И след новогодишното късметче, идва мойто сладко бебче! - 322

• 34 859
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте и от мен! newsm03
Етоилче, съжелявам за неразположението  Hug
Пуфе и всички бременилки, почивайте си вкъщи на топличко hug
Да ви се похваля моята приятелка с близнаците роди в събота, малко по-рано от колкото трябва но съм сигурна че всичко ще е наред Praynig
Започнах с първият тест днес и си е отрицателен , успех на другите като мен  love001 и още повече на тези които чакат  EFP

# 721
Ами аз тогава не съм разбрала. Нали напоследък не пиша тук фанатично, за да не мисля само за това. Супер, че си успяла Simple Smile аз просто предложих, за да знаеш, че съм насреща, когато ти нямаш време :*

# 722
  • София
Силве , успех с тестовете.   Hug
Дея , ти как си?
Мини ,   Hug
Чудя се дали да ви помрънкам малко в скрит текст .
Скрит текст:
Още се боря с моят проблем с херпесите днес се сдобих с четвърти. И Личната и АГ- то се чудят какво става . Ох ще мине ама е неприятно. Съжалявам ,че ви занимавам.

# 723
Пуфе, започвай бирена мая.

# 724
  • София
Мини , благодаря за съвета .
Скрит текст:
Ще питам може ли да я пия и ще я започна ако разрешат.
Hug

# 725
Не е вредна Simple Smile това е добавка, но попитай Simple Smile малко повишава апетита, но важното е да си здрава Simple Smile тук има отзиви: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352526

# 726
Пуфе и аз имах един преди няколко седмици и ми направи впечатление че мина в пъти по-бавно от друг път... но нищо не съм предприемала, та ще ми е интересно после да споделиш ако пробваш, да си знам ако пак се появят тез гадове...

# 727
ЗДРАВЕЙТЕЕЕЕЕЕЕЕ   bouquet
Официално от днес съм в цикъл! Чаках го с удоволствие  #Crazy ....наистина!
Имам и час за 07.02 при ДРУГ док  Praynig
Екзакли... Чакам да чуя добри новини!  Hug
Дея, и твоята снимка не мина ли вечее  newsm78
Гхост , хвана яйцето и се спотайва  hahaha Praynig
Пуфе , Крем Здраве ! Гарантирам бърз ефект! Тествано на мен...повярвай ми ....имала съм моменти в които и вода не можех да пия.

# 728
Здравейте, момичета  Hug
На мен Ц отново ми дойде, даже подрани с ден... #2gunfire
Днес ми е трети ден и си пуснах хормони за изследвания,  но ми казаха, че ще са готови чак в края на седмицата  ooooh! Някой от вас чакал ли е толкова много за резултати?Изследванията ги пуснах в Рамус и видях,че имат в сайта онлайн проверка, но ми иска код и парола.От къде бих могла да го взема.Попитах жената за това дали ще бъдат качени в сайта,но тя ми каза,не  Crossing Arms
Не ми се чака чак до края на седмицата.

# 729
Здравейте момичета,

Ще ме приемете ли в групата  Simple Smile

От 5-6 месеца се опитваме да си направим бебче, но нещата но нещата не се получават.

Днес ми беше 1-ви ден закъснение и така се надявах, но теста е отрицателен  Crossing Arms

Хубав ден на всички!

# 730
Лили, може да си имала късно Ову, и ако е така е възможно теста да не е отчел правилно.  Стискаме палци  Peace докато не кажеш че си в цикъл .
Успех!

# 731
Anita,  съжалявам за лелката. Много ми се вижда за хормони да се чака 1 седмица.. Парола и потребителско име, трябва да ти дадат, там където си дала кръв. Стискам палци, всичко да е наред.

Лили, добре дошла, дано скоро сбъднете мечтата си. Половин година не е много, така че спокойствие. В случай, че сте минали първоначалните изследвания при теб, цито + микробиология, можете да изчакате още малко със случайните сексуални контакти и да се надявате да се случи Simple Smile Не бих търсила веднага повод за притеснение, след толкова кратък период на опити Simple Smile Обичайте се, ако О е късна, може да не отчита теста все още  Praynig Peace

# 732
  • София
Анита, съжалявам за мц. Успех следващия месец!
За Рамус знам, че винаги качват в системата си резултатите, които излизат най-късно на другия ден. За потребителско име и парола е трябвало да ти вземат тел. номера, за да ти ги изпратят, поне преди няколко месеца беше така.

# 733
Лили, може да си имала късно Ову, и ако е така е възможно теста да не е отчел правилно.  Стискаме палци  Peace докато не кажеш че си в цикъл .
Успех!

Live_Love,
Благодаря за отговора! Не съм засичала ову. Бях на преглед на 9-ти ден и тогава имаше фоликул 1,5 см (ако не се бъркам)

Имам всички симптоми за М, без болките в корема, но си ги имам същите и при бременност, така че не им вярвам.

Това чакане е най-изнервящо  #Cussing out

ton4etyyy, Да, направила съм всички изследвания. Всичко е наред, но не става и не става...

# 734
  • Varna
Анита съжелявам за Ц, дано е последен  Hug
Лили, добре дошла при нас. Пожелавам ти ако не този ,то другия месец да се случи чудото Praynig

Общи условия

Активация на акаунт