Покажи ми красота - пак и отново....- тема 18

• 54 431
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Бих искала и нещо да допълня, като снимки, но ще го сложа в скрит текст, защото то няма художествена стойност, а само има едно интересно  продължение на един живот, на една личност  от Афганистан, ако не се лъжа е... Ще припомня първата снимка и после вие ще се сетите за кого става въпрос....

Скрит текст:
Скрит текст:
.
през годините напред....
Скрит текст:
.
и сега вече  със семейство и деца
Скрит текст:
.
Steve McCurry.............Цитат: "всички ние трябва да продължим да оказваме влияние и натиск върху служителите от Афганистан, не само за нея, и не само за лечение , но и за развитие на семействата с най-голямо уважение, достойнство, внимание....Тя е решила да вземе важно решение, което ще повлияе на децата ѝ върху тяхното образование...."

Четох за нея някаква статия, че имала проблеми със закона-била в затвора или нещо подобно.
А това последното за нея ли се отнася?  Че била взела решение за децата си?

# 137
# 138
# 139
  • София

- представям си какво е изживяването

# 140
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

# 141
  • София
Днес бил денят на прегръдката!  Hug

# 142
# 143
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

# 144
# 145
  • София
...................
Четох за нея някаква статия, че имала проблеми със закона-била в затвора или нещо подобно.
А това последното за нея ли се отнася?  Че била взела решение за децата си?
Първо се извинявам, че съм направила досадна грешка в бързината, не е от Афганистан , а Пакистан.  Praynig
Да, била е в затвора по политически причини.

# 146

# 147
# 148
# 149

Общи условия

Активация на акаунт