Искаме да посетим вашия град за един уикенд. Бихте ли ми казали парка Бедечка приятно място за разходка ли е и има ли патици и водни колела, както пише по повечето туристически сайтове?!
А Бедечка, според мен не е приятно място за разходка. То е една буренясала пустош.
Друго хубаво място е Зоологическата градина.
Езерото Загорка е много приятно, от там започват и алеите, които водят към Бедечка и Старият Чинар. Благодарение на инициативни граждани и парка вече е доста облагороден, много алеи са почистени и могат да бъдат използвани за разходка, мястото е спокойно и без навалица.Аз Зоологическата градина не я харесвам
Не бях я посещавала от 4 години, когато бях ужасена от условията. Миналата седмица реших че трябва да отида отново с надеждата, че нещата са се променили, но не
Животните са наблъскани в клетки, които не се честят редовно, 3те мечета, които бяха атракция преди няколко години, когато се родиха, сега са 3 големи мечока, наблъскани в бившата клетка на лъва... Абе аз препоръчвам да разгледате Бедечка, дори и само заради подкрепа на хората, които се бориха да я запазят като зелена площ в града ни, а не да се превърне в поредният прашен квартал.