Стара Загора - 76 тема

• 143 257
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Разгледай тук  и тук

# 256
Виж в airbnb

# 257
Здравейте. Моля да ми препоръчате ендокринолог.

# 258
  • Стара Загора
Момичета, на гости в България ще ни идват роднини от чужбина с малки деца.  Търси се столче за кола (подобно на това, да може да се слага в двете посоки) на заем за максимум 10 дни. Ще се радвам ако някой се отзове  bouquet

# 259
  • Стара Загора
Момичета, на гости в България ще ни идват роднини от чужбина с малки деца.  Търси се столче за кола (подобно на това, да може да се слага в двете посоки) на заем за максимум 10 дни. Ще се радвам ако някой се отзове  bouquet
За жалост не мога да ти помогна, но и хората, които ги имат си ги ползват. Все пак заемат място, и като не ги използват гледат да ги разкарат.
Но и да си наемете стол е опция  http://bebenaem.com/index.php?route=product/category&path=17

# 260
Здравейте. Този път и аз да питам нещо. Препоръчайте ми магазин за бельо, но да няма стълби, че съм с бебешка количка. Преди ходех в Универсалния, на партера долу, но сега няма как да стигна дотам. Благодаря.  bouquet

# 261
  • В къщурката на хълма на феите
Аз от Лидъл си купувам когато имам нужда и пуснат интересни неща ..

# 262
  • Стара Загора
Здравейте. Този път и аз да питам нещо. Препоръчайте ми магазин за бельо, но да няма стълби, че съм с бебешка количка. Преди ходех в Универсалния, на партера долу, но сега няма как да стигна дотам. Благодаря.  bouquet
Много харесвам от години този на Отец Паисий и Главната, пада се срещу телевизионния, малък е но има  качествени неща за какъвто ценови диапазон си решиш.
Другия, който харесвам е при тези гаражчета до паспортното и плувния басейн. Но там си е малко тесничко.

# 263
Crossfade, за 1вия магазин- до него има един друг за ризи ли? А за тези до паспортното- там няма как да вляза с количката. Преди съм ходила и предлагаха ужасни китайски сутиени.  Grinning

# 264
Пазарувай онлайн  Peace

# 265
Да, вече поръчах, ама друго си е да позяпаш на живо.  Grinning

# 266
  • Стара Загора
Ами не знам магазина до него за какво е, разни дрехи съм виждала, но ми се струват бабешки и не съм влизала никога там. То срещу телевизионния сервиз точно няма други... Simple Smile
Магазина за бельо има на хубави български фирми, които работят с Триумф. И съм доволна, особено от Венера стил.

А тези до паспортното, май бяха 2-3 такива там. Не съм сигурна, от около година не съм ходила там.

# 267
  • Стара Загора
Хубаво бельо има в магазинчето на ул. К. Ганчев, точно срещу парк Алана  Peace

# 268
Хубаво бельо има в магазинчето на ул. К. Ганчев, точно срещу парк Алана  Peace
Да, бях го забравила тоз магазин. Мерси!

# 269

Dareland, до партера на Универсалния може да се стигне с количка. Можеш да ползваш асансьорите, които зареждат магазините, той спира и на партера. Пробвала съм го!
Магазин за бельо, който аз много харесвам, е на фирмата Маги. Шият ги тука в Стара Загора, в района на Лозенец. Намира се на срещу бебешките магазини на същата улица, близо до него е 101 далматинци.

Общи условия

Активация на акаунт