Стара Загора - 76 тема

• 145 491
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Аз също съм пациент на Иванов, много добре си ме гледаше там. Просто златен човек Simple Smile
За останалото... мога роман да напиша, и не мога да отговоря на въпроса дали бих родила там отново.
Но подкрепям поста на жената над мен, отношението на сигурно същата санитарка и  неонатоложка е все си тъпо майче, от дълбините на някое далечно село.
Абе ако лекаря ти не е там, може да помислиш за други опции.

# 511
Аз също съм пациент на Иванов, много добре си ме гледаше там. Просто златен човек Simple Smile
За останалото... мога роман да напиша, и не мога да отговоря на въпроса дали бих родила там отново.
Но подкрепям поста на жената над мен, отношението на сигурно същата санитарка и  неонатоложка е все си тъпо майче, от дълбините на някое далечно село.
Абе ако лекаря ти не е там, може да помислиш за други опции.
Чувам много положителни коментари за лекарите там, но не мога да кажа същото за санитарките! Не знам на какво отгоре имат такова поведение?

# 512
Иванов ми води бременността, аз съм в 17+ седмица, говори малко.,но спокойно, винаги като гледаме бебето казва кое е ръчичка, кое е коремче, вярвам му, надявам се и за напред да продължи така и да ми помогне да родя едно здраво бебенце. Относно болницата и аз събирам мнения за нея, но каквото и да е... Важен е лекаря, който е с теб, другото сигурно ще се изтрае... Късмет на всички ни Hug

# 513
Иванов ми води бременността, аз съм в 17+ седмица, говори малко.,но спокойно, винаги като гледаме бебето казва кое е ръчичка, кое е коремче, вярвам му, надявам се и за напред да продължи така и да ми помогне да родя едно здраво бебенце. Относно болницата и аз събирам мнения за нея, но каквото и да е... Важен е лекаря, който е с теб, другото сигурно ще се изтрае... Късмет на всички ни Hug
Всъщност при раждането лекаря там ли е или само акушерката ?

# 514
До колкото знам, тъй като е рано да говорим на тази тема с него, ако е секцио планирано ще е там и доктора, но ако е нормално раждане  или спешно секцио мисля, че само ако е на смяна в болницата и да се паднеш при него тогава е с теб... не съм сигурна, така съм чувала, може и всичко да е по договаряне...

# 515
До колкото знам, тъй като е рано да говорим на тази тема с него, ако е секцио планирано ще е там и доктора, но ако е нормално раждане  или спешно секцио мисля, че само ако е на смяна в болницата и да се паднеш при него тогава е с теб... не съм сигурна, така съм чувала, може и всичко да е по договаряне...

Аз съм в 35 г. с и ходя на прегледи при ТАня Начева, а Иванов ми беше на феталната морфология и до колкото разбрах понеже искам да раждам нормално всичко ще е на късмет! Като се стигне до болницата може да е той или Начева или Бузалов, Пиперкова! Сега си запазих час и за Бузалов , за да съм по спокойна като дойде момента !

# 516
Да, тоест както и аз съм разбрала, ако твоя лекар е на смяна, той ще те поеме. А другите АГ как ти се струват, много хора са доволни от Начева, за другите  не съм чувала, всъщност и аз мога да попадна на тях като дойде времето живот и здраве. А в какъв смисъл си си запазила час при другия АГ, просто за консултация и запознанство?

# 517
  • Стара Загора
Аз се паднах да раждам при Пиперкова, но Иванов имаше да прави операции и въпреки това идваше постоянно да ме наглежда. После дойде пак като започна раждането и за да ме зашие  накрая. Просто в този емоционален момент бях изключително щастлива, че е там. Като малкия се появи аз ревах и с доктора си говорихме колко много прилича на ММ, просто невероятен човек.
Анестезиолога също е невероятен, аз родих с епидурална упойка, знаеше точно колко да сложи, абсолютен специалист.

