Стара Загора - 76 тема

• 145 160
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
Във фейсбук страницата им можеш да видиш даже има тук там някоя снимка се виждат с цигарите.

Последна редакция: ср, 20 дек 2017, 20:24 от crossfade

# 421
То и когато се пуши пред салона димът пак влиза вътре. Особено ако работи климатик, който вкарва външен въздух, много често вкарва точно цигарения дим на пушещите пред салона.

# 422
  • Стара Загора
Аз не познавам фризьорка или маникюристка, която не пуши (май само за 1-2 се сещам). Явно от скука, ама винаги има една масичка навън с кафенцата и цигарките са яката цял ден.
Като цяло смятам, че човек трябва да уважава повече мястото на което си вади хляба.

# 423
И аз не съм попадала на непушачи, затова ходя изключително рядко по фризьорски салони Grinning
Ето, имам си оправдание Grinning

# 424
  • Стара Загора
Е, то да не пушиш е съвсем различно от това да не пушиш на работното си място Laughing

Аз пък не съм попадала на фризьорка пушачка. Но само като си представих, как те подстригват в одимен салон, и се потресох, брр...

# 425
Навън колкото щат да си пушат. Все пак и Хасан е хора.

# 426
  • Стара Загора
Катя, салон Burlesque Beauty - Studio. Много старателна и непушачка Simple Smile

# 427
От къде мога да взема личния тел., мобилен на Д-р Веселин Иванов ДОЙКОВ
спешно е.

# 428
Здравейте, честита коледа и весела нова година на всички!  Януари ми предстои раждане,  а още не съм избрала педиатър. Чудя се дали да не е др Нина Сярова, тя е джипи и педиатър. Някакви мнения за нея?

# 429
Здравейте, Момичета Simple Smile Честита Нова Година 🍾 Здраве, щастие, късмет и успехи през новата година 🍀
Да ви попитам, има ли мами, които да са следяли бременността си при Д-р Христов от Ниа Мед и дали са използвали непрекъснат болничен по време на бременността (180 дни)? И ако, да, как стои въпроса с ЛКК, директно в болницата ли го издават? Ще съм Ви благодарна за всяка информация по темата Simple Smile

# 430
Може ли да ми препоръчате ендокринолог в Стара Загора?

# 431

Преди време бях в голямо търсене на добър ендокринолог.
Посетих доктор Касалов и съм меко казано много доволна. Прегледа продължи около час и такъв обстоен преглед никога не съм имала при ендокринолог.

# 432
[/quot

Преди време бях в голямо търсене на добър ендокринолог.
Посетих доктор Касалов и съм меко казано много доволна. Прегледа продължи около час и такъв обстоен преглед никога не съм имала при ендокринолог.
Може ли кординати

# 433
въпросче, към дамите които са сключвали граждански  брак без да правят сватба със цялата рода- ще скл брак та се чудех
ритуалните чаши  и шампанското зад елемент от церемонията ли са или не 
[/quote
Да , тези неща са необходими за ритуала

# 434
Момичета ,търся добър кожен доктор относно лющещ се скалп.Спряла съм се на Сребрева и Неделчева ,че работят със ЗК.Според вас коя е по-добра и ще ми е от полза.Не ми се стреля насляпо . Praynig

Общи условия

Активация на акаунт