Любители на кучета - тема 69

• 43 695
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Нищо ново не съм въвеждала към момента ,затова ми стана странно .Благодаря за съветите. bouquet

# 481
Моите ветеринари имат ваймаранер, а освен това тук при нас има и развъдник за такива. Ако искаш малко по-късно ще ти изпратя линк и към вет и към развъдника и може да ги попиташ с какво хранят кучетата и как им се отразява и дали имат наблюдения за подобна реакция към определа храна. Хората са отзивчиви и любители на животните и не биха отказали информация.

# 482
Ще ти бъда благодарна  bouquet

В тази връзка,един от любимите ми вицове:

Ветеринар отива на лекар.
Лекарят:
- От какво се оплаквате?
Ветеринарят:
- Аааа, без такива... Така всеки може...

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 09:07 от Трапезица

# 483
  • София
Трапезица, ако постоянно е с леко разстройство или просто "недостатъчно" твърд изходен материал, сериозно се замисли за алергия към съставка на храната. Клои (с хъскитата, която пише от дъжд на вятър) има опит с това - нейния Джек е с алергия към пилешкото в храните, отделно с алергия към Роял Канин.

# 484
В тази връзка,един от любимите ми вицове:

Ветеринар отива на лекар.
Лекарят:
- От какво се оплаквате?
Ветеринарят:
- Аааа, без такива... Така всеки може...
Joy Joy Joy
така де .... да види лесно ли е?

# 485
Моето не понася риба. От нея веднага получава разстройство. Други кучета не понасят пилешко, трети телешко и т.н. А има и такива, които могат да ядът сух хляб и нямат разстройство. При мен много стопани на кучета ми се оплакаха, че кучетата им са с разстройство от солта по улиците.

# 486
  • София
Моята пък се подрисква от основната съставка на консервите (соя), независимо от цената всичките и действат така, дори тези, които уж били с месо.

# 487
Трапезица ей сега ти пускам на лични линковете.
Иначе се сещам и за друга причина, освен алергия към някоя съставка. Когато дажбата е в повече също се наблюдава мек изходен материал. Аз миналата година имах такива моменти и при консултация с вет ми каза да намаля малко дажбата, защото явно му е в повече и се нормализира стомаха.

# 488
  • София
Сега се сетих, че бебетата (докато бяха още бебета де) на Лили явно преяждаха и съответно постоянно бяха с разстройство, независимо от Смектата и специалните бебешорски гранули. Ама то да цокаш от мама и да ти дават допълнително - не може да се устои да не похапнеш геройски! Следващото хранене кой знае кога ще е - след 2 или 3 часа, ужас! Mr. Green

# 489
 Foncé, сега обърнах внимание, че сте в Канада. Като каза "скунксове".  Shocked Rolling Eyes Мислех, че вълкът е в Бг и искрено се учудих. Но виж, в Канада природата е доста по-запазена очевидно и не е изненада да срещнеш диво животно.

Трапезица, Sivi вече го е обяснила добре. В такива моменти - спираш гранулите и почваш ориза и препечените филии.  Peace

Сутринта най-сетне успях да падна. И то не, защото Бела ме е дръпнала, а защото аз си се хлъзнах по един лед.  Whistling Слава Богу, не се ударих. Иначе добитъка /Бела/ веднага дойде да види добре ли съм.  Crazy

След седмица отиваме на ски. Ще взимаме и Бела с нас. Ужасно ме е страх да е я изгубя някъде из планините. Направо планирам да не я пускам от повод.  Rolling Eyes Щото тя не е куче като куче. Щом се усети свободна и хуква като стрела. Това й е първата работа. Просто като някакво абсолютно безмозъчно е първите минути....  Confused

# 490
  • София
Утро, направо е престъпление да не я пуснеш в планината! Нормално е да хукне, иска да потича на свобода. Биани, като е на ново място винаги тича-тича и застава да ни чака, сакън да не ни изгуби. Голямо шубе е. Мисля, че вече е голяма и трябва да и се довериш. А против хлъзгане, аз ходя ето с такова нещо на ботушите:

Къде ще сте на ски ?

# 491
  • Sofia
utro77, можете да вземете ето такова нещо:

https://www.mtel.bg/ustroystva/drugi/myki/pet.3237. Аз бих взела на дребосъка, ама няма как да го носи на врата си, ще залита  hahaha Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 12:44 от cutesmallcat

# 492
  • Бургас
При нас за щастие вече се разтопи леда, че ходих с мускулна треска поне седмица от стягане на краката като ходя. То и моите да е куче нормално, но не е  Mr. Green, на лед се дърпа като впрегатен допитък, като е сухо ходи нормално до мен, луда работа.
Аз пък с наближаването на лятото / Laughing/ започвам да се чудя за почивката, къде да е. И в този ред на мисли - списъка на първа страница с хотели/къщи/вили където допускат кучета не е много пълен. Ако може всеки да каже къде е бил с куче и да се допълни от автора на темата. Някой, нещо за Велинград да знае?

# 493
Благодаря,че сте съпричастни към "рядкото ни щастие "  Mr. Green Успокоява ме,че не сме само ние така и ще мине ( аз веднага  измислих сума диагнози,коя от коя по-тежки.Професионално изкривяване  Mr. Green )

Тъкмо и аз щях да питам,къде приемат животни.

Виждала съм кучета в хотел Борика ,Равногор.Собствениците са мили хора и хотелът е много приятен,но изрично ми казаха,че приемат( "няма да ви върнем" ),но не им е приятно да им гостуват кучета.
Не бих си натрапила животното в такъв случай Sad

Ранчо "Дивите Родопи" може да се говори със собствениците,разбрани хора били.Нямам лични впечатления.

Някои от линковете на 1 стр. излизат хотели с кофти отзиви . Та някое прилично място да споделите....

# 494
Момичета, във фейсбук има група наречена "Хотели, в които допускат с домашни любимци". Има списъци, както и отзиви на места, на които членовете са ходили с кучетата си.

Общи условия

Активация на акаунт