Как да се обличаме по време на студ?

• 63 299
  • 571
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Я кажете някой (няколко) аутлет онлайн, че искам нови ски гащи Simple Smile

# 151
Sharky*, техен си беше магазина. Преди да отворят магазините в моловете, имаха други (в Скай сити, на бул. Черни връх и още някъде), които в последствие затвориха.

# 152
Ама каква е тая зиморничева рускиня с този  дълъг пост, че и по моему неотговарящ на истината, едвам я изчетох. Laughing
Българските деца ходели без шапки, без ръкавици?? Та те  и при + 15 и на слънце зимата  ги навличат така, камо ли сега, когато е  - 15. Изобщо не мога да се съглася.
Рускиня,  пък чудвам се как не ви е препоръчала тези Wink
http://russkie-valenki.ru
И кой по дяволите  спомена гащи?  Twisted Evil

# 153
  • Пловдив
Аз! Не ме бий, молятисе, молятисе!

# 154
Няма, а и ти си ми любимка, една от, всъщност   Simple Smile
Да не разводнявам темата .Обичайте се яко, не се събличайте Mr. Green

# 155
Живея в Канада, а тук си е студено много през зимата. Тайната е да се обличаш на катове, с тънки дрешки. Тук продават блузки с дълъг ръкав и клинове с мериносна вълна. Много тънки и ефирни, а топлят без да запарват и не боцкат. Естествено, най-отгоре се слага топла връхна дреха (с гъши пух или изкуствен пълнеж) като някои имат отвътре една лъскава материя, която задържа телесната топлина. Ако е мнооооого студено и снежно задължително и павталон за сняг. С такава екипировка и на -25 си ми е съвсем комфортно. Разбира се, че трябва шапка и топли ръкавици (плетените не вършат никаква работа!). Аз не нося шал, но яката на якето ми е достатъчно висока да ми скрие врата и гушката.

# 156
  • София
Аз! Не ме бий, молятисе, молятисе!
Понеже за НГ обзаведох ММ с Bolle каска с визьор (за ските), а той ми е bargaining grand-champion (е, те това с пробването за отстъпка аз хич не го мога, а ММ с усмивка ги "рути"), девойката в магазина след като ни даде 5% му каза, че ако иска наистина голяма отстъпка, да дойде края на март. Та за гащите, същото, изчакай си да мине ски сезона, купувай билет на 9.99 евра на Raynair до Северна Италия, кола под наем от летището и атака на аутлетите между Тревизо и Монтебелуно.

Аз, срам-не-срам, си пазарувам поне за един-два зимни сезона напред: малкия расте, дрехите умаляват, а аз мразя да пазарувам от магазини в България, нямам им никакво доверие.

# 157
  • Пловдив
Мдаааааа, нещо подобно ми казаха, ама за австрийска страна, то и там имат Алпи и ски.

# 158
  • Ямбол
Няма, а и ти си ми любимка, една от, всъщност   Simple Smile
Да не разводнявам темата .Обичайте се яко, не се събличайте Mr. Green
Нова звИзда или завърнала се стара? С руски корени?

# 159
  • София
И аз си помислих, че е Ша Flutter

# 160

Щом може и офлайн предложения,
Скрит текст:
уиз до Eindhoven (билетите падат до 15 евро), и от там влакче до Roermond (час път).
Eто и останалите възможни летища наоколо:
https://www.rome2rio.com/s/Nearby-Airports/Roermond

# 161
аз си купих пролетта от спорт конрад дрехи на 50% които са носени 2-3 дни на дни за тест на нова екипировка, последен та последен модел

от sport bittl купих едни ски за подарък със 70% намаление, модела го дебнах от октомври до април нон-стоп  Mr. Green
намира се изгодно, ма си трябва ровене

# 162

Рускиня,  пък чудвам се как не ви е препоръчала тези Wink
http://russkie-valenki.ru

Щото ме мързи да обяснявам, какво е то.  Laughing
Видях в интернет ето такова нещо против пързаляне, но не знам доколко са удобни. Някой да ги е ползвал?

P.S. Днеска  видях една възрастна жена, първо отдалече не можах да разбера, какви са тези интересни обувки, ярко- зелени, като наближих, разбрах, че това са вълнени чорапи сложени върху обувката!  Shocked В момента тук не е кишаво, има само сух сняг, така че може би и е решение, като са и студени обувките, ама много беше забавно.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 19:50 от nar4eto

# 163
Има и по-евтини, българско производство:

ПП А, сетила си се.  Mr. Green

# 164
Видях в интернет ето такова нещо против пързаляне, но не знам доколко са удобни. Някой да ги е ползвал?

Скрит текст:

Баба ми и дядо ми ги ползват вече 2-3 зима. Много са доволни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт