Десети клас 2018/19

• 110 958
  • 709
  •   1
Отговори
# 120
Да, фигурата изведнъж стана много важна. Моят е година назад, 2003, и е все още нисичък. Много го тормози това. Не дава много зор за фитнес, защото смята, че може да му попречи на растежа. Но си прави коремни преси и набирания на лост. Има хубаво тяло. Като малък плуваше и направи гръб, сега има и плочки - завиждам му за корема. Както споменах, за него важно е колелото - но то не е обикновено, а от тези за планинско каране, все за него мисли и всеки лев се влага там. Даже започна да говори за състезания, но ще видим... Преди излизане непременно е пред огледалото с гела. Хигиената също се повиши - всеки ден се взимат душове, но срещу това нямам абсолютно нищо против.  Joy

# 121
  • I want it all and I want it now.
Детето е на зелено училище.
За съжаление не са избрали хубав хотел.
Умрели са от студ.
Всичките от стаята са се разболели.
Лошо отношение на персонала.
Не съм им сменили нито кърпите, Crazy чаршафите дори и тоалетна хартия нямат  Mr. Green
Това е хотел Дива в с. Долни Чифлик.

# 122
Чаршафите от предишните пребиваващи ли са останали (несменени)?

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 01:10 от eli_toni

# 123
По време на престоя камериерките не са сменили нито чаршафите и кърпите.При поискване на нови кърпи от рецепцията им е отказано.Искали са и тоалетна хартия понеже камериерката я е взела,но също са отказали.Битувизми,😊но когато са деца и не могат да си отсяват правата си става неприятно.Оплаках се ☺

# 124
  • Пловдив
Колко време е било това зелено училище, та чак и чаршафи да сменят.  newsm78
Тоалетна хартия обикновено си нося, без значение къде ходя, както и кърпи. И в багажа на детето винаги има, когато пътува нанякъде. Изобщо не разчитам само на хотелските. Че се е случвало и да няма.  Peace

# 125
Нашите от другата седмица минават първа смяна - най-после. Аз си мисля, че ще има повече време да учи в края на годината, той веднага решил, че иска на фитнес да ходи.

# 126
  • Пловдив
Щерката тази година наваксва дейности заради миналата. Ходи на волейбол от училището , стрелба  и плуване . Януари завърши и тримесечен курс по корейски. Не се спира просто . Кога учи идея си нямам.

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 09:27 от mdonkova

# 127
Здравейте!
Включвам се във вашата тема с надеждата, че имате повече опит по следния въпрос:
 Предстои ни кандидатстване след 7-ми клас тази година. Синът ми е избрал да учи в езикова гимназия, но имам съмнения, че няма да достигне нужния бал за най-желаните училища ( като  1 АЕГ, 2 АЕГ, 1 Испанска -Той държи единият език да е английски, по възможност първият, испанският е компромисен вариант).
Моля за мнения за 32 СОУ, 127 СОУ, 7 СУ, 31 СУЧЕМ, 138 СОУ, 12 СОУ, 18 СОУ, 33 ЕГ,
тъй като всичко, което откривам в нета е с доста стара дата - от преди няколко години.
Ако някой има преки наблюдения върху дисциплина и качество на обучение, ще съм много благодарна да го сподели. Особено за последните четири от списъка, не знам дали изобщо да ги включваме в желанията.
Изчетох много противоречиви мнения newsm78.

# 128
Успех на матурите! Детето ще влезе там където иска Wink Лични впечатления нямам от тези училища. Имам познати приети в 31 и са доволни.Всичко си е до късмет и с какви деца и с какви учители ще попадне.
 Дали знаете този учебник по  български  Peace кой е  Hug

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 20:45 от Syn

# 129
Успех на матурите! Детето ще влезе там където иска Wink Лични впечатления нямам от тези училища. Имам познати приети в 31 и са доволни.Всичко си е до късмет и с какви деца и с какви учители ще попадне.
 Дали знаете този учебник по  български  Peace кой е  Hug

На Булвест е! Wink

# 130
Благодаря.Би ли казала как се казва учебника  и за кой клас е ? Мерси

# 131
  • Пловдив
На мен пък ми заприлича на седмокласния Литерайко.

# 132
Така е на Литера Ико е.Спомних си,че имам такъв,но си мислех,че е на Булвест. Embarassed Confused Сега като погледнах видях,че е друго издателтво.Моят е от 6 клас

# 133
Здравейте!
Включвам се във вашата тема с надеждата, че имате повече опит по следния въпрос:
 Предстои ни кандидатстване след 7-ми клас тази година. Синът ми е избрал да учи в езикова гимназия, но имам съмнения, че няма да достигне нужния бал за най-желаните училища ( като  1 АЕГ, 2 АЕГ, 1 Испанска -Той държи единият език да е английски, по възможност първият, испанският е компромисен вариант).
Моля за мнения за 32 СОУ, 127 СОУ, 7 СУ, 31 СУЧЕМ, 138 СОУ, 12 СОУ, 18 СОУ, 33 ЕГ,
тъй като всичко, което откривам в нета е с доста стара дата - от преди няколко години.
Ако някой има преки наблюдения върху дисциплина и качество на обучение, ще съм много благодарна да го сподели. Особено за последните четири от списъка, не знам дали изобщо да ги включваме в желанията.
Изчетох много противоречиви мнения newsm78.

Здравейте,
Не мога да дам мнение за изброените от Вас училища, но ако все пак се стигне до компромисния вариант с испански, мога да препоръчам 157 ГИЧЕ. Като база има какво да се желае, но като среда и преподаватели засега сме доволни (в осми клас е синът ми).

# 134
Благодаря.
 А можете ли да ми кажете на 9 и на 10 въпрос кой е отговора?
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт