Стара Загора - 76 тема

• 143 427
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Здравейте! Simple Smile
Дъщеря ми има нещо като гъбички,така каза д-р Никодимова.Беше ни изписала да я мажа 10 дена със салицилов спирт 1% и Флуцинар.Изчезнаха за кратко.Сега виждам,че излизат пак и то на повече места и имам чувството,че след всяко къпане растат.Има по краката,по коремчето сега виждам и на гърба.Мисля да я водя при Балдаранов.А за д-р Никодимова,добра ли е?
А как стоят нещата при тестовете за алергия?Извинявам се,че зададох толкова въпроси на куп.

# 136
  • Стара Загора
Здравейте отново.Посетихме Д-р Балдаранов и ни казаха,че това не са никакви гъбички.Просто и е много суха кожата.Изписа да я мажа с Synchrobase,базов крем с омега 3.Сега ще видим дали ще се оправим.Приятен ден.

# 137
Вафличка,  преди години детето ми беше бебе и го водихме при д-р Никодимова, заради зачервена и суха кожа. Тя ни каза да го къпем с хума. Е, направихме го, като млади, зелени и ошашкани... и нищо не помогна. Оказа се, атопичен дерматит - диагностициран от личния лекар на детето. А на нас ни я препоръчаха и направо при нея, без да се допитаме до ЛЛ.
А на много суха кожа да слагаш хума си е направо престъпление.... ooooh! Оправихме се с хомеопатия. Така че, за мен тази д-рка може да има познание за други доста  по-сериозни кожни проблеми, но нас тотално ни обърка.  Peace

# 138
  • В къщурката на хълма на феите
А на много суха кожа да слагаш хума си е направо престъпление.... ooooh!
може ли да ми разясниш защо .. на моя приятелка точно такъв съвет й дадоха за детенцето й с АД и искам веднага да й кажа защо да НЕ го прави!

# 139
Хумата изсушава още повече кожата. Специално за Атопичен дерматит е абсолютно безмислено да се слага. Като я оставиш да изсъхне, тя образува коричка . АД се лекува отвътре, а не отвън. Е, може да се мажеш с лосиони за облекчение, но то е само временно.

# 140
Препръчайте гастроентеролог в Стара Загора, за възрастен човек

# 141
Хумата изсушава още повече кожата. Специално за Атопичен дерматит е абсолютно безмислено да се слага. Като я оставиш да изсъхне, тя образува коричка . АД се лекува отвътре, а не отвън. Е, може да се мажеш с лосиони за облекчение, но то е само временно.
мерси!

# 142
Niq_23, препоръчвам д-р Димитров - преглежда в отделението срещу заплащане.

Някой да препоръча добър кожен лекар, работещ с направление?

# 143
  • Стара Загора
А представете си ние на суха кожа мазах със салицилов спирт. Shocked
Поне разбрахме какво е.Не останах с добре впечатления от  д-р Никодимова.
Д-р Балдаранов работи и със здравната каса.

# 144
  • Стара Загора
Здравейте на всички мами в Стара Загора! Пиша с питане и молба. Simple Smile Големият ми син е първокласник и като всеки родител исках да е с най-прекрасната учителка, заради която ще ходи с желание на училище, но уви не стана така. Детето ми от първи клас не иска да ходи на училище, не иска да пише домашни, всеки ден е изпитание за мен. Докато беше в предучилищна искаше да го водя първи и да го взимам последен. Макар да е имало случай, в които нещо да е станало и да не иска да ходи, са били рядкост. А сега е ежедневие. Така и не свикна. Много се двоумих дали да го местя, защото не знам къде, не знам нищо за която и да е учителка, но не мисля и да го оставя където е сега. Затова реших да се допитам тук. Моля, препоръчайте ми учителка, която в момента е на първи клас в Стара Загора! Може и на лични съобщение ако не е добре да се публикуват имена във форума, но моля насочете ме към някой.  Praynig

# 145
Извинявам се, че не отговарям конкретно на питането, но мисля, че само със смяна няма да решите проблема. Трябва да знаете какво точно го притеснява детето, защо не иска да ходи. Защо не иска да пише домашните.
Предучилищната е различна от първи клас. В първи клас има повече отговорности и задължения, по-малко възмности за избор дали и как да се свърши нещо и на децата често им идва нанагорно.

Преди да предприемете местене, може би е добре да поговорите с учителката и да видите дали тя не е забелязала някакъв проблем, какво мисли за нежеланието на детето да работи. Мнението ѝ може да внесе много яснота по проблема.

# 146
Някой има ли отзиви за др. Велемира Владимирова-общопрактикуващ лекар(педиатър)?

# 147
Някой има ли отзиви за др. Велемира Владимирова-общопрактикуващ лекар(педиатър)?
напоследък все лоши неща чувам за нея от нейни пациенти .. аз лични впечатления нямам ..

# 148
  • Стара Загора
Юна, съгласна съм с вас. Аз не изгарям от желание да го местя, но не виждам друго решение. Говорила съм и с детето, и с учителката, и с други родители. Умишлено не изпадам в подробности, защото вече съм разбрал​а, че решението е преместване. Сега ме интересува учител, който да е спокоен, да не вика на децата за щяло и нещяло и в същото време да съумява да предизвика интереса на децата. С две думи - учител по призвание, а не човек, който ходи на работа в училище.

# 149
  • Стара Загора
Препоръчайте ми надеждна лаборатория за изследване на пролактин, кортизол и DHEA-S ако разчитам правилно

Общи условия

Активация на акаунт