Стара Загора - 76 тема

• 145 213
  • 755
  •   3
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Здравейте момичета
Знаете ли салон,в който поставят качествено мигли косъм по косъм?
Пробвали ли сте и останахте ли доволни?  bouquet

Моя позната прави в Парк Мол - https://www.facebook.com/Lashestanya/?ref=br_rs&pnref=lhc

# 91
  • тук, на мястото си
Здравейте,  момичета!  bouquet
Бихте ли ми препоръчали, ако знаете, някой  гинеколог за преглед и ехография на възрастна жена. Казаха ми за д-р  Гидикова, някой има ли впечатления от нея?
Благодаря!

# 92
Къде мога да пренощувам за две вечери на възможно най - евтината цена? Нямам претенция (хотел, мотел, квартира и други).  bouquet

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 15:25 от Анонимен

# 93
И понеже тук сигурно всички сте от Стара Загора ще се възползвам от шанса да разбера нещо повече за Момера Пенчева (био лечителка). Някой от Вас ходил ли е и помогнала ли му е? А какви неща сте чували за нея от съгражданите си? Поздрави!  Hug

# 94
Къде мога да пренощувам за две вечери на възможно най - евтината цена? Нямам протенция (хотел, мотел, квартира и други).  bouquet

https://xn--80aaaaow5clfcl.org/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0 … %D0%BC%D0%BF.html

но това е на другия край на града (зад МОЛ-галерия); по-близо ще ви е :
http://www.eskizaara.com/ceni.htm

на 15-20мин пеш от Момера; отзиви за нея не мога да дам..

# 95
Къде мога да пренощувам за две вечери на възможно най - евтината цена? Нямам претенция (хотел, мотел, квартира и други).  bouquet
хотел Калина  , , тук  или   тук и тук

# 96
Здравейте. Някой може ли да ми препоръча добър детски психиатър?

# 97
Здравейте. Някой може ли да ме ориентира от къде мога да купя бяла риза и черна пола (като униформа) за 13 годишна

# 98
  • В къщурката на хълма на феите
в този град - не Peace

Здравейте. Някой може ли да ме ориентира от къде мога да купя бяла риза и черна пола (като униформа) за 13 годишна
от H&M може би??

# 99
в този град - не Peace
Е браво, разби ме. В Казанлък няма и надеждата ми беше за Стара Загора.
А някакви впечатления от д-р Георги Панов, гледах по други форуми че го хвалят уж.

# 100
при Панов ходихме само за едно ЕЕГ и такъв панаир вдигнах, че все още ме помнят вероятно .. сътрудничката му беше ужасно нелюбезна, придирчива и невротична, наложи се самият той да дойде да пита, какво се случва и накрая всичко приключи с извинения и любезности, но не и с добро впечатление от моя страна нито за него, нито за персонала му .. в последствие се оказа, че и изследването не е направено като хората и честно казано вече предпочитам да отида до София и там да правя каквото се налага, отколкото да ползвам тукашни лекари Peace

# 101
Добър детски психиатър- д-р Николай Попов. Гр. Пловдив, приема вторниците.

# 102
при Панов ходихме само за едно ЕЕГ

И ние, но поради никаква яснота от него, ходихме в Пловдив и София; за детски-по добре потърсете в Пловдив такъв..gelato85 ви е насочила..

За униформа-не зам дали това което търсите няма да го има в магазина за раб. облекло в което предлагат и униформи за училищата..на "Х.Д.Асенов" след пресечката с "Боруйград"
Rolling Eyes

# 103
пък да не ви казвам в София като видяха кой е правил ЕЕГ-то на дъщеря ми каква беше реакцията .. мен лично би ме било срам, да се нарека лекар, ако колегите ми мислеха подобни неща за мен Peace

# 104
пък да не ви казвам в София като видяха кой е правил ЕЕГ-то на дъщеря ми каква беше реакцията .. мен лично би ме било срам, да се нарека лекар, ако колегите ми мислеха подобни неща за мен Peace
А мен завеждащата детско отделение в Стара Загора, Чакърова, ме убеждаваше да направим едно ЕЕГ при него, за да не сме правили в София, защото след 2 дена имахме час за там. И въпреки, че отидохме по спешност в болницата, изпратени от казанлъшкото спешно, освен едни лекарства да вливат на малката, друго нищо не направиха - това след 3 направени гърча за 24 часа.

Общи условия

Активация на акаунт