Четвърти клас - 2

• 71 717
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
E eстествено догодина ще се поправят и учителките ще изберат учебника на Просвета, нищо че не става ...
В началото на 4 клас една приятелска с 6-токласник ми каза
" Накрая ще се молиш всичко да е свършило и няма да ти пука за резултатите"
Е права беше  Crazy
Минало, заминало.. излезе да играе  Peace

Първият ми сблъсък с учебник на Просвета беше ЧП за 3 клас, като видях този на Булвест и ахнах.. По първия беше жива мъка да учи дете, особено частта с вещества, тела и свойства..

# 601
Дъщеря ми каза че бил лесен.Нямало нито една дата или година.Това й беше на нея притеснението.Побъркаха децата наистина... Радвам се че всичко свърши!

И дъщеря ми каза, че бил лесен теста Rolling Eyes Правили проверка с класната и имала 1 грешка /това ще е теста с най-малко грешки, по БЕЛ и ЧП има 2 грешки, по математика - 3 грешки Simple Smile Но пък дъщеря ми е едно спокойствие хич не си дава зор и не се притеснява  Peace
А защо да остават още 4 дни /на 30 и 31 май ще почиват ли/. Нашите удостоверения ще ги раздават на 1 юни  Peace

# 602
  • София
Не е качен още теста, от учители са отзивите, ще го пуснат скоро и ще го разгледаме детайлно.
Един от малоумните е въпроси е ако наш художник направи излижба навън какво е това? Кутурен омен, търговски обмен или туристически обмен. Има още такива абсурди...

# 603
  • София
Мойта щерка хич не се е представила добре по БЕЛ, от общо 20 точки (поне най-високите резултати са от по 20 точки, иначе не пише колко е максимумът) тя има 11.  ooooh! Не знам дали ще получаваме тестовете, та да видя какво ще трябва да набивам тиквата. Иначе като я питах - а, супер лесно беше, мамо. Те ти сега...

И моят се е издънил- с 13т. е.  Confused Класната му каза, че като цяло е силно изненадана и от  него, и от целия клас (нямат нито едно дете с 20т). Ама диванетата да го ударили на уволнение, много били лесни тестовете и се надпреварват кой по- бързо ще свърши. Голяма част от грешките им са от недоглеждане. На вчерашния тест хората с големи букви написали "НЕ" в единия въпрос- не го бил видял.  ooooh!

# 604
E eстествено догодина ще се поправят и учителките ще изберат учебника на Просвета, нищо че не става ...
В началото на 4 клас една приятелска с 6-токласник ми каза
" Накрая ще се молиш всичко да е свършило и няма да ти пука за резултатите"
Е права беше  Crazy
Минало, заминало.. излезе да играе  Peace

Първият ми сблъсък с учебник на Просвета беше ЧП за 3 клас, като видях този на Булвест и ахнах.. По първия беше жива мъка да учи дете, особено частта с вещества, тела и свойства..

Абсолютно е така, нищо не е обяснено като хората, а е можело толкова просто да се каже  #2gunfire Когато се възмущавахме и попитахме класната защо учим по тях, тя също не ги харесва, отговорът беше, че явно някой друг си ги е харесал и с такива разполага училището  Sick

Да видим новите прелести догодина. Току що чух, че имало реална опасност за 2-ри и 6-ти клас ад не са готови за началото на учебната година. Ние трябва да сме първи с новите за 5-ти, нали?

# 605
  • софия
Излезе теста

# 606

Моята каза, че всичко и е вярно, от де знае не знам  Rolling Eyes, ама мен някои въпроси ме затрудниха  Embarassed

# 607
Извинявам се, но не намирам теста, къде е, бихте ли ми показали? Благодаря.

# 608
Извинявам се, но не намирам теста, къде е, бихте ли ми показали? Благодаря.

Ето ги всички вече
http://www.mon.bg/?go=page&pageId=1&subpageId=26

# 609
  • София
Добре де, за 5 въпрос пише, че верният отговор е А и Старопланинската област се простира до Черно море. Не навлиза ли така в областта наречена Черноморско крайбрежие? Не се ли смесват така или аз нещо греша? newsm78

# 610
  • Бургас
Много ми хареса въпроса за автобуса и отговора за шофьора. Joy

# 611
  • софия
На 18 въпрос е отговорил Варненска област newsm78

# 612
На 18 въпрос е отговорил Варненска област newsm78

Моят пък Бургаска! Откъде го е измислил? Дано поне каката в петък си събере ума в главата.
нашите са по булвест. Определено са по-добре написани от тези на Просвета. Но пък днешният тест изтрепа рибата. Някои въпроси са направо връх на тъпотията. Ама това са кадрите на МОН.

# 613
  • София
Същата работа при нас на 18ти въпрос. А на 6ти е писала Засаждане на картофи...На изуменото ми защо, ми обясни изключително убедено, че са им разказали как хората унищожават почвата и природата, използвайки изкуствени торове и препарати, за да третират плодовете и зеленчуците, които отглеждат, за да растат по-бързо и да стават по-едри. И аз какво да й кажа?!

# 614
Много логично си разсъждава детето!

Общи условия

Активация на акаунт