Звездни компромати- 310 част

• 102 825
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Добрич
Равенство между половете или обратна еманципация.
 Щом жените могат да носят панталон, дънки, сака, трябва и мъжете да могат да носят рокля, пола, грим.

# 676

Снимката на принц Джордж е от кръщенето му, а не е облечен така, защото роклята е по-красива от тази на Елза. Едва ли ще сложи рокля по друг повод.

# 677
  • София
Гуен Стефани му изрусява косата от 4-5 годишен, за да прилича на нея.
Хем съм от хората, които не искат да обсъждат други майки, особено на база снимки и извън контекст, хем това ми е в повече Peace

Странно ми е как изчезна Ким К, да не би да залязва вече Mr. Green

# 678
# 679
  • София
ако синът ми каже, че иска да ходи с роклички, няма да съм много щастлива Embarassed
но ако му забраня императивно, няма да променя желанието му.
та, не съм сигурна, че е проява на лошо родителство, ако ги оставят да се обличат така.
според мащаба на явлението, съм склонна да мисля, че мода.

# 680
Равенство между половете или обратна еманципация.
 Щом жените могат да носят панталон, дънки, сака, трябва и мъжете да могат да носят рокля, пола, грим.

Принципно е така и съм съгласна, но за голям човек, който прави осъзнат избор.

# 681
  • на село

... Скоро това ще е нормална гледка Laughing

По- скоро това  Laughing

# 682
# 683
Най вероятно при нас и др. балкански страни,няма да се прояви тази мода в пълният си блясък  Laughing
Не мога и не искам да си представя,че може да се наложи да обяснявам такова поведение на мъжа си. bishop

# 684
Как пък за всяко нещо търсите равенство м/у половете Laughing Те така или иначе вече имат еднакви права, освен ако във вашата среда е различно и затова правите асоциация.
Наистина ли смятате, че 3-годишно дете се бори за равенство, и то за другия пол  Joy
Нещата са много по-невинни.

Снимката на принц Джордж е от кръщенето му, а не е облечен така, защото роклята е по-красива от тази на Елза. Едва ли ще сложи рокля по друг повод.
Знам, че е от кръщенето му. Но интересно как за измислици от типа на църковните хората позволяват да правят децата им на клоуни, но ако стане дума за рокличка маскараден тип, веднага са обект на обсъждане  Simple Smile

# 685

Странно ми е как изчезна Ким К, да не би да залязва вече Mr. Green

Е щом толкова ти е залипсвала, заповядай  Mr. Green

Клипче, как малкият прохожда.

# 686
  • Вестерос
За кръщенето не беше ли нещо традиционно предавано от поколение на поколение

# 687
  • Пловдив
За мъжете и роклите - всички свещеници носят рокли. И папите. И кардиналите. И даже българските православни и те - тия раса са си рокли.

# 688
  • в морето до колене
За кръщенето не беше ли нещо традиционно предавано от поколение на поколение
Така е. Но Е рокличка, нали?

А иначе аз имам снимки на семейството на баба ми, на които единият ѝ брат е с рокличка също... И то в извън църковен контекст. На семейна снимка, правена в двора на градската им къщичка. (Вярно, че не е с рюшове и дантелки, но си е рокля.) Той е най-малкият в семейството и на въпросните снимки е някъде около 4-5 годишен.
Така че и това не е чак толкова страшно, колкото си го представяте:
Най вероятно при нас и др. балкански страни,няма да се прояви тази мода в пълният си блясък  Laughing

# 689
  • Пловдив
А иначе аз имам снимки на семейството на баба ми, на които единият ѝ брат е с рокличка също... И то в извън църковен контекст. На семейна снимка, правена в двора на градската им къщичка.
Всички знаем текста на "От днес имам нови панталонки". В песента става дума за МОМЧЕ, което получава първите си панталони. Приблизително докато се научат на контрол над физиологичните си нужди, т.е. докато спрат да си пикаят в гащите всички деца, момчета и момичета са били облиани в роклички.

Общи условия

Активация на акаунт