След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 24 046
  • 747
  •   1
Отговори
# 390

#new От Мюжде
- Ком в горле и слезы на глазах, как только началась серия, это из-за моей чувствительности или же это из-за великолепных реплик ДефОм?

# 391
  • в подножието на планината
Това имаше ли го в серията? newsm78

Тц...аз поне не видях... Laughing

# 392
  • Керодиспансера
Толкова накъсана серия , някой разбра ли как маалата се озова на мача newsm78 Сердар много бързо се съгласи да правят с Йомер кучкарника ,  добре , че беше Шокрю да подсдкаже къде е Дефне ,  пълен хаос  ooooh!
Или всички са били на почивка преди празниците и само Корай е бил на разположение за снимки , или Мера тотално се изчерпа и гледа да отбие номера с договорените серии  Crossing Arms

# 393

#new От Мюжде
- Ком в горле и слезы на глазах, как только началась серия, это из-за моей чувствительности или же это из-за великолепных реплик ДефОм?

Айде бе  Stop И тая се опитва да надмине себе си  Tired Великолепни реплики на ДефОм  newsm78 Че те имаха ли въобще реплики  hahaha  hahaha  hahaha

# 394
  • Perla

#new От Мюжде

Ами дано при превода разберем и ние какви са великолепните реплики на дефом, че ние почти не ги видяхме, камо ли да ги чуем!

# 395
  • Керодиспансера

това ще след като му каже ,че е хамиле , и ще го видим , ако има време от реклами  ooooh!

# 396

Това не го видяхме мила,ама явно ще е в другата серия когато Йомер научи за идването на Корай Ипликчи hahaha hahahaБоже, ела и си събери версиите,наистина великата сценаристка надмина себе си в последните серии #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 397

И аз  ooooh!
Ели, все повече оставам с чувството, че финала ще е ала ГБ  Mr. Green

# 398
Толкова накъсана серия , някой разбра ли как маалата се озова на мача newsm78 Сердар много бързо се съгласи да правят с Йомер кучкарника ,  добре , че беше Шокрю да подсдкаже къде е Дефне ,  пълен хаос  ooooh!
Или всички са били на почивка преди празниците и само Корай е бил на разположение за снимки , или Мера тотално се изчерпа и гледа да отбие номера с договорените серии  Crossing Arms
Ели,след като Сердар говори с Исо,че иска да говори с Йо и да си оправят отношенията ,Исо се обади на Йо тогава и Синан беше в кабинета му та тогава се разбраха за мача ,нали и Корай се намеси и каза че яе си събере отбор  Mr. Green

# 399
  • Керодиспансера

#new От Мюжде

Ами дано при превода разберем и ние какви са великолепните реплики на дефом, че ние почти не ги видяхме, камо ли да ги чуем!
Че те пък изобщо имаха ли време да си говорят  Joy Joy Joy Joy

# 400
Zaribena,извинявай писали сме едновременно

# 401
Добре, защо слагат снимки от сцени за следващата серия, ако изобщо имаме късмета да ги видим тези сцени  ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire

И фраг няма да има, вижда се  ooooh!

# 402
  • Керодиспансера
Скрит текст:
[b
]Ели,след като Сердар говори с Исо,че иска да говори с Йо и да си оправят отношенията ,Исо се обади на Йо тогава и Синан беше в кабинета му та тогава се разбраха за мача ,нали и Корай се намеси и каза че яе си събере отбор  Mr. Green[/b]
Ди Hug благодаря  Peace това явно съм го пропуснасла  Crossing Arms понеже ми беше много интересна серията и я гледах със затаен дъх Mr. Green  Joy Joy Joy

# 403

И аз  ooooh!
Ели, все повече оставам с чувството, че финала ще е ала ГБ  Mr. Green
Диди,за съжаление може и да е по-зле и от Слънцата.....за 2 минути могат да ни покажат всички щастливи  ,разбрахме че Дефа е бременна и финал....сватба едва ли ще има ,все пак имаха в 1-сезон,Синан тогава нямаше,а сега пък беше негов ред  Laughing

# 404
Желая лека нощ на всички Hug Hug Hug,фраг явно няма да има,пък и да има точно сега нямам желание да го гледам-нервите ми изпилиха тази вечер #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт