Четвърти клас - 2

• 71 742
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
На 17 въпрос е отговорил : ще се размножават по лесно ooooh!

# 571
На 17 въпрос е отговорил : ще се размножават по лесно ooooh!

А моят сладур отговорил нещо от рода на "светът ще се изпълни с жаби" Joy

# 572
  • София
Една грешка има моята по ЧП и тя е точно на 17ти въпрос Simple Smile

# 573
Не знам какво въобще проверяват с този род тестове. Елементарни са от една страна, от друга, някое по-разсеяно дете може да допусне грешки. Изобщо не мисля, че отразяват това, което са учили по ЧП.

# 574
Не знам какво въобще проверяват с този род тестове. Елементарни са от една страна, от друга, някое по-разсеяно дете може да допусне грешки. Изобщо не мисля, че отразяват това, което са учили по ЧП.
Нищо не проверяват.
Имитират действия и ангажираност, като харчат едни пари /и нечие време/. Евентуално отчитат едни високи резултати. На които съвсем трябва от гората човек да е хванат, че да им се зарадва или поне да ги приеме за показател за знания. Като преизпълнение на плана по време на СОЦ-а. Как звучи средна оценка на клас по математика 19 и нещо?
За мен тестовата форма на изпитване е много долно качество проверка. Знам, че е най-лесна. Но и най- некачествена.
Моят син беше болен миналата седмица и прескочи първи две подобни. Сега ходи на днешното губи-време. Проверявали след това. Каза, че е писал така, както било зададено като верни отговори. Всички деца - в схемата!
На мен лично ми е все тая. Затова и не мога никак да се развълнувам.
Ако проверката за края на начална степен бе организирана по друг начин - със съставяне на цялостни текстове, разписване на задачи без дадени отговори, свободни отговори и, най-важното - без преписване и подсказване, каквито са налице по цялата страна сега, особено при формата на провеждане в четвърти клас, вероятно би имало смисъл. Сега - категорично не.

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 15:42 от Judy

# 575
  • софия
{Тони} и моя и твоя са отговорили правилно, но по различен от клишето начин, уф яд ме е.

# 576
Днес имаше заглавие, че умишлено се вземали бележки, за да изпуснат децата оценяванията  newsm78
Наистина ли си мислят, че са ни толкова важни   newsm78

# 577
  • софия
Да има такива деца, това са такива с очаквано ниски резултати, което май идва добре дошло за нивото на класа, респективно на госпожите.

# 578
На Питагор има моят син 35т.   Confused  Колкото толкова , като се има в предвид че сам се готви,без частни учители...
На днескашното нямаме грешки,проверихме си го от сайта ,каза ми какво е писал .. По БЕЛ и Математика е с 6...
Няма търпение за ваканция Simple Smile

# 579
Днес имаше заглавие, че умишлено се вземали бележки, за да изпуснат децата оценяванията  newsm78
Наистина ли си мислят, че са ни толкова важни   newsm78
Пълнят си новините с глупости.
Българската журналистика си остава жив запъртък.
На едно дете в четвърти клас точно това нищо не му решава.

# 580
  • гр.Варна
Къде има резултати за Питагор?

# 581
Засега само в Русе има резултати от Питагор
Бел 5,5. Мат 6,00
И днес всичко решено
Доволни сме с детето Simple Smile

# 582
http://www.ruobg.com/selectrio    тук цъкнах разрових се и ги намерих за всеки град е различно ...  И във Враца са излязли

# 583
  • Велико Търново
Напълно подкрепям написаното от Judy  Peace Никак не ме впечатляват измислените външни оценявания, радвам се, че и дъщеря ми не се притеснява и ги приема като миналогодишните изходни нива. Против тестовете съм, надявам се в 5-ти клас да намалее този метод на изпитване Thinking Че то децата не се учат на изказ с това ограждане и игра на тото Confused

# 584
Мдаа, от днес И болки в гърлото  #Cussing out  Само 6 дни след приключване на антибиотика  #Cussing out
Утре или в петък( ако не е много зле) ще се мъкнем на лекар- отново

Общи условия

Активация на акаунт