Звездни компромати- 310 част

• 102 859
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Имам чувството, че в тази държава колкото си по-тъп и пропаднал, толкова си по - известен.

# 61
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мис Тигрова много ми прилича на веганката Ирина  newsm78  Да не са роднини?

# 62
Скрит текст:
А в 4 клас си намерила братята и сестрите?  Shocked Егати семействата....
И аз съм изумена. Това означава, че тези хора изобщо не са имали контакт с децата си дотогава. Какво ценности и възпитание може да се очаква от подобни индивиди, че и да ги предадат на децата си. Както е казал народът- крушата не пада по- далеч от дървото.
Хайде, престанете! Аз си намерих семейството и пет по-големи от мен братя и сестри когато станах на 46, което ще рече че съм изпаднал боклук ли?! Направо не се усещате какво говорите и че обстоятелствата за такива истории при всеки човек са различни и всеки има своето право на решение. Ще го съди Господ, ако има такъв, не вие! ooooh!
Бижу, излишно се палиш. Твоята история няма нищо общо с коментираната.
В случая сме възмутени от родителите, които създавайки ново семейство и раждайки си общо дете забравят за съществуването на децата от предишните си бракове. И се стига до там детето самО да рови и да тръси братята и сестрите си.
Не сте им в семействата и не знаете какво е довело до тези обстоятелства. Коментари изобщо по подобна тема, са напълно излишни и някак под нивото на един добре възпитан човек.

# 63
Аууу тази Мис Тигрова е 10- ката на простотията, глупостта, чалгаризацията и грозотата!

# 64
Аз имам роднина. Детето ѝ, вече 10 годишно, не знае, че има брат и сестра. Онези деца също не знаят. Бащата не дава да се казва за да не се разведе жена му с него. (Детето на роднината е извънбрачното). Ами селяци са и тя и той. Поведението им е гнусно.
Не знам моето поведение дали също не е гнусно гледайки отстрани...  Tired

сори за спама...

# 65
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:
И аз съм изумена. Това означава, че тези хора изобщо не са имали контакт с децата си дотогава. Какво ценности и възпитание може да се очаква от подобни индивиди, че и да ги предадат на децата си. Както е казал народът- крушата не пада по- далеч от дървото.
Хайде, престанете! Аз си намерих семейството и пет по-големи от мен братя и сестри когато станах на 46, което ще рече че съм изпаднал боклук ли?! Направо не се усещате какво говорите и че обстоятелствата за такива истории при всеки човек са различни и всеки има своето право на решение. Ще го съди Господ, ако има такъв, не вие! ooooh!
В случая сме възмутени от родителите, които създавайки ново семейство и раждайки си общо дете забравят за съществуването на децата от предишните си бракове. И се стига до там детето самО да рови и да тръси братята и сестрите си.
Не сте им в семействата и не знаете какво е довело до тези обстоятелства. Коментари изобщо по подобна тема, са напълно излишни и някак под нивото на един добре възпитан човек.

О, моля те, по тези критерии най-малко половината от постовете в темата са абсолютна простащина.
Реагираш пресилено, но разбираемо.

# 66
  • Berlin
Понеже гледах На кафе Laughing, не е казала, че са забравили за другите деца, не стана ясно защо не са поддържали връзка. В 4ти клас майка й казва, че има братя и сестра, тя се е зарадвала много и разказа как се е свързала с тях и оттогава са в близки отношения. И това е. Съгласна съм с Бижу, че няма как да знаем какво е било и да правим генерални изводи.

# 67
  • Варна
Първо и аз благодарско за темата на Джо.
В последно време вечер се стряскам от рекламата за кастинг на Мис Пепеляшка.
Казват нещо от рода -и вие ли искате да си смените местата с големите красавици и на екрана изкачат пет шест зурли,гланцирани и една нагъзена с мотика ,която си оплита екстеншъни те  в дръжката,а отзад я подпира един ухилен ром.

И последно специални благодарности на топ модел и водеща Николета Лозанова,която живее за снимките в инста,а аз блажено си чеша езиците с вас и откровено й се подиграваме.
Ако знаеш само как ме разсмя със зурлите и циганин  Joy

# 68
ПОтресох се от плейметката. ЧесНо.. Shocked

# 69
Кеша
Скрит текст:

# 70
  • Варна
Двете й вежди са люто скарани една с друга
и се стараят да стоят колкото е възможно по - далеч една от друга  Mr. Green

А, огромният й кашон разположен в трапезарията ми докарва тикове.
Какво ли крие там, а? Операторчето?

И да поработи върху целулита си Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 17:26 от missNoir

# 71
Скрит текст:
Бижу, защо се сравняваш със Светлана? Изобщо не коментирам нейното поведение, тя е постъпила повече от добре. И аз бих търсила контакт. Не се смятам за простачка коментирайки развяваните в ефир семейни драми. Мисля, че точно от семействата идва поведението на всички ни, и това съм и написала. Има и разбираса изключения, потвърждаващи правилото.

# 72
https://www.instagram.com/p/BPIT0FJhoNx/ Ирина Шейк
https://www.instagram.com/p/BOZR0M7ARnf/ кандидат свекървата на Алисия

# 73
  • Пловдив
Мила Кунис и дъщеричката и:

Скрит текст:

# 74
преди седмица за Ицко Финци
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5967137

приятелките и на двамата са млади, красиви и образовани жени реализирани в живота  Shocked

Много харесвам сина му Самуел Финци, който между другото има доста успешна кариера в Германия. Но това да ставаш тепърва баща на тази възраст ми се вижда лудост.  

Да,гледах го по Синема в една готина комедия, немска.През цялото време се чудех от къде ми е познат.  Накрая видях каста

Общи условия

Активация на акаунт