Стара Загора - 76 тема

• 145 457
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Какъв е този сладък магазин?
Диана освен в Кауфланд имат ли сладкарница някъде по центъра?

Първият се намира на "Столетов" и уличката преди Патриарха (до нонстопа за алкохол)

Диана имат с/у Техникума по облекло и хранене ("Св. княз Борис" и "Сава Силов"...по-точно е на Сава Силов)

# 451
О да, сетих се. Благодаря ви много Simple Smile

# 452
Здравейте, не намирам актуална тема. Има ли наскоро раждали мами със секцио в АГ? Какви са ви впечатленията? Благодаря Ви предварително.

# 453
  • Стара Загора
Здравейте, не намирам актуална тема. Има ли наскоро раждали мами със секцио в АГ? Какви са ви впечатленията? Благодаря Ви предварително.
Важно е дали имаш уговорка с някой лекар.

# 454
Откъде мога да купя вкусна торта за рожден ден освен сладкарница Неделя?
Диана са направо фантастични. Останах изумена колко им бяха вкусни тортите.

# 455
  • Стара Загора
А Петухова как са? Все се каня да ги пробвам.

# 456
Мое мнение е, че Неделя вече не правят вкусни торти, освен една Плодова, ако и нея не са я развалили.

# 457
  • On the sea
Мое мнение е, че Неделя вече не правят вкусни торти, освен една Плодова, ако и нея не са я развалили.
И аз съм на същото мнение, последният път тортата която взехме (Бяла Неделя май беше) направо беше Scream, а и по принцип никога не съм ги харесвала. Избягвам такива прехвалени неща като цяло.

# 458
  • Стара Загора
Сега  на Архангелов ден ми продадоха торта с косми вътре.

# 459
Важно е дали имаш уговорка с някой лекар.
И как и кой да си избера?

# 460
Ако си доволна от следващия те АГ, говори с него. Избор на екип се плаща, доколкото знам. Ако искаш конкретен може би трябва да посетиш частния му кабинет и да се разбереш с него. Защо трябва да раждаш секцио, ако личния ти гинеколог ти го е казал, не е ли по добре него да питаш. Ако отидеш когато настъпи моментът без уговорка, ще те изражда, който се падне, може да родиш нормално или спешно със секцио, ако се налага. Тогава нищо не се плаща.

# 461
Ако си доволна от следващия те АГ, говори с него. Избор на екип се плаща, доколкото знам. Ако искаш конкретен може би трябва да посетиш частния му кабинет и да се разбереш с него. Защо трябва да раждаш секцио, ако личния ти гинеколог ти го е казал, не е ли по добре него да питаш. Ако отидеш когато настъпи моментът без уговорка, ще те изражда, който се падне, може да родиш нормално или спешно със секцио, ако се налага. Тогава нищо не се плаща.
Наблюдава ме д-р Кирчева и ако я питам тя ще ми каже,че няма значение или пък ще ми препоръча в Ниямед,понеже вече асистира на д-р Христов. Секцио ми се налага по медицински причини, първото си дете родих нормално в Ниямед и не съм много очарована. Честно казано малко ме е страх и като чета тук, има много положителни коментари за АГ. Само, че към кои доктори? Д-р Цонева я изключвам. Затова се допитвам до Вас за помощ за преминалите през АГ. При кой лекар? С предварителна уговорка ли бяхте?

# 462
Тях съм ги опитвала и поне по моя вкус са мега зле.

# 463
  • В къщурката на хълма на феите
Честно казано малко ме е страх и като чета тук, има много положителни коментари за АГ. Само, че към кои доктори?
с две ръце д-р Снежана Узунова .. освен че се държи чудесно с пациентите си, е и добър лекар .. имам две секции при нея и го казвам от личен опит Simple Smile

тортите са доста тестяни, с малко крем и в 95% от случаите не са оформени по желание на клиента, а както могат .. освен това много често тортите им закъсняват от срока на поръчката и са стари .. имам познати, които могат книга да напишат с издънки на Петухова .. аз лично НЕ бих си взела от тях .. сладкарница Диана ползвам и съм изключително доволна - тортите са пресни, вкусни и винаги точно това, което си поръчал ..

# 464
Тях съм ги опитвала и поне по моя вкус са мега зле.
И аз се присъединявам към това мнение. По - ужасна торта за рожденния ден на детето не бяхме вземали. На външен вид - добре, но на вкус - отвратителна. Направена с най-долнопробните продукти.

Общи условия

Активация на акаунт