Проблем с Facebook на смартфон Lenovo

• 1 722
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, отскоро имам проблем с facebook на телефона си.Имам интернет, но тази програма ми се затваря, като преди това ми излиза диалогов прозорец и ме предупреждава. Някой може ли да даде съвет или да ми каже каква е причината.

# 1
Еми ако примерно ни кажеш и за какво те предупреждава тази програма... Да не ядеш мухоморки ли? Да не оставяш газта включена за през нощта? Да не ядеш жълт сняг? Какво??

# 2
Рестартирай телефона, временно ще се оправи и после пак ще е така Simple Smile

# 3
И аз имам проблем с фейсбук, но на таблета. Влезна ли в приложението, веднага ми се рестартира таблета. Изтрих приложението и сега ползвам телефона за фейсбук. Confused

# 4
Рестартирах телефона и сега всичко изглежда наред.

# 5
Рестартирах телефона и сега всичко изглежда наред.

Пак ще започнат проблемите до няколко дни и пак това му е лечението Simple Smile И моят така беше.

# 6
Ако кажеш и модела на телефона,както и какво пише на този диалогов прозорец...

# 7
Телефонът ми е Lenovo S580, а диалоговият прозорец е "Facebook ще се затвори"."ок" и "подаване на сигнал".
Пробвала съм и двата варианта, но се затваря програмата. Днес отново се срина FB, преинсталирах го и се оправи.
Като избрах опцията "подаване на сигнал", се показа съобщение с моя имейл и отметки за някакви си неща, дето и аз точно не ги разбрах.
Въпросът ми е защо обаче така се получава?

Общи условия

Активация на акаунт