Как да се обличаме по време на студ?

• 63 280
  • 571
  •   1
Отговори
# 105
девойките са до 17, след 18 са в жените
а иначе всеки е свободен да мечтае Laughing

# 106
Брях.... одъртяла съм значи и аз... пък се имах за девойка, щото нямам още 30. То направо съм си женище вече по описанията. hahaha
А по темата - чорапогащници въобще не обичам, особено под панталон. Или трябва да са плътни, като клин, или не нося въобще. Веднъж получих някакво идиотско зачервяване на сгъвките на бедрата и от тогава посягам към чорапогащниците в краен случай.
Вчера видях една (щях да кажа девойка, ама беше горе-долу на моята възраст май) жена да крачи между преспите - шапка, шал, ръкавици, боти, палто и... скъсани на коленете дънки. Crazy

# 107
  • София, България
Брях.... одъртяла съм значи и аз... пък се имах за девойка, щото нямам още 30. То направо съм си женище вече по описанията. hahaha
А по темата - чорапогащници въобще не обичам, особено под панталон. Или трябва да са плътни, като клин, или не нося въобще. Веднъж получих някакво идиотско зачервяване на сгъвките на бедрата и от тогава посягам към чорапогащниците в краен случай.
Вчера видях една (щях да кажа девойка, ама беше горе-долу на моята възраст май) жена да крачи между преспите - шапка, шал, ръкавици, боти, палто и... скъсани на коленете дънки. Crazy

И аз се почувствах стара, като прочетох предходните коментари хаха  #Crazy

# 108
на девойките кръвта им кипи  Wink Grinning

Просто нямат други дрехи и обувки Sunglasses

# 109
Сега като идвах на работа се загледах по хората в метрото.
Всичко живо е навлечено, но масово са зле обути.
Няма и разкопчани и разгърдени.
За сметка на това една част от по-възрастните са извадили обувки с  модели отпреди 10г. и има доста апрески.

# 110
  • София
Извадили са стари, но топли обувки старите хора. Те от гъзария не страдат, по-важно им е да им е топло на краката!

# 111
  • София/Севлиево
Че и аз имах едни много топли боти,носени само в голям студ-издържаха ми над 10 години и хич не ми е пукало дали са модерни или не(като се замисля черните боти май минават за класика и едва ли модата им отминава...).

# 112
Те по-младите просто нямат такива стари, а и не знаят какво ще ги спаси при този студ.
Сутринта си говорих  с една девойка, която ми се оплакваше, че вече не знае какво още да сложи и умира от студ.
Обула с тънка подметка изкуствени ботуши,  два чифта термочорапи и въпреки всичко замръзва.
Казах и поне едни вълнени чорапи да си купи и да е обуе вместо двата чифта термо и термо бельо, за да мине с по-малко разходи.
Между другото аз имам скиорски чорапи няколко вида, но въобще не топлят толкова колкото вълнените.
Сега ходя с от този вид и въобще не ги свалям защото и в офиса ми е студено
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0408664001.html.
Иначе имам и 100% вълна, тях ги събувам в офиса и са ми само за продължително стоене навън.

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 11:35 от flambe

# 113
  • София
Чета темата и ви се чудя newsm78 newsm78 newsm78...от 10на години в големите студове съм с Чилкат модела на Нордфейс: https://www.thenorthface.com/shop/womens-chilkat-iii

С това нещо съм стояла цял ден в сняг - нито ми е ставало студено на краката, нито са се изпотявали, нищо...сухо и топло. Купувам ги (и на свекито съм купувала) от аутлети, за 60на евра. Адски са грозни, обаче на мен хич не ми пука. Покрай Чилкат-а станах голям фен на всичко друго на Нордфейс.

В момента цялото ми домочадие (ММ, малкия син, големия ми син и американчет, на което сме примено семейство)  излиза навън с ски-клин и ски-яке отгоре.

# 114
Чета темата и ви се чудя newsm78 newsm78 newsm78...от 10на години в големите студове съм с Чилкат модела на Нордфейс: https://www.thenorthface.com/shop/womens-chilkat-iii

Нали не мислиш, че тази марка се продава тук?   newsm78
Повечето магазини са с турски и какви ли не стоки. За съжаление съм купувала и набедени летни бг обувки за 60 лв.. които заминаха в боклука скоропостижно. Най-претъпкани с клиенти са магазините за чанти и обувки по от 5 -10 лв   Confused

Аз си купувам от Декатлон - нямат вид, ама са суперздрави и топли.

# 115
  • Пловдив
Продава се. По принцип всякакви зимни туристически обувки от добра марка ще свършат добра работа. Аз в момента съм на Merrell, супер са.

# 116
   Такива боти или обувки не съм виждала в моя град до сега.

# 117
  • Пловдив
   Такива боти или обувки не съм виждала в моя град до сега.
Щото ходиш по магазините за обувки. Отиваш в спортни магазини, в магазини за туристическа екипировка, такива места.

# 118
Аз пък си драпам с едни спортни аперски от Декатлон. Към 55лв. бяха. Разхождала съм се с тях на -15 и с хубави чорапи вършат идеална работа. Не са скъпи, но са идеални за зимата. Хората просто явно не са свикнали да си взимат подходящи обувки за сезона.

# 119
Продава се. По принцип всякакви зимни туристически обувки от добра марка ще свършат добра работа. Аз в момента съм на Merrell, супер са.
Точно  Peace За тези студове  и сняг само туристическите зимни обувки вършат работа. В смисъл да държат краката на топло и сухо. Аз съм с OLANG и обувки, и апрески.

Общи условия

Активация на акаунт