазмата  и преглед  на миомните възелчета  (пия билки и знам че може да помогнат) Обачееееее, сметки си правя аз без кръчмар! Брутално ПМС от понеделник  (по календар чакам.Ц идния вторник) Нагласих се да излизам в 12:00 днес, ноооо отивайки до тоалетната  #2gunfire видях многооо леко зацапване, многоооо бледо жълто  #Cussing out .....обадих се на док, обясних и ....казах и че не ми е дошло нормално, че само загатва. ...че това е нормално за мен, но тя беше категорична!  Никакъв шанс да ми вземе чиста проба защото това което виждам по хартията е нищо. ...в цервикалния канал имало вече кръв  #Cussing out Попитах и биоложката , за такава проба. ....отговора беше същия Sad  ooooh!
Претрих се от забърсвания  Tired еми все такова си седи. ...няма цикъл още. ..Ще ме мъчи то е ясно, но плановете ми обърка #2gunfire
Да кажа , че на 100000000% цикъл ще има ,тъй като съм хванала паяжина  Rolling Eyes Embarassed Няма бебеправене през януари и секс последно .....не помня кога....
Пфффф, дълго стана. ..само остана да кажа, че си чакам цикъл (официално ) отброявам 7-8 дни и запазвам час при док на Екзакли, да направим обикновено изследване на уреаплазмата и той да каже  с цветна снимка ли ще се размина или ще има лапароскопия  Naughty
Толкова  bouquet

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 14:31 от Live_Love

# 698
Ливче, не се притеснявай дали и как си ми отговорила. Тук сме, за да си помагаме и даваме кураж. На всяка се случва да се депресира от чакането и не само ти си изпадала в такива състояния. Така си почувствала - така си направила, да се откъснеш малко от тук.
Съжалявам, че Ц идва и е провалил вземането на пробата. Все пак съм сигурна, както неведнъж съм ти казвала, че чакането ти ще бъде възнаградено скоро! Да идва по-бързо лелката и да заминава, да взимате проба, всичко да е чисто вече, дано минеш само с цветна снимка, но каквото и да се наложи - не забравяй, че го правиш заради едно малко човече, което скоро  ще се появи и при вас. Бъди търпелива, най-хубавите работи ти предстоят! Hug

# 699
  • София
babydust7КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕbabydust7

Скрит текст:

Anita__, първи ден на МЦ 02.01., предполагаема О 15.01., Тест/МЦ 29.01. fingerscrossed
Valentina Dragancheva-Encheva, първи ден на МЦ 10.01., предполагаема О 25.01., Тест/МЦ 09.02.
Соренда, първи ден на МЦ 19.01., предполагаема О 01.02., Тест/МЦ 15.02.
deedee87, първи ден на МЦ 18.01., предполагаема О 02.02., Тест/МЦ 17.02.
*Мери*, първи ден на МЦ 19.01., предполагаема О 03.02., Тест/МЦ 17.02.
desita30, първи ден на МЦ 20.01., предполагаема О 03.02., Тест/МЦ 17.02.

# 700
  • София
Здравейте момичета!
Как сте днес?
Ливче,  много се радвам че писа.   Hug
Етиоле,  Вики как сте? Минаха ли неразположенията ?
Анита,   Hug  днес ли нечакаше , дано не дойде.
Хубава почивна събота,  а на работещите да мине бързо.

# 701
Момичета Simple Smile здравейте и от мен

Толкова мили думи и подкрепа не съм срещала на едно място  Hug на всички
Стискам палци на нечакащите , надявам се да сте хванали яйчицето този месец.

Аз ще правя тестове за О за първи път, цикъла ми е 24дни твърдо, мисля че от 7ми ден трябва да ги започвам? 

# 702
И аз съм с 24-25 дневен Ц и започвам тестовете от 7-мия ден. О обикновено ми е около 10-11 -ти ден. Успех Simple Smile!

# 703
Пфуу много съм ядосана.....Няма ++++++тест за О.17 ден.ужасссс пак закъснява.Извинявайте, но ми тежи.

# 704
  • Varna
Хриси, сигурна съм че скоро ще е +++ Hug

Общи условия

Активация на акаунт