След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 738
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • Още у мъглата ...
Габиии Hug Благодаря ти за прекрасните елбари! Че днес съм в много печално настроение  Cry

Моля, Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes
 spoko hug
Малко хубост и хармония помага Wink Grinning

# 31
Ай, аз пак се улисах и артисах оттатък  Joy  Joy  Joy

ИРКО  Hug, благодаря за новото дворче

# 32
  • near Sofia, Bulgaria

Днес имали снимки на това място, ма бая по-снежно трябва да е било  Peace
И дадоха стария фраг  Rolling Eyes

# 33

И пътьом едно днешно елбарско селфи да ви метна Wink Grinning

Едвам ги навих  Laughing Joy

Габи  Hug, много хубави си ги ловнала  Heart Eyes

# 34
То реално им е време и на Елка и на Кита за дете, така че ако е истина, не трябва да е изненада  Laughing Но пак не вярвам  hahaha Joy

То не знам на Кита за какво му е време, че с тоз акъл неговия  Stop  Mr. Green
Ама на Елка верно и е време и ако е истина, си е радост  Laughing Пък все някак ще го съвмести с кариерата, и без друго след ашка и трябва пауза  Thinking

# 35
  • Още у мъглата ...
То реално им е време и на Елка и на Кита за дете, така че ако е истина, не трябва да е изненада  Laughing Но пак не вярвам  hahaha Joy

Ама на Елка верно и е време и ако е истина, си е радост  Laughing Пък все някак ще го съвмести с кариерата, и без друго след ашка и трябва пауза  Thinking

Абе няма лошо да си има малка (малък) радост, ама йок арък, не от този грозльо инфантилен ooooh!  ooooh!ooooh!

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Терка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 36
  • Още у мъглата ...

Днес имали снимки на това място, ма бая по-снежно трябва да е било  Peace
И дадоха стария фраг  Rolling Eyes

Леле, горкинките, умрели са от студ Rolling Eyes

Гали Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 37
  • Perla
Скрит текст:

Абе няма лошо да си има малка (малък) радост, ама йок арък, не от този грозльо инфантилен ooooh!  ooooh!ooooh!

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Терка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Peace Peace Peace

# 38
  • near Sofia, Bulgaria
Габи  Hug Heart Eyes не коментирам всяко твое творение, когато го видя, но да знаеш, че винаги ги разпознавам преди да видя буквичките  Peace  и всички са страхотни!  bouquet

И често ги срещам из коментарите в Туитър, а напоследък чета руските сценарии за ЕлБар, там ги връзват много добре като илюстрация на сцените, които им пишат, и все ме сърбят ръцете да напиша: "А, виждате ли тия красоти, едно нашенско момиче ги прави!"  Laughing Само няма да мога баш така да го формулирам на руски...  Wink Mr. Green

# 39
# 40
  • Още у мъглата ...
Габи  Hug Heart Eyes не коментирам всяко твое творение, когато го видя, но да знаеш, че винаги ги разпознавам преди да видя буквичките  Peace  и всички са страхотни!  bouquet

И често ги срещам из коментарите в Туитър, а напоследък чета руските сценарии за ЕлБар, там ги връзват много добре като илюстрация на сцените, които им пишат, и все ме сърбят ръцете да напиша: "А, виждате ли тия красоти, едно нашенско момиче ги прави!"  Laughing Само няма да мога баш така да го формулирам на руски...  Wink Mr. Green

Мерсиии Hug Hug

Ха, стана ми интересно за сценариите за ЕлБар и моите илюстрации Laughing Можеш ли да хвърлиш линк, от където ги четеш Grinning

# 41
изгледах си епизодчето на баш патроня и много ми хареса  Party  намерих си заместител на Ашка  Mr. Green

Габунчи Heart Eyes Hug

# 42
  • По света и в нас.

Тази глава дето се подава много ми прилича на Кюсината, да не би сюрприза да е че е влезнала като гост в последните серии. newsm78 Mr. Green

# 43
  • Още у мъглата ...
изгледах си епизодчето на баш патроня и много ми хареса  Party  намерих си заместител на Ашка  Mr. Green

Габунчи Heart Eyes Hug

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 44
Thinking мдаааа,отново повториха стария фраг...явни ще имаме само един тази седмица .....каквото такова ,на мен ми е достатъчен и този  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт