След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 24 037
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
пууууу,скъсаха се като за последно с тия реклами  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out  айде да казва,че е хамиле и да свършва епизода

# 331
  • София
Ето бе, Елка е забременяла, за да може да препишка теста в сериала и всичко да е реалистично. Mr. Green

И така ли ще му каже? Пред всички? Joy hahaha Joy

Ди, ще каже другия петък. Wink

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 22:30 от missence

# 332
Страхотно време за реклами  #Cussing out #Cussing out #Cussing out smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

# 333
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Евала, актьор дето се появи за 2 серии е уважил Онур, а нашите никакви ги няма  ooooh!

дето повече от година и половина снимаха заедно  ooooh!
Хората си имат къщи и половинки, защо им е да ходят по барове. Laughing

те половинките няма да избягат и къщите им няма се преместят  Whistling Whistling
или пък ония чокундури не ги пускат  #Cussing out #Cussing out

# 334
Ето бе, Елка е забременала, за да може да препишка теста в сериала и всичко да е реалистично. Mr. Green

tooth tooth tooth tooth tooth tooth

# 335
  • Perla
Е, то остава и да не му каже в тая серия, ами да го чуем във фрага!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А Корай направо като за последно ми дотегна до гуша!

# 336
Ето бе, Елка е забременала, за да може да препишка теста в сериала и всичко да е реалистично. Mr. Green

Но от кой  Whistling  hahaha

# 337
  • Керодиспансера
Писна ми от Корай, бактън вече  #Cussing out
И на мен ми идва в повече вече  ooooh!

# 338
Е, то остава и да не му каже в тая серия, ами да го чуем във фрага!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А Корай направо като за последно ми дотегна до гуша!
Не, за последно ще е в другата серия, не се надявам вече на нещо по-различно от тази серия, Корай отново ще  е главното действащо лице  ooooh! ooooh!

# 339
След рекламите ще го каже, ма са много зле да ги пуснат  Crossing Arms

# 340

Миши,все си мисля че ще е в този епизод,но......като нищо може и така да завърши

# 341

ох да казва че ще колабирам от напрежение  Whistling Mr. Green

# 342
  • Perla
някой разбра ли какво точно е станало с тая Еда? разбрах, че му била близка приятелка, че имало катастрофа, ама друго май не успях

# 343
  • София

Но от кой  Whistling  hahaha
От Кита, а го съобщава на Йо т.е. на Борето. rotfImbo Това е то, несправедлив живот. Да си гадже на актриса не е лесно. hahaha

някой разбра ли какво точно е станало с тая Еда? разбрах, че му била близка приятелка, че имало катастрофа, ама друго май не успях
Стига толкова, не е необходимо повече да знаем. Mr. Green

# 344
  • Perla
И половината снимки въобще не ги видяхме в серията. Направо да ги стреля човек! Уж танцуват, уж се прегръщат, пък то- нищо! Освен това да са снимки зад кадър, че така повече ще ме устройва  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт