След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 24 065
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
някой разбра ли какво точно е станало с тая Еда? разбрах, че му била близка приятелка, че имало катастрофа, ама друго май не успях
Пострадала е така, че да не може да излиза на сцената. Не разбрах каква е обаче, танцьорка или актриса. Имала е и психологически проблеми, но вече е добре, щастлива е, излиза на сцена. Аз това разбрах.

# 346
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ето бе, Елка е забременала, за да може да препишка теста в сериала и всичко да е реалистично. Mr. Green

Но от кой  Whistling  hahaha
От Кита, а го съобщава на Йо т.е. на Борето. rotfImbo Това е то, несправедлив живот. Да си гадже на актриса не е лесно. hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy няма пълно щастие  Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 347
И половината снимки въобще не ги видяхме в серията. Направо да ги стреля човек! Уж танцуват, уж се прегръщат, пък то- нищо! Освен това да са снимки зад кадър, че така повече ще ме устройва  Laughing
Да бе, от лигостите на Корай не е останало време да ги включат в серията  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 348
някой разбра ли какво точно е станало с тая Еда? разбрах, че му била близка приятелка, че имало катастрофа, ама друго май не успях
Пострадала е така, че да не може да излиза на сцената. Не разбрах каква е обаче, танцьорка или актриса. Имала е и психологически проблеми, но вече е добре, щастлива е, излиза на сцена. Аз това разбрах.

Дани  Hug Heart Eyes саол  bouquet

# 349
От сега си казвам ,че никоя друга серия не ме е изнервяла толкова колкото тази #Cussing outВторостепенните герои доминираха,ах Меро ,ах. #2gunfireИ сега така ще свърши серията ,и ще чакаме до другата  за да му каже #2gunfire

# 350
Бам ще кажа ама другия петък hahaha

Обърках темите Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 351
  • По света и в нас.
Тъпанарииии #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 352
  • София
Танцували са залудо Дефмер. Joy Няма време от Корай. Mr. Green

Борко грам не е в кондиция тази серия.

Не го каза, нали? Знаех си аз! Mr. Green

# 353
# 354
Другата серия ще разберем ..........евентуално  Joy  Joy  Joy

# 355
И както казах ,сега ние и още 33 хил. души които гледаха днес онлайн ще си почакаме до другата-последна серия #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 356
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
тия направо се изгавриха с нас  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 357
Скрит текст:

Дани  Hug Heart Eyes саол  bouquet
Hug Да видим утре рускините ще преведат ли същото обаче. Mr. Green

Ще чакаме седмица да научим за дефмерче, какво да се прави! Трябва да има време да видим радостта на таткото, а в тази серия не остана време! Мерич ни учи на търпение! Grinning

# 358
  • Perla
Дани, благодаря!

Иначе съм без думи! Много интересни, много!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 359
  • София
Другата серия: новината, сватбата, бебето, сдобряване със сем-то на Дафне, Исо и новата изгора, Синан с бебе и щуротиите на Нера+Корай ....

На всеки се падат по 3-4 минути екранно време. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт