След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 24 052
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
ха Дефа тук ще си прави теста и Йо ей сега ще цъфне  Joy Joy Joy

# 301
 ooooh! егати и скалъпената история та чак кошмари сънува и не може да разкаже на никого

# 302
Дефо забрави теста ли  ooooh!

А белега какво общо има с това дето разказа Йо  ooooh! ooooh! Знаех си, че тъпотия ще излезе от това  hahaha hahaha

# 303
ooooh! егати и скалъпената история та чак кошмари сънува и не може да разкаже на никого
Та и леприконите замесихме  ooooh! ooooh! Joy Joy

# 304

Sad
какво й разказа Йо  Praynig че ще се пръсна от любопитство  Blush Mr. Green

# 305
  • под най-голямото листо на тиквата
Хайде подскажете малко  newsm78

# 306
Щяла да му роди 10 деца, всички на него да приличали  Joy Joy Joy

# 307
тази била негова приятелка от Италия,много му помогнала когато са се разделили,тя била танцьорка,тръгнал да я кара и катастрофирал и се чувствал виновен -това е в общи линии историята
( толкова разбрах от превода на рускините)

# 308
  • под най-голямото листо на тиквата
тази била негова приятелка от Италия,много му помогнала когато са се разделили,тя била танцьорка,тръгнал да я кара и катастрофирал и се чувствал виновен -това е в общи линии историята
На баба й хвърчилото на Мера  #2gunfire

# 309
( толкова разбрах от превода на рускините)

Ди мерси за разяснението  Hug
охх тая Мера така здраво се омота в собсствените си мисли че не е истина  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 310
  • София
Скрит текст:
Ааааа не се смейте на момичето. Аз даже бях по-зле, като разбрах, че съм бременна получих невродермит  Joy
hahaha hahaha hahaha то и аз не бях за снимка  hahaha hahaha hahaha
[/quote]
Хайде, не се оплаквайте! Аз за малко до нервна криза да го докарам. Joy hahaha Joy

Скрит текст:
Бях омъжена вече и пак бях ошашавена. Laughing
Какво каза Дафа на Йо до хладилника, че той така се засмя? Да не се усети за теста по думите ѝ?

Ди,

Скрит текст:
ще поразпитам, но тук нещата не са като в Англия (за съжаление).

# 311
Скрит текст:
Ааааа не се смейте на момичето. Аз даже бях по-зле, като разбрах, че съм бременна получих невродермит  Joy
hahaha hahaha hahaha то и аз не бях за снимка  hahaha hahaha hahaha
[/quote]
Хайде, не се оплаквайте! Аз за малко до нервна криза да го докарам. Joy hahaha Joy

Скрит текст:
Бях омъжена вече. Laughing
***[/spoiler]
Какво каза Дафа на Йо до хладилника, че той така се засмя? Да не се усети за теста по думите ѝ?

Скрит текст:
Ди,

Скрит текст:
ще поразпитам, но тук нещата не са като в Англия (за съжаление).

[/quote]
Тя каза, че изглеждала като вещица в сряда ( по точен превод не мога да направя), а това му напомни на съня му от 7 серия, където също така му отговори Дефне, когато отй и каза, че е мнго хубава

# 312
  • София
Мера се оплете, защото заплете нещата в първите серии на сезон 2 с перспективата за серии до лятото и сега ѝ се налага бързо да финализира историите.

*Виви*, мерси! Peace
Ди, и на теб за разяснението! bouquet

# 313

# 314
Къде е Мине  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт