Звездни компромати- 310 част

• 102 889
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
палтото напомня болничен халат

# 556
Направо не можах да го позная Фелипе
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6001218

# 557
# 558
  • София

Много е хубаво, че приятелят й е толкова привързан и се грижи за нея. Тя обаче започва да изглежда все по-абсурдно и да се приближава до образа на ботоксираните кифли.

# 559
Следвам Цвети в инстаграм, посоката, в която е поела с външния вид не ми харесва, дано да е временно, сигурно има нужда да се фиксира върху нещо, което й дава комфорт след всичко преживяно, но се надявам да намери друго и да осъзнае, че няма ни най-малка нужда от подобни "подобрения"

# 560
  • София
Тенчева и съпруг.
Попаднах случайно на тази явно не много нова снимка. Толкова нелепо романтични са двамата.  Laughing

Скрит текст:

# 561
А, това е още в самото начало като дразнеха Вихра.

# 562
Тенчева и съпруг.
Попаднах случайно на тази явно не много нова снимка. Толкова нелепо романтични са двамата.  Laughing

Скрит текст:

Две неща ми се набиват на очи в тази снимка: Иванушка - добродушно-наивно-инфантилно изражение и черти, все едно й е петото дете; Ирини - ухо/уши на извънземно, слято с овала на лицето. Знам, че е генетично обусловено и за това тя няма вина, но изборът на обеци е неин и до голяма степен би могла да коригира начина, по който изглежда. Ако иска.

# 563
  • Gotham City
elian, сега заради теб само ухото и гледам  Whistling
Много, много позьорска снимка, изкуствена, лишена от чувство и освен смях, друго в мен не може да предизвика

# 564
elian, сега заради теб само ухото и гледам  Whistling
Много, много позьорска снимка, изкуствена, лишена от чувство и освен смях, друго в мен не може да предизвика
Еми аз съм много чувствителна на тема уши и винаги ми правят впечатление. Харесвам си моите с изключение на долната част и винаги внимавам с какви обеци съм, точно затова коментирах Ирининия избор. Blush

# 565
  • До морето
Това е снимката към първото им съвместно интервю в 24 часа, в което става ясно, че тяхното е любов неземна, а Вихра е проста!

# 566
  • Murcia, Spain/Ruse
Тенчева и съпруг.

Скрит текст:
Изобщо не си отиват,коренно различни и напълно противоположни са ми...Никак не ми харесва мъж с детско излъчване и жената такава обсебваща ,поне на мен ми се струва че е такава,като майка все едно...

# 567
  • София
Иван ми прилича на десетокласник с двойка по физика, а Ирина на недоволната му майка (само фона не е на място)

# 568
Иванка Тръмп и любимите и две палта, с които е редовно на снимки през последните няколко зими:
Палто 1:

Все едно сестра, излязла да изпуши една цигара в почивката. Точно тип болничен халат ми изглежда, а иначе много я харесвам  Peace

# 569
Тифани Тръмп
Скрит текст:

Скрит текст:

Laughing

Общи условия

Активация на акаунт