Стара Загора - 76 тема

• 145 289
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Балдаранов работи със ЗК. Аз съм доволна от него.

# 436
Сребрева сефте я чувам; Неделчева редовно ходи по семинари и курсове-смятам че е в час с нещата; Балдаранов-не бих препоръчала; лично аз съм доволна от Георгиева-"Леге Артис", но за съжаление не работят със ЗК.

# 437
  • тук и там
Аз от тримата изброени,съм най-доволна от Сребрева.За различни проблеми съм ходила обаче.Сребрева работи от много време в диспансера,мисля че има и частен кабинет. Peace

# 438
Здрвейте! Събирам мнения за детска градина Звънче в кв. Три Чучура- Север. Има ли сред вас такива на които децата им са посещавали тази детска градина и можете ли да споделите мнение за отношение към децата, като цяло доволни ли сте. Също и за детска градина Бреза до мебели Виденов.

# 439
Здравейте мами.  Дъщеря ми тази година ще кандидатства след 7 клас и имаме нужда от учители по математика и български език за подготовка. Ще съм ви благодарна ако някоя от вас ме ориентира за преподаватели и по двете за които сте чули добри отзиви или вие сте доволни.

# 440
Здравейте. Знам, че Леге Артис е дерматологичен център, и тъй като мъжа ми има нужда от преглед на.. Интимните части.. Ме интересува дали там извършват такива. Щом са дерматолози е логично, но все пак да попитам..
Също ще съм благодарна за насоки към такива добри специалисти. Ходил е при Диана Иванова, но не е хич доволен. Благодаря предварително Simple Smile

# 441
Да Peace Всеки дерматолог ще прегледа, независимо къде се намира прблема  (ако няма промяна в специалностите, тя се води "кожно венерически болести")

В Леге Артис (ако не знаете-да сте подготвени-не работят със ЗК) бих ви препоръчала д-р Снежана Георгиева. Peace

# 442
Благодаря Ви. Знам, че са на частно, ходила съм при др Пламен Пенев за премахване на бенки и останах доволна.
Ще питам специално за др. Георгиева, благодаря ви!

# 443
Здравейте, може ли да ме насочите към балетна школа за деца от 3-4год.възраст или спортни танци. Благодаря предварително за помощта.

# 444
  • Стара Загора
Знам само балетна школа Терпсихора в Сити Център.

Някой познава ли бракоразводен адвокат в града?

# 445
Вчера посетих кожен доктор-Тодева,за която бях чела доста хвалебствия из нета .Аз лично не съм доволна от прегледа,от начина на излагане на доводите и  и от това ,че може и нищо да не се постигне .Имам чувството ,че аз повече от нея знаех по въпроса  Shocked .Става дума за "саборея" .Не бих посетила повече Тодева Peace

# 446
Откъде мога да купя вкусна торта за рожден ден освен сладкарница Неделя?

# 447
  • Стара Загора
Диана и Перла
Неделя са ужасни напоследък.

# 448
Диана и Перла
Неделя са ужасни напоследък.

Peace

Вижте и "сладкият магазин" и едно магазинче до първо РПУ (имат второ с/у "берьозка")

# 449
Какъв е този сладък магазин?
Диана освен в Кауфланд имат ли сладкарница някъде по центъра?

Общи условия

Активация на акаунт