И след новогодишното късметче, идва мойто сладко бебче! - 322

• 34 865
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Габрово
Етоиле честита бебинка и много лека Б bouquet
Вики повече никакви вливки,а това с коремчето и клечките винаги са ми били слабост тия маминки много сладко изглежда  Blush
Ливче нека да е последна лоша изненада и да предстоят само хубави от сега нататък време в  Hug
Хриска не се ядосвай важно е да я има ОВУ късна ранна за да хванете Я тоя месец и другия да ни покажеш +тестче  Peace
Аз ви чета но не пиша и за всички ви мисля и стискам палци.
И за финал да ви разсмея с случка от сутринта Grinning.Днес почивах и си пия кафенце бърборя по тела и свеки иде с един тест с две чертички в ръка и ме побутва и пита разсеяно това твое ли е  Shocked Очите ми станаха така  Shocked и ми вика да го хвърлям ли и аз да не е мое хвърляйго  Mr. Green Joy То че е мое и е ову тест ама как е попаднало при нея не знам .Сега какво ли си мисли с тия две черти  Joy Mr. GreenРазказвам на ММ и той се смее и вика кажи че е мой тест  Mr. Green Та ситуации и куриози каквито не очакваш те стигат .Дано съм ви разсмяла мили момичета и ви пожелавам лекинка нощ бебеносна на гонещите Я и спокойна на коремчетата на мамите Hug

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 10:11 от danger#scorpion@

# 706
Eteria,

Аз явно съм много назад с матеряла... Първо, честита беба и честито прибиране вкъщи!!!
Защо такава мъничка се е родила? Много рано ли? По моите сметки 1,5кг е бебе в 30г.с.  Shocked
Важното е че сте добре!  Hug

Иначе за момичета, които правят тестове за О, ако не сте виждали никога ++ тест почнете да ги правите веднага след М. Не следете таблиците на проспекта. Ще изхабите бая тестчета, но ще разберета как точно протичат нещата във вашия организм. После ще става много лесно и без съмнения.

Лека нощ Hug

# 707
  • София
Добро утро момичета!
Аз тази сутрин се събудих в 4 наспана и бодра.  Shocked После заспах разбира се и така не ми се ставаше след това, ама няма начин, мъжете гладни.  Laughing
Иначе броя дните до теста, днес ми е ден 8 след О, боли ме корем доста и съм изнервена, сигурно ще ми дойде безславно.  Tired
danger#scorpion@, много се смях докато те четох. Дано скоро се похвалите с тест за бременност, с две чертички.
hriskag25, дано скоро се видят двете черти.  Praynig
mladamama, Beloved Summer при такъв кратък цикъл, аз бих започнала с тестовете от първия чист ден.
Хубав ден на всички пожелавам.  Hug

# 708
Buzanche, никакво чакане, корема може да боли от друго Simple Smile стискам палци скоро да се похвалиш с хубави новини

При мен днес е 6ти ден от Ц, чист е и мисля да се захвана с тестовете. Ще поизхабя малко повечко лентички, но по      —добре така, отколкото да изпусна яйцето.

# 709
Бузанче, не се знае,стискам ти силно палчета да е от друго  Praynig Hug
Съмърче,аз също преди два месеца изхабих три кутии тестове за о,докато видя +,но по-добре рано,отколкото да я изпуснеш  Hug
Хрисче,скоро ще видиш +,сигурна съм  Hug
Скорпи,много ти благодаря,след няколко месеца ще разберем дали е бебинка  Mr. Green Дано скоро да покажеш на твоето свеки от другия тест ,положителен  Hug
Палчета за всички  bouquet

# 710
Дa попитам, какви тестове за О препоръчвате? Възможно е и аз да ги пробвам, въпреки че засега ще се въздържа.

# 711
  • Varna
Зизу, аз ползвам Овю и съм доволна, но невярвам да има значение от марката.

# 712
Зизу, аз ползвам Овю и съм доволна, но невярвам да има значение от марката.
благодаря, ще ги имам предвид. Сигурно има много на пазара и не се знае дали са качествени.

# 713
Аз също ползвах Овю тестовете и не съм имала проблеми, веднъж използвах и едни ибейски, пак си вършеха работата.
Бузанче, дано след 7 дни имаш повод за радост! Дано това ранно събуждане да е на хубаво.
Скорпи, много се смях и аз на случката със свеки и теста Joy
Съмърче, дано с тестовете успеете да засечете и хванете О! Ще стискаме палчета.
Хриска, ти прави ли днес О тест? Не се ли появи и втора наситена черта? Дано си заета да бебеправиш от теста и затова да не пишеш  baby_neutral Стискам много палчета да хванете яйцето този месец!
Анита, няма ли да ни зарадваш с някое тестче за Б преди новата тема?
Стискам палчета на всички гонещи О и на всички НЕчакащи!
Бременилчета, как сте?  bouquet

# 714
Изпуснах ви момичета, но много работаа  ooooh!

Палчета за всички, на които са им нужни.  Praynig Hug

Благодаря за пожеланията, веднага ще кажа, само да имаме хубав резултат  Praynig Peace bouquet

# 715
  • София
Добро утро момичета!     wavey
Надявам се седмицата , която предстои да е хубава и успешна и дано видим някое красиво ++ тестче.
Бузанче, успех от мен дано недойде.   Hug
Хриска , показа ли се положителен ову. тест? Стискам палци и за теб и за Съмърче.   Heart Eyes
Късмет на всички които правят тестове и за ову. и за б. Успех на гонещите О.
Гоустче , ти как си?
Бремелинките , много прегръдки от мен.   Hug
Аз да ви кажа продължавам почивката само събота бях на работа за няколко часа. От сърце се моля вече да се стопли времето защото ми се видя много дълга тази зима.   Nature Sunny

# 716
  • Varna
Добро утро, момичета  Heart Eyes
Бузанче, Гоустче,Тонче стискам  ви много силни палчета, дано това да е вашия месец Hug
Хриси, стана ли + тестчето за О Hug
Силве, Самърче  стискам палчета да хванете яйцето този месец Praynig
Бременелчета силно  Hug за вас
Хубав ден на всички  bouquet

# 717
Хей принцеси, здравейте Simple Smile

Аз се загубих за уикенда, защото бяхме на гости на вила Simple Smile Много добре си изкарахме Simple Smile След 13ти трябва да минем контрола за уреаплазмата. Иначе съм към края на опаковка едно от противозачатъчните. Кожата на лицето ми се изпъна и стана гладна и нежна Simple Smile

Така се радвам за хубавите новини, които написахте тук, а останалите - стискам палци да видите двете чертички ако не сега, през Февруари Simple Smile

Комалче, как си? Кой ще прави нова тема? Ако няма желаещи, трябва да видя как се прави и мога да де включа Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 718
Момичета, успешна седмица ви желая Simple Smile

От вчера имам едно хубаво предчувствие , че ще видим две чертички още в тази тема!
Чакаме хубави новини от buzanche
Бремелинките така хубаво ни наръсиха с прашец, Етойле провлачи крак, мисля че е време за поне още един + тест Simple Smile

Vale, нямаше Овю в нашата аптека, взех си Клиър Чойс, дано ми донесе късмет!
Вчера си направих първия, започва голямото гонене Simple Smile

# 719
Мини, благодаря, че се сети, но аз я подготвих скорострелно още преди 20 страници, когато никой не се отзова (май само Дари, ама видях твърде късно). Ако ти е интересно, може да се пробваш със следващата, ще ти пратя кода на новата и мога да ти обясня как става, то не е нищо кой знае какво:)

Общи условия

Активация на акаунт