След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 874
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Брей, наистина още снимат, дано последната серия е по-дълга, но не заради Кориша, Нера, Седа, махалата, Многострадалната и Исо, а защото ще е пълна с Дефмер Praynig Praynig. Даже предлагам Седа и Синан да отидат на меден месец, Нера да отиде при Неджми и Сукушумчето ѝ в Щатите, а и Корай да отведе с нея, Исо с Айшето да отидат при нейните роднини на село, за да запознаят новия дамат с родатата  Mr. Green Хайде, семейството на Дафа може да си остане в Истанбул, нали трябва да се сдобряват Mr. Green

# 481
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
След снощната серия се замислих за динамиката на двете двойки - Йомер и Дефне, и Синан и Седа. И в двете двойки има по един интроверт и по един екстроверт. Йомер и Седа са резервираните, сдържаните, по-неемоционалните, докато Синан и Дефне са емоционалните, приказливите, жертвоготовните. С вчерашния дуел между двете страни по бебешкия казус на Синан Мерич ни показа и бъдещото им приятелство и взаимоотношения. Синан и Дефне винаги на една и съща страна в спора. Много им е хубаво приятелството. Кога ли Дефне ще спре да го нарича Синан бей, сигурно когато стане г-жа Ипликчи. Засега това Синан бей е много сладко.

Дани  Hug Heart Eyes и на мен ми хареса съпоставката между двете двойки  Peace Peace...и всъщност като се замисля  newsm78 newsm78 май от снощния епизод само това ми хареса  Thinking Thinking
Макар че може след като видя бг превода  Naughty може и други неща да ми харесат  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 482
Брей, още снимат, дано последната серия е по-дълга, но не заради Кориша, Нера, Седа, махалата, Многострадалната и Исо, а защото ще е пълна с Дефмер Praynig Praynig. Даже предлагам Седа и Синан да отидат на меден месец, Нера да отиде при Неджми и Сукушумчето ѝ в Щатите, а и Корай да отведе с нея, Исо с Айшето да отидат при нейните роднини на село, за да запознят новия дамат с родатата  Mr. Green Хайде, семейството на Дафа може да си остане в Истанбул, нали трябва да се сдобряват Mr. Green
Скрит текст:
Joy Много хубава идея. Всички си получиха хубавия финал - Корай ще чака кое бебе ще носи неговото име и ще досажда на когото му падне; Нера влезе в ролята на съветничка на младите; Исо и Айшегюлчето да си се изясняват, вече няма прегради между тях; Нихан и Сердар и след десет години ще си бъдат те, едва ли ще видим някакво развитие там; Синан и Седа на меден месец, чудесна идея - всички са уредени, нагласени, няма да ги мислим. Да дава Мерич Дефмерите насам! Grinning

# 483
Брей, още снимат, дано последната серия е по-дълга, но не заради Кориша, Нера, Седа, махалата, Многострадалната и Исо, а защото ще е пълна с Дефмер Praynig Praynig. Даже предлагам Седа и Синан да отидат на меден месец, Нера да отиде при Неджми и Сукушумчето ѝ в Щатите, а и Корай да отведе с нея, Исо с Айшето да отидат при нейните роднини на село, за да запознят новия дамат с родатата  Mr. Green Хайде, семейството на Дафа може да си остане в Истанбул, нали трябва да се сдобряват Mr. Green
Скрит текст:
Joy Много хубава идея. Всички си получиха хубавия финал - Корай ще чака кое бебе ще носи неговото име и ще досажда на когото му падне; Нера влезе в ролята на съветничка на младите; Исо и Айшегюлчето да си се изясняват, вече няма прегради между тях; Нихан и Сердар и след десет години ще си бъдат те, едва ли ще видим някакво развитие там; Синан и Седа на меден месец, чудесна идея - всички са уредени, нагласени, няма да ги мислим. Да дава Мерич Дефмерите насам! Grinning

hahaha hahaha hahaha ма моля ви се не очаквайте чудеса  Naughty това е Мера все пак и на самия son няма да изневери на стила си  Whistling а именно "всичк е мъгла и аз нямам нищо общо"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 484
И Дефне не е слушала Йомер внимателно. Naughty В разговора след сладкарницата той каза, че сега са двама, стават семейство, после трима, четирима. Човекът гледа в бъдещето, за деца говори. А тя се страхува да направи теста. Crossing Arms
Скрит текст:
Дефне: - Жизнь такая. Сначала мы одни, одиноки. Потом, если повезет находим свою половину. И нас становится двое.
Йомер: - Семьей становимся. Было двое, стало трое. А там может и четверо.

Диме  Hug Надеждата умира последна! Дори и Мерич не можа да убие нашата, че ще гледаме една пъ-ъ-лна серия с Дефмери! Laughing

# 485
https://vk.com/away.php?to=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2 … gged%3Dkiralikask
 Тук са ми много сладки, а Дефне е много красива.

# 486
А на тези двамата отличен за актьорското майсторство на сватбата. Толкова истинско беше всичко - и усмивките, и прегръдките, и целувката, и ръката на Синан на кръста на Седа през цялото време и сключените им отпред ръце.

И още един хубав момент от снощната серия - разговора на Синан с Лара, в който ѝ казваше как да постъпи с приятелката си в училище, с която има конфликт. Явно Лара споделя със Синан, за да може той да я насърчи да разговаря със своята приятелка за конфликта. И после думите на Седа, че Лара постоянно разказвала как "Синан аби това каза, Синан аби това направи." Хубави нюанси в образа на Синан.

# 487
Скрит текст:
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha ма моля ви се не очаквайте чудеса  Naughty това е Мера все пак и на самия son няма да изневери на стила си  Whistling а именно "всичк е мъгла и аз нямам нищо общо"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Няма как да се прави, че не всичко започна и завърши тя, там на мястото на сценарист пише нейното име  Wink Joy Joy Joy

Ето това искам в следващата серия, да се отдели достатъчно време на татко Йомер и мама Дефне и вълненията покрай малкото буболече или пък буболечета  Naughty

# 488
И Дефне не е слушала Йомер внимателно. Naughty В разговора след сладкарницата той каза, че сега са двама, стават семейство, после трима, четирима. Човекът гледа в бъдещето, за деца говори. А тя се страхува да направи теста. Crossing Arms
Скрит текст:
Дефне: - Жизнь такая. Сначала мы одни, одиноки. Потом, если повезет находим свою половину. И нас становится двое.
Йомер: - Семьей становимся. Было двое, стало трое. А там может и четверо.

Диме  Hug Надеждата умира последна! Дори и Мерич не можа да убие нашата, че ще гледаме една пъ-ъ-лна серия с Дефмери! Laughing

Дани дано  Praynig Praynig Praynig. От нашите уста в на Мера ушите  hahaha hahaha hahaha

# 489
Ох, тоя няма от кой да вземе пример  ooooh! ooooh! същия като Кака му

# 490
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha ма моля ви се не очаквайте чудеса  Naughty това е Мера все пак и на самия son няма да изневери на стила си  Whistling а именно "всичк е мъгла и аз нямам нищо общо"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Няма как да се прави, че не всичко започна и завърши тя, там на мястото на сценарист пише нейното име  Wink Joy Joy Joy

Ето това искам в следващата серия, да се отдели достатъчно време на татко Йомер и мама Дефне и вълненията покрай малкото буболече или пък буболечета  Naughty

Виви
  Hug Heart Eyes пише разбира се нейното име ама напоследък имама усещането че самата тя не знае какво е писала  Whistling Whistling

И аз искам същото за следващата серия  Peace Peace като за достоен финал  Praynig Praynig Praynig
Дефне, Йомер и няколко малки дефмерчета че да ми се отпусне душата и да се насладя на магнетичната двойка ЕлБар като за финал .
Това ми е първият сериал който гледам онлайн  Peace и аз като Дорето съм много трудна на гледането  Whistling не че не гледам ама изключително рядко ми се случва някое тр дизи да ме плени до степен на лудост  #Silly #Silly

# 491
Твиттер охватил "Любовь напрокат".

Вчерашней серией сериал "Любовь напрокат" ещё раз взорвал мировой Твиттер. В разных странах мира хештег 68 серии "Как чудо" поддержало большое количество людей:

