Звездни компромати- 310 част

• 102 821
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Скрит текст:
Абсолютно отказвам да повярвам, че тялото на Синди изглежда като това на Иги Поп  Crossing Arms
Възможно е да има фотошоп и в снимките "преди "

Точно това бях тръгнала да пиша. И не само е възможно, ми си и личи от 100км. Само на Джъстинчо може да си е реална "предито"  Mr. Green

# 721
Някои и в пубертета не се "поправят" и поемат в другата посока. Пред очите ми са... От малки с панталонки, с момчешки игри и играчки, а сега и с такъв вид. Родителите, обаче, не подкрепят, просто приемат в някаква степен, но това ги изяжда...
Пред моите очи обратното - насила ги обличат както те искат, а в момента, в който се отделят започват да носят каквото им харесва.
Скрит текст:
От малка мразя рокли и чорапогащници, грозни и неудобни, да не говорим за противните плисета  Sick  на тържества съм стискала зъби, защото по мое време не съм си и помисляла да кажа нещо.
Такова нещо сега нямам в гардероба си, няма и да имам. Но не смятам, че влияе на външния ми вид, с прическа, маникюр и цялостно излъчване на жена съм.

# 722
  • Пловдив
От фейса:

Лека вечер от ДБ и ДБ! 😀
Have a good night from DB and DB!

Скрит текст:

# 723
Пръстенът ми избоде очите Sad

# 724
има доста майки които много се гордеят, че щерките им си играят с пушки и с такава радост споделят "пък тя мойта каква е мъжкарана, не е като другите момиченца" и малката госпожицачува и още по-задълбава   Confused

# 725
От фейса:

Лека вечер от ДБ и ДБ! 😀

Скрит текст:
Малката с червило, а таткото до такава степен оскубал и подрязал веждите, че дупки има. Rolling Eyes

# 726
има доста майки които много се гордеят, че щерките им си играят с пушки и с такава радост споделят "пък тя мойта каква е мъжкарана, не е като другите момиченца" и малката госпожицачува и още по-задълбава   Confused

Някои пък се гордеят с кифли, тях по- не ги разбирам. Другите неща като цяло в живота се ползват за практични неща, но кифлеенето е диагноза.

# 727
  • Вестерос
Детето може и да няма червило. Моите устни са тъмен цвят и по снимки излизат по същия начин без да съм им слагала нещо.

# 728
  • София
От фейса:

Лека вечер от ДБ и ДБ! 😀

Скрит текст:

А малката има муцунката на баба си Маргарита Flutter

# 729
Малката може и с балсам за устни да е. Имам един на Нивеа с боровинка, който стои толова винено на моите устни, че чак не се възприемам с него  Laughing
А Бербо толкова го харесвам от преди още. Чудя се как може да са на двата полюса с Иконата и Божигол  ooooh!

# 730
Скрит текст:
Някои и в пубертета не се "поправят" и поемат в другата посока. Пред очите ми са... От малки с панталонки, с момчешки игри и играчки, а сега и с такъв вид. Родителите, обаче, не подкрепят, просто приемат в някаква степен, но това ги изяжда...
Пред моите очи обратното - насила ги обличат както те искат, а в момента, в който се отделят започват да носят каквото им харесва.
Скрит текст:
От малка мразя рокли и чорапогащници, грозни и неудобни, да не говорим за противните плисета  Sick  на тържества съм стискала зъби, защото по мое време не съм си и помисляла да кажа нещо.
Такова нещо сега нямам в гардероба си, няма и да имам. Но не смятам, че влияе на външния ми вид, с прическа, маникюр и цялостно излъчване на жена съм.
Не говоря за това. А за момичета, които откровено харесват момичета, предпочитат да се обличат като момчета. Държат се мъжкарски, подстригват се като момчета и са готови в този живот да са мъжете в двойката.
А като деца насила не можеше да ги облечеш в нищо, което ги идентифицира като момичета и това започна още от 2-3 годишна възраст, когато човечетата почнаха да се осъзнават. Първото нещо, което направиха и двете, когато вече не им пукаше какво мислят другите за тях, е да се подстрижат като пехотинци.

# 731
Живеейки в либерална, прелиберална Германия, в голям, космополитен град, където и както майка ме е родила да се пусна по улиците, никой няма да се впечатли, освен някой друг новодошъл, не съм виждала такива като тези, холивудски деца. Дори не искам да си представям какво ще настане, ако пусна синчето с розова рокличка и екстеншъни, чанта "фроузън" на гърба и розовки ъгчета на краката.  ooooh! Най-малко ще ме извикат на разговор с госпожата, да ме питат това прищявка ли е, към специалист ли да се обръщат, или просто трябва да свикват с вида му...А колко булинг ще отнесе, не искам да си помислям. От друга страна, ако имам дъщеря и на 12 я забуля в черен чувал от глава до пети, никой няма да ме вика за нищо. Като се замисля, предпочитам розови момченца, отколкото момиченца в чували.

# 732
# 733
От друга страна, ако имам дъщеря и на 12 я забуля в черен чувал от глава до пети, никой няма да ме вика за нищо. Като се замисля, предпочитам розови момченца, отколкото момиченца в чували.
Мерки, тук те подкрепям. Когато бях преди няколко години в Мюнхен (не знам ти къде се намираш), толкова мъчно ми стана за момиченцата, които не могат да са наравно със съученичките си, защото трябва да носят тоя тюрбан на главите си. Не вярвам, че ще го кажа, но и аз предпочитам момченцата в розово, отколкото постоянното подчинение на момичетата в такива семейства.

# 734
При Бербатов веждите и устните на детето се виждат така от филтъра за снимката.

А Божигол и Иконата с тази интонация в гласа ли говорят по принцип, много е дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт