Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е DSD?
Как мога да се справя с пърхота в тази възраст?
Какви са критериите за избор на ученици за немска диплома в ЕГ „Пловдив“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е DSD?
DSD представлява диплома за владеене на немски език. За учениците в гимназията изпитът за DSD се състои от писмена и устна част. Освен това, за получаване на немска диплома (DSD), се вземат предвид срочните и годишните оценки от 8-ми и 9-ти клас, както и оценките по трите предмета, изучавани на немски (история, биология и химия).
-
Как мога да се справя с пърхота в тази възраст?
За борба с пърхота в тази възраст, може да се използва специализиран шампоан като "Head & Shoulders" или "Rene Furtere Melaleuca", които са показали добри резултати. Освен това, таблетките Nizoral или Nystatin, разтворени във вода и приложени върху косата, също са показали ефективност в борбата с пърхута.
-
Какви са критериите за избор на ученици за немска диплома в ЕГ „Пловдив“?
-
Как да се справя с мързела на ученика в 8-ми клас?
-
Какви са мненията за 32 СОУ, 127 СОУ, 7 СУ, 31 СУЧЕМ, 138 СОУ, 12 СОУ, 18 СОУ и ЕГ?
. Някак по бих прочела бунтарството да се изразява външно - дрехи, прически, музика... Отколкото тази война - аз всичко мога, всичко знам, ти нищо не разбираш, няма ти да ми кажеш, досадни сте, няма да правя нищо, нямам задължения, не искам да приличам на теб, на 16 ще се изнеса да живея сама, не ми трябвате.... И другата крайност: нищо не става от мен, не ме бива в нищо и това не зависи от мен, какъв е смисълът от моя живот и бла-бла-бла....