Как да се обличаме по време на студ?

• 63 309
  • 571
  •   1
Отговори
# 180
  • България-Швейцария
Възможно е Mr. Green
Имах предвид, че с ток, който може да се забие в снега за опора е по-лесно да се ходи отколкото с равни без грайфер или със символичен такъв.
Пребивала съм се чудно с втория тип, пльоснах се направо по гръб.
Добре, че косата ми беше на кок и пое удара, чак главата ми дрънна на леда.

# 181
nar4eto-голямо мерки, направо са без пари Simple Smile
За токчетата на лед-лудост е,но моя колежка е с фигурно пързаляне и се оправя много добре на лед и без специални обувки:) Носи по-ниски токчета и се хлъзга понякога,но запазва самообладание и не пада Simple Smile Тъй че и до умения е май-аз съм от вечно падащите ...

# 182
  • Ямбол
nar4eto-голямо мерки, направо са без пари Simple Smile
За токчетата на лед-лудост е,но моя колежка е с фигурно пързаляне и се оправя много добре на лед и без специални обувки:) Носи по-ниски токчета и се хлъзга понякога,но запазва самообладание и не пада Simple Smile Тъй че и до умения е май-аз съм от вечно падащите ...
Самообладание? Не е ли равновесие?

# 183
  • София
Аз в момента съм с едни боти със среден ток с грайфер - направо съм железна на сняг.
http://bootyc.com/wp-content/uploads/2016/08/Ankle-Boots-Black-kyrvscxg3o0.jpg

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 22:34 от Free Agent

# 184
С равновесието съм добре и аз-боен спорт тренирам и уча,уж знам как да падам(в зала и на сухо),обаче има ли лед се панирам от малка -я съм се подхлъзнала-я съм се контузила,дано въпросните протектори/котки помагат ...

# 185
В последно време Декатлон ми става любим магазин за моите момчета... Wink
Купихме 2 чифта ботуши , екипировка за рибари  / с туристически обувки  Joy /
полари, спортни принадлежности- тенис, фитнес,  лост    
Малкия не ще зимно яке, зимни ботуши и нищо що е голямо и тежко.   Купих му синьо, леко яке за ски  ...и е много доволен.  
Шаловете тази година всички, замениха с едни поларени широки яки.  Може да се носят и като шапка.  
За малко днес да се изкуша да си купя едни апрески за около 70лв....  Mr. Green
Има много топли и разнообразни ботуши... ниски, средни и високи. Цената на апреските е около 70лв. Мъжо пробва едни черни и каза, че са супер топли.
 Туристическите са 110 някъде / по памет/  
------------------
за затопляне  Peace

1. Когато премръзнем като се приберем, веднага горещ душ.  И топла храна, напитка.
или
2. Краката в леген с морска сол за около 10-15-20 мин. Постоянно  доливаш гореща вода. Колкото можеш да търпиш горещо... Подсушаваш и обуваш топли чорапи по възможност вълнени. Желателно е да хапнеш топла храна и в леглото.
Тази терапия съм я правила и на децата докато бяха малки.  
Много е ефикасно.  И голямо удоволствие ... домашно СПА..... стига да има кой да ти носи вода ...  Laughing  

# 186

За малко днес да се изкуша да си купя едни апрески за около 70лв.... Mr. Green
Ако са тези с връзки и имат варианти в бежаво и синьо, гледай им добре височината на подметките. На една приятелка се оказа, че имат близо 1 см разлика. Върна ги без проблем де. Mr. Green

# 187
Обич Синеока  и  lady_gothic, мерси за отговорите !
За лошото кръвообръщение е ясно, че го имам, пила съм чай с гинко билоба и нямаше ефект, на таблетки не съм пробвала, но не вярвам да помогне.
Обувките ми са все кожени, или с дебел ток и платформа или само дебела платформа, но не виждам разлика... еднакво студено ми е. Май всичките пропускат, независимо от цената. /Къде се продават елегантни ботуши, които не пропускат и не струват 500лв ??/  Но и без сняг, пак замръзвам.
Краката ми се изпотяват/не от топлина, разбира се/ и сигурно затова се вледеняват после. Спреят на Шол не помага изобщо.
Всеки ден жестоки болки...

# 188
  • София
Тези симптоми приличат на проблеми с щитовидната жлеза, изследвана ли е?

Моите крака също се изпотяват в кожени ботуши и изобщо не се изпотяват в чилкат-а.

В развития свят с елегантни ботуши/обувки стоят "по вътре", а по улиците се придвижват с удобни, сухи и топли обувки, тък и да не са елегантни. Класически пример има във филма "Работещо момиче". И да ви кажа, на нас и на рускините ни се присмиват на суетата да ходим на токчета.

# 189
смешно, че и направо тъжно
гледаш я красавица, защо си мисли, че едни топли обувки ще я загрозят?

хубаво е, че има много млади госпожици, които са практични и се обуват и обличат топло - много ми е драго като видя  Simple Smile

# 190
Сега като пътувам над час сутрин и също толкова вечер в градския транспорт (дори и когато имам късмет да седна), никоя сила не може да ме накара да обуя вече високи токчета. Отделно си имам и буниони, и мазоли. Не! - Маратонки, удобни и широки меки и с дебели меки подметки обувки, а през зимата топли ниски ботуши или планински тип дебели обувки - така се грижа и за краката, и за гръбнака, и за здравето като цяло. Ама едно време като много млада се кълчех с високите токове, ултракъсите полички и якета-гъзовейки (ама че име им е измислил българинът  Joy ).

# 191
  • София
На гладки подметки слагах "зимни гуми" едно време, като бях мома и лелите са ми цъкали как може да ходя с тия токове  ... Mr. Green Лепиш анкерпласт и не се пързаля, ама на добре подсушена и почистена подметка, може и малко да се нагрее със сешоар, за да хване по- здраво лепилото. Вече не ми е зор, ходя си с апрески hahaha

# 192
rozi4kata,между чай и таблетки с гинко-билоба има голяма разлика ,поне при мен.Изследвай наистина хормони и  житовидната -да си спокойна.На мен и лятото ми се случва да ми премръзнат пръстите,особено след ядене-лошо кръвообщение ми казват и слаба периферна кръвоносна система (заради синините) .Иначе,ако обувките са ми  по-широки при пръстите и мога да си ги раздвижвам,по-малко ми замръзват краката.

# 193

хубаво е, че има много млади госпожици, които са практични и се обуват и обличат топло - много ми е драго като видя  Simple Smile

Дам....
Ех,  младост, младост-  всичко и отива... Heart Eyes   

# 194
Аз съм с проблемни крака, защото си имам голям номер, 42-ри български, широко стъпало, висок свод и много нежна кожа, която моментално се протрива, ако обувката не е достатъчно мека. Освен това много ходя пеша, и гледам подметките да са  удобни, равни, но не съвсем, достатъчно дебели, и да се сгъват добре. Като цяло предпочитам ортопедични марки. Обаче много трудно си намирам нещо в България, само в София понякога (но аз рядко стигам до София), а в Бургас, за съжаление, просто не зареждат моя номер никъде. И като съм толкова ограничена с избора, за мен остават само немски обувки. Например, Рикер. Добре, че ги има тях. Прекрасни са, но за жени с тесен крак, мисля, че не стават.

Общи условия

Активация на акаунт