В Йемене - на 2 месте в Топ-листе Твиттер
В Бельгии - на 2 месте в Топ-листе Твиттер
В Саудовской Аравии - на 2 месте в Топ-листе Твиттер
В Ираке - на 4 месте хештег "Как чудо" , а на 3 месте "Любовь напрокат" в Топ-листе Твиттер
В Катаре - на 4 месте в Топ-листе Твиттер
В Азербайджане - на 1 месте в Топ-листе Твиттер
В Казахстане - на 7 месте в оп-листе Твиттер
В Германии - на 1 месте в Топ-листе Твиттер
В Узбекистане - на 1 месте в Топ-листе Твиттер
Во Франции - на 6 месте в Топ-листе Твиттер

И това за сериал, който спира преждевременно поради липса на зрителски интерес. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 492
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Брей, още снимат, дано последната серия е по-дълга, но не заради Кориша, Нера, Седа, махалата, Многострадалната и Исо, а защото ще е пълна с Дефмер Praynig Praynig. Даже предлагам Седа и Синан да отидат на меден месец, Нера да отиде при Неджми и Сукушумчето ѝ в Щатите, а и Корай да отведе с нея, Исо с Айшето да отидат при нейните роднини на село, за да запознят новия дамат с родатата  Mr. Green Хайде, семейството на Дафа може да си остане в Истанбул, нали трябва да се сдобряват Mr. Green
Скрит текст:

Няма как да се прави, че не всичко започна и завърши тя, там на мястото на сценарист пише нейното име  Wink Joy Joy Joy

Ето това искам в следващата серия, да се отдели достатъчно време на татко Йомер и мама Дефне и вълненията покрай малкото буболече или пък буболечета  Naughty

Виви
  Hug Heart Eyes пише разбира се нейното име ама напоследък имама усещането че самата тя не знае какво е писала  Whistling Whistling

И аз искам същото за следващата серия  Peace Peace като за достоен финал  Praynig Praynig Praynig
Дефне, Йомер и няколко малки дефмерчета че да ми се отпусне душата и да се насладя на магнетичната двойка ЕлБар като за финал .
Това ми е първият сериал който гледам онлайн  Peace и аз като Дорето съм много трудна на гледането  Whistling не че не гледам ама изключително рядко ми се случва някое тр дизи да ме плени до степен на лудост  #Silly #Silly
Диме  Hug то и аз мога да кажа, че такава лудост за първи път ми се случва Rolling Eyes, така да следя за фрагове, да не излизам никъде, за да изгледам серията онлайн, и лудостта по Елбар, така да се нервя на сценаристка за сюжетното развитие, а и иначе съм гледала доста сериали, но съм си ги следяла кротко, даже мога и да ги складирам за по нататък, това с Ашка никога не е било възможно  Mr. Green  ooooh!

Абе, това наистина ли е Баръш  newsm78  #Crazy Rolling Eyes

https://twitter.com/kiralikaskfb/status/820273842870480899

# 493
Ох, тоя няма от кой да вземе пример  ooooh! ooooh! същия като Кака му

шок и ужас наистина времето прекарано с Круела не му се отразява добре на психиката

# 494
Твиттер охватил "Любовь напрокат".

Вчерашней серией сериал "Любовь напрокат" ещё раз взорвал мировой Твиттер. В разных странах мира хештег 68 серии "Как чудо" поддержало большое количество людей:

В Йемене - на 2 месте в Топ-листе Твиттер
В Бельгии - на 2 месте в Топ-листе Твиттер
Скрит текст:
В Саудовской Аравии - на 2 месте в Топ-листе Твиттер
В Ираке - на 4 месте хештег "Как чудо" , а на 3 месте "Любовь напрокат" в Топ-листе Твиттер
В Катаре - на 4 месте в Топ-листе Твиттер
В Азербайджане - на 1 месте в Топ-листе Твиттер
В Казахстане - на 7 месте в оп-листе Твиттер
В Германии - на 1 месте в Топ-листе Твиттер
В Узбекистане - на 1 месте в Топ-листе Твиттер
Во Франции - на 6 месте в Топ-листе Твиттер

И това за сериал, който спира преждевременно поради липса на зрителски интерес. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Невероятно направо!
Дано след време да стане ясно защо прекратиха сериала преждевременно. Нещо се е случило зад кулисите, интересно ми е какво. Но рейтингът изобщо не е причина.

Общи условия

Активация на акаунт