След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -214ღღ

• 23 880
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • в подножието на планината
Дани, Hug Heart Eyes Виви, Hug Heart Eyes Меги, Hug Heart Eyes

Ох, тоя няма от кой да вземе пример  ooooh! ooooh! същия като Кака му

Кой е тоя?... newsm78

# 496

Кой е тоя?... newsm78
Илде  Hug Борко, не го ли позна  Laughing Mr. Green

# 497

шок и ужас наистина времето прекарано с Круела не му се отразява добре на психиката
Айшето е авторката.

это не он сделал а Айше его сняла и в снеп выложила они втроём Айше Эля и он в трейлере

https://www.instagram.com/p/BPP35NEFDrq/?taken-by=defom.elbar

# 498
Скрит текст:

Кой е тоя?... newsm78
Илде  Hug Борко, не го ли позна  Laughing Mr. Green
Ох, леле мале... ooooh! Не напразно са казали - С какъвто се събереш- такъв ставаш, та и наш Борко... Rolling Eyes

# 499
  • Perla
Ох, тоя няма от кой да вземе пример  ooooh! ooooh! същия като Кака му

это не он сделал а Айше его сняла и в снеп выложила они втроём Айше Эля и он в трейлере

От инста  Peace

# 500
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Невероятно направо!
Дано след време да стане ясно защо прекратиха сериала преждевременно. Нещо се е случило зад кулисите, интересно ми е какво. Но рейтингът изобщо не е причина.

може и рейтинга да е оказал влияние върху решението за финализиране  Peace, но със сигурност и ма и друга по-голяма причина  Naughty
пък и намаляването на зрителския интерес започна да се коментира навсякъде след като официално обявиха кога е финала  Crossing Arms Crossing Arms
но въпреки всичко снощи на финала на серията гледащите  в тубето бяха над 43 000 хил  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 501
Щом не е той, значи има надежда ... Joy Joy Joy

# 502
Скрит текст:

От инста  Peace
Разбрах, впоследствие  Peace но пак ме подразни, защото Кюса има същото клипче с такъв ефект, а и в ТТ казват, че псувал, аз не му разбрах много-много какво казва, не съм сигурна  Peace Tired ooooh!

# 503
Боже божеее събери си версиите  ooooh!  ooooh!  ooooh!

Вече тотално ми падна в очите тоя човек  ooooh!

# 504
В края на последния 69 епизод на Любов под наем Ви обещахме сюрприз, е новината е, че сериала се завръща на есен,като продължение на сегашната динамична история. Екипа от сценаристи ще бъде подменен заради недоволство на нашите фенове и зрители, като в момента тече конкурс за избор на главен сценарист. Единственото което може да издадем, че ще бъде скок във времето. Актьорския състав ще бъде непроменен, като тези, които се ангажират с проекти сега имат клауза в договора си , с която могат да се завърнат. Причина да се вземе такова решение от продуцентите е големия зрителски интерес не само в Турция, а и многобройните поддръжници на сериала в социалните мрежи и чужбина.
Това го взех от другата тема.
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly93d3cuZGVkYWJlc2hldm … xI21zZzM0MzY2MDIx Това е източникът.

# 505
В края на последния 69 епизод на Любов под наем Ви обещахме сюрприз, е новината е, че сериала се завръща на есен,като продължение на сегашната динамична история.
Скрит текст:
Екипа от сценаристи ще бъде подменен заради недоволство на нашите фенове и зрители, като в момента тече конкурс за избор на главен сценарист. Единственото което може да издадем, че ще бъде скок във времето. Актьорския състав ще бъде непроменен, като тези, които се ангажират с проекти сега имат клауза в договора си , с която могат да се завърнат. Причина да се вземе такова решение от продуцентите е големия зрителски интерес не само в Турция, а и многобройните поддръжници на сериала в социалните мрежи и чужбина.
Това го взех от другата тема.
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly93d3cuZGVkYWJlc2hldm … xI21zZzM0MzY2MDIx
Това е източникът.
Меги, това е майтап. Линкът отвежда към страница с текст - https://www.dedabesheviarnokiralikask/
Де да беше вярно киралък ашк! Grinning

Разбрах му аз на Боре какво казва, само не знам защо го казва. В роля ли е нещо, шегува ли се нещо. Може да имитира някой наркобарон, Пабло Ескобар например, коментират в Туитър. newsm78

# 506
Пабло му е любимец  hahaha нали гледа сериала за него  Joy
Аз не можах да гледам клипа  newsm78 какво казва

# 507

Çok konuşuyormuşsunuz, duydum, kalktım Meksika'lardan geldim, İkinci ekip falan dinlemem ben de vicdan yok hepinizi ............ ето това казва  Mr. Green

Изтрили клипчето  Joy Joy Joy

# 508
  • Perla

https://www.instagram.com/p/BPP4kk7BEcH/?taken-by=bonya6_

# 509
  • По света и в нас.
Боже,боже,боже и малкото фенове дето му останаха ще го отпишат ooooh! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт