Стара Загора - 76 тема

• 142 903
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
И аз не съм доволна от д-р Руен. Обиколила съм почти всички УНГ с малки изключения и реших да си водя децата в Пловдив.

# 346
Здравейте.Моля,да ми кажете хотел близо до болница Тракия парк.

# 347
Единствения който се сещам в този район е Хижата. Но незнам колко близко е точно до болница Тракия.
Мисля, че принципно ако искаш да си придружител цената е 60 лв на вечер. Може да попитате и за тази опция дали позволяват.

# 348
Благодаря Ви.Не позволяват опция придружител.

# 349
Здравейте,днес имаме записан час при д-р Руев(УНГ) .Някой посещавал ли го е може ли да кажете мнение за него?И още нещо,мислех,че преглежда в кабинетите които са на първия етажкъм болница Иван Рилски,а сега четох,че кабинета му се намира на 5 ет.Къде точно?Много ще съм благодарна ако някой отговори.Благодаря.

Аз не съм доволна. Арогантно, надменно отношение, изписване на АБ без антибиограма, при това изрично поискана от мен..
Хвалят Бачовска и Стефанов..
Кабинета на 5.ет (в който аз съм ходила де) се намира на кръстовището на бул."Патриарх Евтимий" и бул."Ген.Столетов"-на югозападания ъгъл.

От мен също едно отрицателно мнение за д-р Руев. Груб, арогантен и нервен.

# 350
  • Стара Загора
Здравейте.Моля,да ми кажете хотел близо до болница Тракия парк.

Арт-комплекса също е близо. От другата страна на стадиона е. Цък

# 351
  • Стара Загора
Незнайно как съм поръчала стъклени протектори вместо за Самсунг А5 2016, за А5 2015. Ако на някого му трябват - подарявам 2 бр. Simple Smile

# 352
  • Somewhere over the Rainbow
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча добър професионалист за поставяне на изкуствени мигли "косъм по косъм" в района на Стара Загора или Казанлък?

# 353
Здравейте!
Искам да ви питам тук в групата има ли майка, която скоро е раждала в Държавната болница? Може ли да споделите мнение ? Simple Smile

# 354
Здравейте! Може ли някой да ми препоръча добър професионалист за поставяне на изкуствени мигли "косъм по косъм" в района на Стара Загора или Казанлък?
Слагала съм си на няколко места. Най-доволна съм от салона Innovative Hair & Nails, намира се на
ул. Кольо Ганчев 41, тел. 089 042 2509. Не помня как се казваше момичето, но е чудесна. Следващия път ще отида пак при нея.
Таня Иванова, която работи в Парк мол, също е добра.

# 355
+1 за иноватив

# 356
Здравейте!
Искам да ви питам тук в групата има ли майка, която скоро е раждала в Държавната болница? Може ли да споделите мнение ? Simple Smile

Аз родих Юли месец там и ако трябва пак да раждам, отново ще избера да е там. Много зависи какво търсиш. Условията са мизерни, но лекарите и акушерките са прекрасни. Освен това само там има истинска неонатология.
За раждането си, мога да кажа че беше прекрасно. И акушерката и лекарката ми помогнаха страшно много за да се случи всичко по най бързия и Добър начин. Дадоха ми да гушна бебче още като се роди и даже ми направиха снимка 😀След като я измиха отново ми я дадоха да я погушкам и чак след това я взеха в детска стая. Аз родих в 1.45 през нощта и ми я доведоха в стаята около 6.30. От този момент нататък е била постоянно при мен. Акушерките насърчават кърменето и помагат ако има нужда. Естествено ако има някакъв проблем при раждането или с бебчето няма да го дадат веднага, но ще се погрижат добре за него. И още нещо, аз родих без уговорка с лекар, лежах заради преносвам и вечерта бебчето си тръгна само, раждах при лекарката и акушерката които бяха на смяна.

# 357
Моичета препоръчайте УНГ за дете, за преглед става въпрос.

# 358
Здравейте,
Искаме да посетим вашия град за един уикенд. Бихте ли ми казали парка  Бедечка  приятно място за разходка ли е и има ли патици и водни колела, както пише по повечето туристически сайтове?!

# 359
Здравейте,
Искаме да посетим вашия град за един уикенд. Бихте ли ми казали парка  Бедечка  приятно място за разходка ли е и има ли патици и водни колела, както пише по повечето туристически сайтове?!
Водните колела са на езерото Загорка, до Парк-хотел Стара Загора.
А Бедечка, според мен не е приятно място за разходка. То е една буренясала пустош.
Друго хубаво място е Зоологическата градина.

Общи условия

Активация на акаунт