Как да се обличаме по време на студ?

• 63 294
  • 571
  •   1
Отговори
# 135
В намаленията  след сезона на Амазон и спорт директ съм купувала Соломон за 36Е и мерил за 43Е за детето,което отдавна е в номерацията за възрастни.
Каримора хич не е лош.Имам лично и са много бюджетни зимни градски обувки.
В момента са около 70лв а намалени след сезона до към 40 лв могат да се намерят нови от магазина си.

# 136
  • София
Миналия януари купих Чилкат на дъщеря ми от магазина на Нордфейс в The MAll, бяха 135 лв.

# 137
Абе какви 200 лева! На пазара има и 2, и 200.
Елегантните ми ботуши са 200+, но апреските ми са за 30 лв. от Runners (български ли, китайски ли - не ми е ясно) и вършат чудесна работа.

# 138
Оф, тази година си купих някакви супер уж апрески, с не знам си каква непързаляща се подметка. Всичко е ок, топлят, не се пързалям, но в офиса бия ток. Нищо не мога да пипна. Хвърчат искри и много боли. Днес си взех старите ботушки за вътре, на вън с новите, че не издържам вече. Давайте съвет как да се заземя, зануля или каквото там му се вика. Вчера имахме едно бебе за малко при нас. Пипнах го по главата, милото изпра го тока. Вече не пипам никого.

Хаххаа и моето настроение ми оправи.  Joy Joy Joy Joy Благодаря ти.  Hug

# 139
Е да де, ама и за метал като се хвана пак удря бе хора. Явно съм се презаредила нещо. Баща ми каза да си вържа метално синджирче на крачола отдолу, което да се влачело в земята. Старите коли едно време имали такива неща, точно заради това. Сега не разбрах стара кола ли съм или просто тока ми е в повече  Joy

Ще пробвам да намеря този Антистатик. Изглежда надеждно.

# 140
топличко ще да е в стандартно отоплен офис по апрески Sunglasses
сигурно затова е тока Laughing

# 141
  • София
Ох, готин съвет... Мерели си купете, ама и бмв поне Flutter

# 142
  • Пловдив
Ох, готин съвет... Мерели си купете, ама и бмв поне Flutter
Е дай ти съвет. Ама не обичам БМВ.

# 143
Kъде на шега ,къде на истина я направо по едни гумени ботушки в студа в дебел вълнен чорап,а след ден два като се стопи това чудо ще си джапате с кеф. Wink

# 144
  • София/Севлиево
Аз си имам и гумени,от най-евтините от Декатлон,3 сезона ги нося като почне кишата и изобщо не ми пука как изглеждам отстрани.На мен ми е топло,защото имат и нещо подобно на чорапи вътре,и краката са ми сухи  Naughty

# 145
Имам такива гуменяци. Идеални са да джапаш в сол и гняс. Поддържам ги с душа в банята. Laughing

ММ сигурно е най-недоволният клиент на Northface в света. Замениха му 2 чифта гортексови маратонки, защото пропускаха, а след като зимните му без кой знае каква планинска експлоатация се сцепиха, завинаги е зачеркнал марката.

# 146
  • София
От кой магазин сте ги купували?

# 147

Нортфейските - този в Скай сити ако не се лъжа. Вече го няма.

Кроксовете - от Амазон.

# 148
  • София

Нортфейските - този в Скай сити ако не се лъжа. Вече го няма.

Кроксовете - от Амазон.
Явно го няма, не знаех, че дори е имало такъв...когато купувах ботите на дъщерята, понеже в първия техен магазин, в който влязох, нямаха нейния номер, правиха справка из другите им софийски магазини, не видях Скай Сити Мол да излиза в списъка  - та подозирам, че може да са продавали фейкове. Което пък обяснява резултата.

# 149
Чета темата и ви се чудя newsm78 newsm78 newsm78...от 10на години в големите студове съм с Чилкат модела на Нордфейс: https://www.thenorthface.com/shop/womens-chilkat-iii

С това нещо съм стояла цял ден в сняг - нито ми е ставало студено на краката, нито са се изпотявали, нищо...сухо и топло. Купувам ги (и на свекито съм купувала) от аутлети, за 60на евра. Адски са грозни, обаче на мен хич не ми пука. Покрай Чилкат-а станах голям фен на всичко друго на Нордфейс.

Хахах, същият случай,  само че моите са Back to Berkeley
https://www.thenorthface.de/shop/de/tnf-de/damen-back-to-berkele … F?variationId=NJH
Също са от аутлет купувани, както и цялата ни зимна екипировка.

Общи условия

Активация на акаунт