След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 24 024
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
И половината снимки въобще не ги видяхме в серията. Направо да ги стреля човек! Уж танцуват, уж се прегръщат, пък то- нищо! Освен това да са снимки зад кадър, че така повече ще ме устройва  Laughing
Да бе, от лигостите на Корай не е останало време да ги включат в серията  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Е, то в двата фрага имаше повече Дефмер, отколкото в серията  smile3515

# 361
  • По света и в нас.
Не вярвах ,че ще го кажа-но тая серия беше............. ooooh!

# 362
Тя нали кимна на Нера, за какво го запазиха за другия епизод  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 363
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Другата серия ще разберем ..........евентуално  Joy  Joy  Joy

Диде ако не е и другата  Crossing Arms значи ще хвърляме боб че да научим  hahaha hahaha hahaha

Момичета беше ми приятно да гледам епизода с вас  Hug Hug Hug
и това ще ми липсва повече от Дефмер  Tired

# 364

Доре,и аз това само разбрах- помогнала му много да се съвземе когато бил в Италия,тя била танцьорка,Йо я карал ,но не разбрах за къде и катастрофирали и той се чувствал виновен

ЗАЧЕМ? ЭТО ЕГО СМС
НУ ЛАДНО, ОН ЖЕ НИЧЕГО НЕ ГОВОРИТ
А ЕСЛИ ЕМУ ЧТО-ТО ЕСТЬ РАССКАЗЫВАТЬ
А МОЖЕТ У НЕО ЕСТЬ ДРУГАЯ
ДЕВУШКА...

ТЫ БУДЕШЬ УБЕГАТЬ КАК РЕБЕНОК?
ЧТО ЭТО БЫЛО? МИЛЫЙ ОМЕР
ТНЕ ГОВОРИ, РАСКАЕШЬСЯ
КТО ЭТО? ЧТО ЗА НОЧЬ?
САДИСЬ.
НЕ ХОЧУ , ХОЧУ РАЗБИТЬ ТЕБЕ ЛИЦО
ХОРОШО, ТОЛЬКО РАССКАЖУ, ПОТОМ
ЭДА МОЯ ПОДРУГА, В ИТАЛИИ ОНА БЫЛА РЯДОМ, ПОМОГЛА СОБРАТЬСЯ
В ТУ НОЧЬ ОНА ПОПАЛА В АВАРИЮ. ПОКА МЫ ЕХАЛИ В БОЛЬНИЦУ, ПОПАЛИ В АВАРИЮ. ОНА НЕ СМОГЛА ТАНЦЕВАТЬ
ТО ЕСТЬ ПЛОХО БЫЛО. Я ВИНОВНЫМ СЕБЯ СЧИТАЛ
НО В ТОТ ДЕНЬ Я ПОШЕЛ К ЕНЙ, ОНА БЫЛА СЧАСТЛИВОЙ
Я СТО РАЗ СПРАШИВАЛА, ПОЧЕМУ НЕ РАВССКАЗАЛ?
ТЫ ПРАВ, НЕ СМОГ ПРОСТО
ПРОСТИ
НАДО БЫЛО РАССКЗАТЬ

ТЫ ПРАВА ДЕФНЕ

# 365
  • София
Тя нали кимна на Нера, за какво го запазиха за другия епизод  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Защото, докато Дафинка се накуми, Нера ще изскочи насред дансинга, ще разцелува Йо и ще му съобщи новината. Joy hahaha Joy Ето на това му викам аз изненада, а не Мерините глупости. Mr. Green

# 366
Поне фрагман да имаше  Crossing Arms

# 367
  • По света и в нас.
Я да почна сега аз.Дафне и Омер гушка ли се на сватбата или това го имаше само в снимките. Mr. Green

# 368
Скрит текст:
Защото, докато Дафинка се накуми, Нера ще изскочи напред дансинга, ще разцелува Йо и ще му съобщи новината. Joy hahaha Joy Ето на това му викам аз изненада, а не Мерините глупости. Mr. Green
Joy Joy Joy Това ми хареса! Няма само Корай да прави предложения за женитба с мегафон!

# 369
  • София
Скрит текст:
Защото, докато Дафинка се накуми, Нера ще изскочи напред дансинга, ще разцелува Йо и ще му съобщи новината. Joy hahaha Joy Ето на това му викам аз изненада, а не Мерините глупости. Mr. Green
Joy Joy Joy Това ми хареса! Няма само Корай да прави предложения за женитба с мегафон!
Еми така, де, като ще е гарга, да е рошава.

# 370
  • near Sofia, Bulgaria

И този надпис е за последно...  Sad

# 371
  • София
Я да почна сега аз.Дафне и Омер гушка ли се на сватбата или това го имаше само в снимките. Mr. Green
Гушкали са се, ама не е за пред хора. Laughing

# 372
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:

Мише  само ще си мечтаем за такава изненада  Joy Joy Joy

# 373
  • в подножието на планината
Друго не знам, ама Исо големи разходки му дръпна, тази серия, по стамбулските сокаци...  Mr. Green а па Кориша ми беше в повече... Laughing тази Еда беше подготвена за друга история, ама Мера не можа да я разкаже...и добре, че кой знае какви драми щяха да се разиграят... Laughing

Искам фраг... Crossing Arms

# 374

100 часа се кани да каже  ooooh! стана като в индийските сериали 20 минути  си вдига ръката да го докосне и хоп епизода свърши

Общи условия

Активация на акаунт