# 518
Да, тоест както и аз съм разбрала, ако твоя лекар е на смяна, той ще те поеме. А другите АГ как ти се струват, много хора са доволни от Начева, за другите  не съм чувала, всъщност и аз мога да попадна на тях като дойде времето живот и здраве. А в какъв смисъл си си запазила час при другия АГ, просто за консултация и запознанство?
От Начева съм страшно доволна ! Много е внимателна , добра и винаги гледа така да ти поднесе информацията , че да не те стресира излишно! А за Бузалов съм си запазила час, защото искам да мина преглед за още едно мнение и да се запознаем да ме имат в предвид!

# 519
Аз се паднах да раждам при Пиперкова, но Иванов имаше да прави операции и въпреки това идваше постоянно да ме наглежда. После дойде пак като започна раждането и за да ме зашие  накрая. Просто в този емоционален момент бях изключително щастлива, че е там. Като малкия се появи аз ревах и с доктора си говорихме колко много прилича на ММ, просто невероятен човек.
Анестезиолога също е невероятен, аз родих с епидурална упойка, знаеше точно колко да сложи, абсолютен специалист.

А отношението на Пиперкова?

# 520
Аз съм ходила на консултация при Пиперкова- за мен е груба и арогантна .Не повторих

# 521
  • Стара Загора
Тя е с малко по- особена грубост, звучи много арогантно, но един вид все едно да те поучи ли, не знам как да го обясня. Когато почнеш да не забелязваш арогантноста, тя всъщност не дава лоши съвети, като спрях да съм с предразсъдъци към нея, и започнах да я слушам, успях да родя нормално, иначе бях чисто секцио.
Но познавам хора, при които е допуснала грешки, и меко казано бягат с 200 от нея.
Така че там нещата са 50/50
Изключителни благодарности и към акушерката Мечкова, няма да я забравя тази жена никога, винаги ще я помня с добро.

# 522
Здравейтее, пиша тук, за да помоля да ми препоръчате хубаво студио или място, където предлагат кола маска на триъгълник. Не съм ходила до сега. Епилирам се от почти 3 години (на 15 съм) и вече почти свикнах с болката на краката и ръцете, а полицето не съм имала проблем с болката. Имам много нисък праг и това ме притеснява. Минала съм през епилатор, кола топла/студена, бръсначка, зависи, но вече избягвам бръсначката, че и без това космите ми са дебели, черни и гъсти..ех, ми не може само хубава коса на главата Grinning Та така де, настоящата ми козметичка предлага тази услуга, но не харесвам самата жена..една ми е намръщена и гледа злобно, изобщо не е приветлива, че чак ме е страх да гъкна да не ми се скара, че съм глезла хахах. То глезла, глезла, ама кво да се прави. Прави изпитанието на колата още по-гадно. Търся си усмихната и приветлива дама, с която да може да завържа разговор, че да ме разсея малко, защото 100% ще ревна иначе. Благодаря предварително, ако можете и малко опит да ми споделите. Пиша тук, защото майка ми не използва кола маска и няма опит за съжаление

# 523
Препоръчвам Мария от Верея, май на втория етаж беше студиото, освен ако не се е преместила някъде.
За пръв път попаднах на някой, който да го прави толкова безболезнено.
Иначе моите критерии са малко по-различни от твоите, не обичам козметичката да ми говори, но Мария пасва повече на твоите критерии, отколкото на моите Simple Smile
Но болката и качествената работа са по-важни.
Имай предвид, че на триъгълника си боли. Не е като на краката.

# 524
Препоръчвам Мария от Верея, май на втория етаж беше студиото, освен ако не се е преместила някъде.
За пръв път попаднах на някой, който да го прави толкова безболезнено.
Иначе моите критерии са малко по-различни от твоите, не обичам козметичката да ми говори, но Мария пасва повече на твоите критерии, отколкото на моите Simple Smile
Но болката и качествената работа са по-важни.
Имай предвид, че на триъгълника си боли. Не е като на краката.
благодаря ти, наистина newsm03

Общи условия

Активация на акаунт